poldikxx píše:byly by fotky těch přípravků na to stažení regulátoru?! děkuji
Jaro 25 to omeral:
http://www.nasetraktory.eu/forum/downlo ... &mode=view
http://www.nasetraktory.eu/forum/downlo ... &mode=view
Mihi
poldikxx píše:byly by fotky těch přípravků na to stažení regulátoru?! děkuji
To jsi mě nepotěšil, ale nebyl ani náznak, že by se tomu chtělo. Nahřál jsem to hořákem, je pravda, že jsem měl páku jen 1,5m.. Pod hlavami byly silný pérovky a ty to asi dost podžely. Podívám se na netu po nových. Myslíš, že vyrobit je blbost? Je fakt že jsou z kvalitního materiálu..Bronťo píše:Pechy no tie šruby polmesiacu budu drahé a ťašie zohnaťelné, ja ked sem to rozrabal tak sem to fest nahrial aspon plinovym horakom pak trhakom z 2m trubku povoloval medzitym som po šrube poklepaval 5kg kladivom a pak aj stejne zatahoval lebo sa to umý rado povolovat.
Bohužel u mě je namazané jen to, kde chybí těsnění.. Buďto seženu solo šrouby nebo celý náboj..Míra Z 25 píše:Už jsem to sem někam psal, ale já měl celkovou páku také tak 1,5 m, ale štěstí, že ty šrouby byly namazané a šlo to docela dobře. Také jsem je pak namazal a utáhnul jtejnou silou, jako jsem povoloval, jak píše Bronťo.
Na bazoši někdo rozprodává Z25 a šrouby prý má.. Pohlídám si ty rozměry, díky za info..zdeník píše:Se šrouby je problém, na volném trhu rozhodně nejsou.
Přemýšlel jsem o imbusu Ø30 hlava,10,5 pevnost, ale cena cca 400kč/ks.
Jinak vyrobit na soustruhu jde cokoliv, ale kdo to zakalí.
chladič chladil dostatečně, mám to vyzkoušené. Koupil jsem ale originál..lahcim píše:Ahoj,,ten chladič si mal na traktore po kúpe? Nevieš ako to chladilo? Resp. nevedel by mi niekto povedať, či uchladí chladič zo 69-ky aj 25-ku?
Alebo kúpiť závitovú tyč vyššej pevnosti a na to maticu. Závitové tyče vychádzajú lacnejšie.Pechy píše:To jsi mě nepotěšil, ale nebyl ani náznak, že by se tomu chtělo. Nahřál jsem to hořákem, je pravda, že jsem měl páku jen 1,5m.. Pod hlavami byly silný pérovky a ty to asi dost podžely. Podívám se na netu po nových. Myslíš, že vyrobit je blbost? Je fakt že jsou z kvalitního materiálu..Bronťo píše:Pechy no tie šruby polmesiacu budu drahé a ťašie zohnaťelné, ja ked sem to rozrabal tak sem to fest nahrial aspon plinovym horakom pak trhakom z 2m trubku povoloval medzitym som po šrube poklepaval 5kg kladivom a pak aj stejne zatahoval lebo sa to umý rado povolovat.
Stoupání je Mx1, délka závitu 20mm, délka dříku cca 95mm, celková délka cca 120mm, pokud to chcete přesně, můžu odpoledne vzít posuvku a přeměřit to přesněji. Průměr nevím.. Tvrdost vám nepovím, ale kdyby to bylo nutné, mám možnost to zjistit v místní firmě, mají na to speciální mašinku, která ukáže i chem. složení.Bronťo píše:Ahojte vite mi povedať priemer šrubu stupanie zavytu či to je Mx1,5 alebo Mx1 alebo dačo ine cca dlžku a tvrdost mam kamoša vo velkosklade spojovaciho matroša dal bych mu to zaukol aké sú možnosti a ceny, mne sa nechce davat dole kolo a vykrucat ho
A ked už to budem riešit možete mi povedat čo za šruby sú v ojnicach tež by som to preveril
Měřil to tchán, tak jsem mu věřil.. Odpoledne to přeměřím, vyfotím a hodím sem.Domčo píše:nieje tam náhodou závit M2Ox1,5? Teda my tam máme taký