Obecna diskuse

Moderátoři: Lukashil, mihi

Zpráva
Autor
bobes

Re: Obecna diskuse

#301 Nový příspěvek od bobes »

Ahoj pěkný traktor. Jaký je odstín téhle tvojí zelené barvy? Vypadá to na stejnou barvu jakou asi bylo kdysi nastříkáno moje K.
IMG_3042.JPG
Zetor 25K, 2023, 3011, 7245, ZŤS 8011, Fergie TEA 20, Ferguson 35, Gutbrod 1050,

Karel_Sch

#302 Nový příspěvek od Karel_Sch »

bobes píše:Ahoj pěkný traktor. Jaký je odstín téhle tvojí zelené barvy? Vypadá to na stejnou barvu jakou asi bylo kdysi nastříkáno moje K.
IMG_3042.JPG
je to zelená střední dle plechovky...

Ales.

#303 Nový příspěvek od Ales. »

Tak už to vypadalo, že budu jezdit a když sem zprovoznil hydraulický řízení atd... tak mi jde špatně spojka - prokluzuje. Jelikož nemam originální motor, tak doufám, že to rozchodím. ono to jede ale jen pomaličku a po rovině, do kopce vubec... Nevíte někdo jestli v okolé Plzně nanejtujou obložení na spojku? A nebo alespon jak dlouho to trvá?
Všechno je pudová záležitost - buď to pude nebo to nepude ...

super 50 sk

#304 Nový příspěvek od super 50 sk »

Ales. píše:Tak už to vypadalo, že budu jezdit a když sem zprovoznil hydraulický řízení atd... tak mi jde špatně spojka - prokluzuje. Jelikož nemam originální motor, tak doufám, že to rozchodím. ono to jede ale jen pomaličku a po rovině, do kopce vubec... Nevíte někdo jestli v okolé Plzně nanejtujou obložení na spojku? A nebo alespon jak dlouho to trvá?
na z25 ho kupis aj odvrtane a nanitovat to zvladnes

Mesier90

#305 Nový příspěvek od Mesier90 »

Ales. píše:Tak už to vypadalo, že budu jezdit a když sem zprovoznil hydraulický řízení atd... tak mi jde špatně spojka - prokluzuje. Jelikož nemam originální motor, tak doufám, že to rozchodím. ono to jede ale jen pomaličku a po rovině, do kopce vubec... Nevíte někdo jestli v okolé Plzně nanejtujou obložení na spojku? A nebo alespon jak dlouho to trvá?
zdary udelaji ti to primo v plzni na cechurove.Ja tam nechal nalepovat komplet brzdy na traktorech a 8)
Zetor 15,Zetror 25,Zetor 6911,Stihl 036,Homelite

Ales.

#306 Nový příspěvek od Ales. »

to stačí nanýtovat trhacíma nýtama, takový ty klasický do nýtovacích kleští? kde je to na tom čechurově?

Mesier90

#307 Nový příspěvek od Mesier90 »

http://www.mapy.cz/#d=regi_2_1&x=13.420 ... 9&z=15&t=s ulice v kameni a melo by to bejt mezi ulicemi mezi ploty a barvinkova jde se tam z takoveho kopecka cca 20m a pak hned v levo jakoby pod barak.Maji tam i reklamu v ulici
Zetor 15,Zetror 25,Zetor 6911,Stihl 036,Homelite

Ales.

#308 Nový příspěvek od Ales. »

Díky moc :friends:

joke25

#309 Nový příspěvek od joke25 »

Ahojte.
Potreboval by som zistiť rozmery zadného etážového závesu ako je na obrázku a rozmery cvoreňa(označené časti).Už som tu o tom niečo videl, ale neviem to teraz nájsť.Potrebuje to kamarat na 25-ku, má ostatné časti zachované, ale toto nemá a chce si to dorobiť, len by sa hodili rozmery na výpalky.
Ak bude niekto ochotný to prípadne zmerať, alebo dať odkaz na nejake miery, budem rád :)
Ďakujem.
Obrázek
Ako si kto ustelie, tak sa bude vozit...
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 30&t=50436

Jaro25

#310 Nový příspěvek od Jaro25 »

To sa o tom píše, sľúbil dať na web aj výkresy. http://www.veteranforum.cz/index.php?id ... a=0&idtop=

Bronťo
Kontaktovat uživatele:

#311 Nový příspěvek od Bronťo »

s tohoto si pametam len že čap (svoreň) ma priemer 30mm ja som zadnu čast robyl z dvovh kusu eliek 70x70mm teda celkova širka 14cm širka vnutrem 12cm, vyška cca 19cm teda vyškovy rozdiel diera v etažy je 5cm a každa platnčka z dierou ma hrubku 1cm teda 3x5cm diera + hrubka patne 4x1cm je 19cm hlbka je cca 12cm to je približne!
Obrázek
Obrázek

joke25

#312 Nový příspěvek od joke25 »

Bronťo, Jaro25 , diky za tip, skusil som aj napísať na Veteranfore, ci by nebol nejaky vykres, tak uvidim.Chceli by sme to mať presne podľa originálu, tak snáď sa poštastí niečo zistiť.
Ako si kto ustelie, tak sa bude vozit...
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 30&t=50436

zdeník

#313 Nový příspěvek od zdeník »

Jedna odpružená 25ka z netu.
Přílohy
2992.jpg

Juch
Kontaktovat uživatele:

#314 Nový příspěvek od Juch »

Nevíte prosím kde by se dalo koupit nové relé dobíjení na dynamo ? 12V 150W. Dozvěděl jsem že, se stále vyrábí, ale zrovna ho teď nemají skladem u nás v dílech.Pokud možno české výroby, nikoliv polské.Jedno takové jsem našel na monstě.
Zetor 25K - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 30&t=37088
Multicar 22 klub o.s. - http://www.multicar22.cz
Zetor 6718, špalíkovač Biboš, vleky...

saimon25

#315 Nový příspěvek od saimon25 »

joke25 píše:Ahojte.
Potreboval by som zistiť rozmery zadného etážového závesu ako je na obrázku a rozmery cvoreňa(označené časti).Už som tu o tom niečo videl, ale neviem to teraz nájsť.Potrebuje to kamarat na 25-ku, má ostatné časti zachované, ale toto nemá a chce si to dorobiť, len by sa hodili rozmery na výpalky.
Ak bude niekto ochotný to prípadne zmerať, alebo dať odkaz na nejake miery, budem rád :)
Ďakujem.
Obrázek
Keby som mal program na kreslenie a vedet v nom kreslit tak to nakreslim ale neviem ako :vztek: :vztek: :vztek:

Odpovědět

Zpět na „Zetor 15/25“