Keď už som pri tom večeri - nezabudnite dosť podstatnú vec - zásobu REPELENTOV proti komárom - máme ich tu docela dosť večer

Máme zajednané WC - ako som spomínal, chystáme varenie gulášu a bude aj výčap s pivom, kofolou a malinovkou - takže myslím že luxus

Účastníci zájazdu, ako som narátal ja:
peter768 +1, sniper+Z25+2, rosch+1, libor z25, anton30 + Z25, jaro25, mihi+4, kutil tim, ursus 73+1, cenda.t, johny 1490+1
Teda spolu s nami šiestimi(Palo+Marek+Michal+Ja(Jozef) + naše dve žienky) by to zatiaľ vyzeralo na 21 účastníkov improvizovanej Z25 SHOW

Traktorov by sa mohlo zísť cca 6ks Z25 v pojazdnom stave + niekoľko kusov rozptýlených po pozemku v rôznej kondícii a v rôznom stupni kompletnosti.

Vstupné nebudeme vyberať, necháme na každom koľko zváži prispieť na túto akciu dobrovoľným príspevkom.
Pri príchode sa nezľaknite podpisu prehlásenia o zdravotnom stave - je to nutnosť kvôli(však viete)

Na prespanie stále zostáva možnosť využiť miestnosť(Ľudová izba) a prípadne vedľa je prestrešený prístrešok s tehlovou dlažbou, kde neni problém uložiť aj všetkých účastníkov - môžu si začať rozkladať ležoviská hneď od výčapu

Počasie zatiaľ vyzerá dobre - aj keď je to ešte skoro na predpoveď, ale hlásia okolo 25°.
Ak objavíte nezrovnalosť v zozname účastníkov - píšte - budeme aktualizovať