Obecna diskuse
Re: Obecna diskuse
Bolevak: synchrony nemá určitě, ale...
Jak je odstupnovani převodovka? Není mezi 3 a 4 velký schod a jen díky tomu mu to nejde?
Já nechci nikoho urazit, ale mockrát jsem se přesvědčil, že spousty lidí neumí vůbec obsluhovat převodovku bez synchronu. Kamarád má třeba 6748 a ta má velký skok mezi 4 a 5 a také s tím měl problémy, dokonce i já, než jsem přišel na to, jak je to odstupnovane a pak to naučil i jeho. No a pak jsem skočil do 7045 a zase problém mezi 3 a 4
Tož třeba bude konstrukčně vše v pohodě
Jak je odstupnovani převodovka? Není mezi 3 a 4 velký schod a jen díky tomu mu to nejde?
Já nechci nikoho urazit, ale mockrát jsem se přesvědčil, že spousty lidí neumí vůbec obsluhovat převodovku bez synchronu. Kamarád má třeba 6748 a ta má velký skok mezi 4 a 5 a také s tím měl problémy, dokonce i já, než jsem přišel na to, jak je to odstupnovane a pak to naučil i jeho. No a pak jsem skočil do 7045 a zase problém mezi 3 a 4
Tož třeba bude konstrukčně vše v pohodě
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Mackas dvakrát spojku?
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
Kluci, on s tou čtyřicítkou jezdí už cca 40 let... Dvojím sešlapem spojky to nebude :-)
Některé převodovky, nevím jak u 40-tek, měly brzdicku a radilo se tak, že se do 1/2 seslapla spojka, vyradilo, pak doslapnout spojku a zařadit. No a ta, když se posrala, dělala problémy.
Jemu to vždy radilo v pohodě a problém nastal až teď a to jenom se 4° a při řazení směrem nahoru?
Zkus zjistit co nejvíce info
Jemu to vždy radilo v pohodě a problém nastal až teď a to jenom se 4° a při řazení směrem nahoru?
Zkus zjistit co nejvíce info
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Snipre sedadlo
„Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe."
Sniper, tak to si teraz zabil
Mimo sedačky,blatníky,blinkry,barva,uzávěrka diferenciálu a dvě rozdílné krávy.
blatniky
sedacka
blinkry
svetla
spera
kaplicka bosak
pozadi a matros na sedacce
sedacka
blinkry
svetla
spera
kaplicka bosak
pozadi a matros na sedacce
Otázka pre tých čo opravovali hydrauliku. Chcel by som len vymenit zadne gufero a tesnenie, vypustit olej a preplachnuť. Musim ju komplet rozobrat alebo nie. Nechcem sa dotoho pustat ak by trebalo komplet rozoberat, potom to asi neposkladam ?
Peťo, ak myslíš gufero a tesnenie za jeho prírubou tak nemusíš celú rozoberať..AHOJ
Mihi
Tak podle našich zákonů by takového traktoristu zavřeli i s traktorem.
Zrovna tuhle tady policajti rajtovali na dědkovi, který jel s Terou odvést komunální odpad do kontejneru.
Zrovna tuhle tady policajti rajtovali na dědkovi, který jel s Terou odvést komunální odpad do kontejneru.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
No u nas je to taky hruza od te doby co bouchly municni sklady tak je tu vic policajtu jak normalnich lidi.
Chvala bohu nikoho nechytli akorat kamarada papiry na traktor ma a vezl i navijak a musel jim dat od toho technicak. Nastesti mel ma Krpana origo. Ale je to hruza.
Chvala bohu nikoho nechytli akorat kamarada papiry na traktor ma a vezl i navijak a musel jim dat od toho technicak. Nastesti mel ma Krpana origo. Ale je to hruza.