Obecna diskuse

Moderátoři: Lukashil, mihi

Zpráva
Autor
rosch8

Re: Obecna diskuse

#3706 Nový příspěvek od rosch8 »

Miropelle214
Pokial som pochopil spravne, tak si sa pytal na cenu vloziek pre avia zhavice. Musim povedat, ze cenu si uz nepamatam. Nebolo to nic strasne, islo o par eur pre sustruznika.

miropele214

#3707 Nový příspěvek od miropele214 »

ano presne tak , skusim dat kamosovi ci by to neurobil v praci ..
Alebo ak tak vedel by si to dst vyrobit a nasledne predať ? :)

Míra Z 25

#3708 Nový příspěvek od Míra Z 25 »

Kdybyste je někdo nechával vyrábět, vzal bych 2 kusy pro sebe. Uvažuji také nad přechodem k aviáckému žhavení.
Mám koupené od roku 2011 kdy jsem pořídil traktor ty jakoby originální. Jak jsem letos v zimě neustále laboroval se startováním, tak jsem je měl několikrát venku a zkoušel jsem i obě dvě výše načertnuté varianty zapojení, protože to mám tak, že spirála na kontrolce se pěkně pomalu rozžhavuje, po cca 20 sekundách zčervená, ale žhavičky úplně do červena nejdou - dříve mi přišlo, že šly, ale už jsem to dlouho nezkoušel. Když jsem k nim dal ruku jako kryt od světla, tak je vidět, že obě hřejí, ale do červena nejdou...

McPeci
Kontaktovat uživatele:

#3709 Nový příspěvek od McPeci »

Up
McPeci píše:Nazdar dlouho jsem tu nebyl. Pustil jsem se do hydraulického okruhu bylo to nějaké slabší. Nechávám prebroudit čerpadlo. Manzetu mám ok ale bojem se toho prepousteciho ventilku v pístu. Kde se ještě může ztrácet tlak?? Je nutné měnit jehlicky v čerpadle??
Robert ;)

každý když něco opravuje má na práci nechtěný podpis

https://www.facebook.com/robert.peciva

http://petice.nasetraktory.cz/informace?ank=2&odp[0]=1 petice za legalizaci domadělů v čr

rosch8

#3710 Nový příspěvek od rosch8 »

Chcem sa spytat na zadne kolesa zo Z25 Sadar.
Vedel by mi niekto povdat, z coho by pasovali disky a ake gumy pouzit?
Kvoli rotavatoru by sa mi zisla mensia rychlost pojazdu, ale otacky kardanu musia byt vyssie.
Na tuto cinnost by som hodil ensie zadne kolesa a dosiahol by som asi polovicnu rychlost na 1. stupni.
Naboje z Kacka mam.
1. ake disky
2. ake pneu

Pripadne, keby niekto mal obute kolesa na predaj...

Libor Z25

#3711 Nový příspěvek od Libor Z25 »

Ahoj.Na Sadaře padují disky z vojenského vleku, z elektrocentrály 30 kw.Rozteč jako V3S enom disk nezrčí ven ale je uprostřed ráfku.Pneu originál 8.50-20 .Zemědělské pneu by se vešly větší.Nebo sežeň disky z SK4 z kombajnu a vraz tam pneu 11.2-24 ty jsou hodně nízké.Mají tutáž rozteč šroubů. :)
Libor :-)

rosch8

#3712 Nový příspěvek od rosch8 »

ked som dobre rozumel, tak by sa dali pouzit komplet kolesa z V3S?
Lebo tie by som zohnal velmi lacno 2 ks. Vedla na druzstve sa valaju 2 nepojazdne V3S a su este komplet obute.
Ze su stredy diskov mimo stred kolesa mi nevadi, otocil by som ich... Rozmer pneu je asi 8.25 x 20 co som cital.
To je asi 950 mm priemer. Teraz ma z kombajna 15x24 co je oklo 1350 mm.
To je 95/135=0.66 koeficient. Cize o 1/3 by som bol pmalsi... Skoda, ze nie polovicna rychlost...

Libor Z25

#3713 Nový příspěvek od Libor Z25 »

Ano kola z V3S by mali pasovat,vyzkousené to nemám ale už jsem to viděl.Sehnat tu redukční převodovku co sa dávala na polopásy nebo do nakladačů místo náhonu na boční sekačku.Jeden člen možná i bývalý ju měl ve svém Zetoru 25....bohužel ju prodal a s ní taky škodu 30.Nevěděl co chce....škoda...při zařazení 1-1 se traktor sotva pohl....

anton30

#3714 Nový příspěvek od anton30 »

ahojte
jeden predava zetor 25 a pise klasika... ze to nema uzavierku, ma to rovnu napravu, nema kompresor atd. ale este tam uvádza, ze hviezdice zadných kolies sú duté... čo to znamená, ako to rozpoznám? dakujem

Libor Z25

#3715 Nový příspěvek od Libor Z25 »

První Z25 měly hvězdice kol duté, to znamená že profil materiálu je ve tvaru U ,kdežto novější Z25 mají hvězdice ve tvaru T.
Pán Ti nabízí zřejmě jeden z prvních typů či jeho větší část.Za ty roky možů byt díly pomíchané

rosch8

#3716 Nový příspěvek od rosch8 »

Libor Z25 píše:Ano kola z V3S by mali pasovat,vyzkousené to nemám ale už jsem to viděl.Sehnat tu redukční převodovku co sa dávala na polopásy nebo do nakladačů místo náhonu na boční sekačku.Jeden člen možná i bývalý ju měl ve svém Zetoru 25....bohužel ju prodal a s ní taky škodu 30.Nevěděl co chce....škoda...při zařazení 1-1 se traktor sotva pohl....
Tam je problem, ze je to pred prevodovkou a spomali to aj kardan. Ktory ma prevod az za redukcnou prevodovkou.

Heroldak

#3717 Nový příspěvek od Heroldak »

Mám sadaře a měl jsem tam kola z V3S disk je taky z V3S, jelikož jsem chtěl šípaky na oraní tak jsem koupil tyhle, ale jsou o něco menší a užší i nosnost je menší tak uvidím jak budou jezdit, jinak zas dám V3S, ještě bych chtěl ty malé lízatka z anglie-))))
http://www.mitas-pneu.cz/ts-pneumatiky- ... -20_6pr_tt

rosch8

#3718 Nový příspěvek od rosch8 »

To som potreboval pocut. Poobede idem po kolesa z v3s snad sa dohodnem.

Libor Z25

#3719 Nový příspěvek od Libor Z25 »

Daj pak vědět jak to dopadlo :)

anton30

#3720 Nový příspěvek od anton30 »

Libor Z25 píše:První Z25 měly hvězdice kol duté, to znamená že profil materiálu je ve tvaru U ,kdežto novější Z25 mají hvězdice ve tvaru T.
Pán Ti nabízí zřejmě jeden z prvních typů či jeho větší část.Za ty roky možů byt díly pomíchané
dik za objasnenie. to som len reagoval ne jeden inzerat na bazosi. ale teraz cez vikend sa idem pozriet na jeden vrak, zapadnuty do zeme. viem len to, ze nema vzadu hydrauliku, ale len remenicu. a som teda zvedavy, ake bude mat tie hviezdice.

Odpovědět

Zpět na „Zetor 15/25“