Přerobený Kozílek :-)

Moderátoři: Lukashil, mihi

Zpráva
Autor
Karel_Sch

Re: Přerobený Kozílek :-)

#301 Nový příspěvek od Karel_Sch »

Bellian píše:Musím si postěžovat, hledám obrázky přístrojové desky a u tebe jsem našel jen na str.7 takovou napůl. Toto se mi nelíbí :tyty: :jazyk: :jazyk: :jazyk: .

Těd jdu k Mihimu, ale to je tak hodina, než ten jeho mega spis prolistuji :vysmech: .

A co jinak, ležíte doma a nebo kujete plány na další stroje a nářadí :) .
Ahoj Jardo, :red: :red: :red: trošku to tady zanedbávám, ale nejsem u traktoru takže nemůžu reagovat tak rychle... nicméně ve středu tam budu tak pofotím :)

Ta přístrojovka ze str. 7 už není aktuální :) Proběhla záměna budíků jak přibyl vzduch... Vpodstatě to máme totožné jako Míra. Tzn. vlevo budík na vzduch, vedle klakson, páčka žhavení, pod ní štítek (jinam se nevešel) ve středu budík teploměru, nad ním kontrolku žhavení, dále spínací skříňku s kontrolkou dobíjení a vpravo budík tlaku oleje. Ještě tam máme navíc kontrolku na světla. Přepínač blinkrů máme taktéž jako Míra.

Karel :)

Míra Z 25

#302 Nový příspěvek od Míra Z 25 »

Ano, ten přepínač původně z V3S má v sobě žárovičku a zeleně bliká. Já jsem nyní laboroval z přerušovačem - měl jsem někdy od léta koupený nový a nedávno mi odešel, pouze se blinkr rozsvítil. Tak jsem v pátek koupil novej, českej a teď to chodí opět tak jak má, ale pouze na pravém světlu, na levém bliká nějak rychleji. Přitom žárovky jsou všude stejný a elektrika je tři roky stará sotva, kabel nikde neporušený, tak nevím, uvidím ještě, až připojím vlečku.

Pro Tomáše B.: ty jsi jej po mě chtěl obkreslit, ale pak někdo napsal, že jej má sundanej a že ti to obkreslí, tak jsem to považoval za vyřízené :-). Nakreslím tedy.

Věděl by někdo, jestli je někde dáno, kde se musí vozit trojúhelník vzadu na traktoru? Můžu jej dát doprava? Zvažoval jsem na sedačku, ale překážel by a když povezu někoho na sedátku na blatníku, tak jej zakrývá nohama, vlevo nad světla mi překáží držák pro přídavné světlo - ne že bych jej chtěl používat, ale přijde mí škoda jej odřezávat...

Bronťo
Kontaktovat uživatele:

#303 Nový příspěvek od Bronťo »

Ahoj Míra Z 25 unás SK je to z trojuholnikom takto http://www.testek.sk/files/meto/ehk69.pdf napr pozri na moje rajče jak sem ho umiesnil ja na jokel zboku blatnika je vysnuty nad pravovne svetlo doporučujem na hlinikovem podklade zgrčiš narovnaš jedeš dal ten plastovy je na ....

Jaro25

#304 Nový příspěvek od Jaro25 »

Ja mám prístrojovku takto
Elektro 6.jpg

Bellian

#305 Nový příspěvek od Bellian »

Jaro ampérmetr by se mi tam taky líbil, ale jedině v kombinaci s tou kapličkou jak má Tomáš. Musím se dokopat to nakreslit do pc a nechat vypálit. Pak vám pošlu vzorky, kdo budete chtít 8) .
Srdcová 25-ka; Járova 25-A; Školníkova 25-A; Stodolová uloženka 25-ka
Zetor 5611
Zetor 7211
Zetor Super 35
Zetor 7245 PLUS
BSS PS 701H
BSS10.08 - renovace
BSS P 53 S
TOS-28 Žebrák; StankoImport 2H125; Pásová pila G5013W

Tomáš B.

#306 Nový příspěvek od Tomáš B. »

Já mám trojúhelník takto:

Obrázek

Ničemu tam nevadí a je vidět dobře. Jen se nesmí dávat bunda přes sedačku :)

Přepínač na blinkry není původní, protože se v originálu blinkry na Z25 nemontovaly. Je to jen pozdější dobová úprava ze 70tých let, kdy se dávaly kabiny. V té době se použily i dobové přepínače z jiné techniky - ten páčkový je ze skútru ČZ 175 (prase), možná se dávaly i jinam a pak se používaly i ty otočné s kontrolkou z Pragy V3S, S5T a podobně. Myslím, že ty otočné z V3S se používaly častěji.

Karel_Sch

#307 Nový příspěvek od Karel_Sch »

tady je ta naše :)

Obrázek
online photo storage

a takto Zetorek odpočívá

Obrázek
screen capture windows 7

mihi

#308 Nový příspěvek od mihi »

A nie je mu zima pod tou plachtou?, daj naňho teplú deku.... :friends:

Mihi :)
Bellian píše:Jaro ampérmetr by se mi tam taky líbil, ale jedině v kombinaci s tou kapličkou jak má Tomáš. Musím se dokopat to nakreslit do pc a nechat vypálit. Pak vám pošlu vzorky, kdo budete chtít 8) .

Ahoj, brácho, potom mám aj ja záujem... 8)

Ďakujem.

Pekné foto z lesa dávaš...dúfam že si v práci ešte stále zostal... 8)

Mihi :)
Mihi

Karel_Sch

#309 Nový příspěvek od Karel_Sch »

:jazyk: :jazyk:

Sniper

#310 Nový příspěvek od Sniper »

Tomáš B. píše:Já mám trojúhelník takto:
Obrázek

Prosím tě, můžeš mi detailně vyfotit jak máš uchycenou látku střechy na poslední příčce kabiny?

Budu nechávat šít novou střechu a nikde to pořádně nemůžu najít. Mám sice pár verzí jak by to šlo udělat, ale rád bych se přiblížil co nejvíce originálu.

Já to tam mám normálně drátem, je to hnusné a trhá to látku.

Díky 8)
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.

TATRA NEZNÁ BRATRA

Tomáš B.

#311 Nový příspěvek od Tomáš B. »

Pro Snipera - dám ti odpověď s fotkama do mého vlákna, ať to tady Karlovi nezaplevelíme :)

Sniper

#312 Nový příspěvek od Sniper »

Tomáš B.: Jo, díky. Jak tak pluji po těch příspěvcích, už ani nevím u koho sem, je to jak na intru ;-)
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.

TATRA NEZNÁ BRATRA

dejva105

#313 Nový příspěvek od dejva105 »

Všiml jsem si, že na té nové vlečce nemáš klasický U profil, ale ohýbaný. Jaký je to prosím rozměr? Ve vlákně o vlečce jsem našel, že to má 100 mm na výšku, ale šířka a tloušťka je prosím kolik? :)

Dík 8)

Karel_Sch

#314 Nový příspěvek od Karel_Sch »

jj je to plechové U. rozměr 100/50/5mm.

Karel_Sch

#315 Nový příspěvek od Karel_Sch »

PÁNOVÉ,

zjišťuji věci ohledně repasu vstřikovacího čerpadla. Můžete mi sem doporučit někoho spolehlivého o kom víte nebo máte dobrou zkušenost že odvede dobře svoji práci a zrepasuje vše co je potřeba??

Budu velice vděčný za každý dobrý tip. Děkuji!

Odpovědět

Zpět na „Zetor 15/25“