renovacia Z 25A s výmenou povodneho motora za iný

Moderátoři: Lukashil, mihi

Zpráva
Autor
petr j

Re: renovacia Z 25A s výmenou povodneho motora za iný

#31 Nový příspěvek od petr j »

8)

bastardtraktor

#32 Nový příspěvek od bastardtraktor »

Tom píše:
patanko píše:
bastardtraktor píše:
Tom píše:Nevím, ale to je hnus. A ta "SPZ" vepředu to zní spíš jako výsměch :nene:
Co blbneš ??
Dyť je to traktor !!
A je funkční.
Z25 zase není taková vzácnost, aby musely být všechny zřestaurovány přesně do púvodního stavu.
Udělali z toho traktor, který potřebujou. 8)
-presne tak, dik ze si sa ma zastal

-najblizsie uvazujeme o prerabke Z 25 ktory nam bude pomahat pri veskerych cinnostiach a chceme vymenit motor, dokupit hydrauliku, vyrobit navyjak, popripade traktor zakryt nejakou kabinou keby bolo nepriaznive pocasie aby na nas pri praci neprsalo...

-je pekne ked sa z nejakeho vraku vyliahne pekny traktor a nenecha sa na pospas korozii
-ja s otcom si sadneme pri pocitac a pozerame tu na fore vseliake vychytavky vasich traktorov a cerpame napady zdokonalujeme, vymyslame bavi nas to a mame s toho radost,
co si viac priat :)
Řeknu k tomu toto. Význam slova "renovace" jsem tady psal v minulém příspěvku. To, že to není zas taková vzácnost je relativní pojem, protože pětadvacítka v origoš stavu zas takový obvyklý stroj není.
Pokud někdo z něčeho udělá traktor, který potřebuje a není uveden do origoš stavu, se nazývá "generální oprava", nebo "úprava".
Proti tomuhle nemám nic, možná jen to, že jak ten traktor měl původně zadek (závěs, řemenice) je verze, která je dost ceněná, ale jestli tam chceš dávat hydrauliku, tak ten zbytek zas můžeš někomu prodat. Ale jinak proti téhle úpravě nic nemám, jen to, že to NENÍ RENOVACE :zly:
Toť vše.
Fajn
takže když místo
renovacia Z 25A s výmenou povodneho motora za iný
napíše
zprovozněnie a úprava Z 25A s výmenou motora za iný
a díly které mu zbydou třeba vymění s nějakým sběratelem
tak nude všechbo v pohodě - snad

Nic se při tom snad nepoškodilo a díly co zbydou někdo koupí

a takto se ten traktor bude používat
tááákže
za nějaký čas, až bude jen pár zetorů 25 na vcelé širé planětě
tak nejký sberatel to třeba vymění s pánem za novou seriovku , sežene jinde vrak s dobrým motorem a zase to dá di kupy a Resturuje s velkým R , nastříká přesnými odstíny, pod to foukně 10 x plnič, bude se to lesknout jak psí koule - prostě to bude vypardat tak úžasně jako když to bylo nový, ale lak bude daleko kvalitnější a pak se to nebude už používat.
Naposledy upravil(a) bastardtraktor dne čtv led 08, 2009 5:40 pm, celkem upraveno 1 x.
ooooooooooooo

petr j

#33 Nový příspěvek od petr j »

:ano: :)

vašek

#34 Nový příspěvek od vašek »

Do té doby než to opravdu někdo z renovuje je to 25ka v barvách BENETONU
čtyři kola ,jsou čtyři kola

poláček

#35 Nový příspěvek od poláček »

To: patanko je to super sis na tom asi máknul co :jazyk:? a ty co to kritizujou tak ať ukážou co dokázali oni!!!!!Je strašně jednoduchý kritizovat.Ale odvést kus práce to už občas vázne.

Tulo

#36 Nový příspěvek od Tulo »

poláček píše:To: patanko je to super sis na tom asi máknul co :jazyk:? a ty co to kritizujou tak ať ukážou co dokázali oni!!!!!Je strašně jednoduchý kritizovat.Ale odvést kus práce to už občas vázne.
někdo se holt nenarodil pro praci ale pro kecani
:vztek: :vztek: :vztek: :vztek:

poláček

#37 Nový příspěvek od poláček »

Tulo píše:
poláček píše:To: patanko je to super sis na tom asi máknul co :jazyk:? a ty co to kritizujou tak ať ukážou co dokázali oni!!!!!Je strašně jednoduchý kritizovat.Ale odvést kus práce to už občas vázne.
Jooooo tak to jsem přesně myslel :jazyk:

FERO 873
Kontaktovat uživatele:

#38 Nový příspěvek od FERO 873 »

poláček píše:
Tulo píše:
Jooooo tak to jsem přesně myslel :jazyk:
:D :D A já už len dodám že svami vo všetkom úplne súhlasim :ano: 8) :prace:

bastardtraktor

#39 Nový příspěvek od bastardtraktor »

Tulo píše:

Dobrovolně a bez mučení přiznávám, že je to tak
narodil jsem se pro kecání :D
ooooooooooooo

borsuk

#40 Nový příspěvek od borsuk »

Drahý a milý TOM,váž trošku svoje slova.Niekto by to označil ako recesia,niekto ako posolstvo.Mne sa to páči.Mal som 25 A a sused má takýto zetor hybrid,je to v pohode.

Proximák

#41 Nový příspěvek od Proximák »

Navrhuji přehodit do Neseriovej zetorů co vy nato?

Tom

#42 Nový příspěvek od Tom »

borsuk píše:Drahý a milý TOM,váž trošku svoje slova.Niekto by to označil ako recesia,niekto ako posolstvo.Mne sa to páči.Mal som 25 A a sused má takýto zetor hybrid,je to v pohode.
Ano, já jsem ten stroj nijak nehanil, nikde není napsáno nic ve smyslu "zas někdo zkurvil další pětadvacítku" :zly: Pouze jsem měl výhrady k použití slova "renovace".
Nebudu se o tom už tady bavit. Je zcela možné, že jsem trochu přestřelil, ale v žádném případě jsem nechtěl hanit ničí práci :tyty:
Já studuji, příjmy tudíž moc vysoké nemám, ale když už něco dělám, tak to dělám pořádně. Bohužel, jak renovace Svobody, tak zprovoznění Haťana není v takovém pokročilém stavu, aby někdo mohl posoudit, jestli to dělám pořádně nebo ne.
Patankovi se omlouvám, jestli jsem ho svou reakcí nějak pohoršil, pobouřil nebo urazil.
Hold, už jsem taký větr v bedně, který občas píše dřív než stačí myslet :red:
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

poláček

#43 Nový příspěvek od poláček »

tak Tome klobouk dolu :friends: Přiznat, si že jsem přestřelil umí málokdo.To se často nestává :jazyk: Teď věřím, že to bylo nedorozumění. :friends:

Tom

#44 Nový příspěvek od Tom »

poláček píše:tak Tome klobouk dolu :friends: Přiznat, si že jsem přestřelil umí málokdo.To se často nestává :jazyk: Teď věřím, že to bylo nedorozumění. :friends:
Jj, dá se říct že bylo. Já už mám jen plné zuby těch všelijakých "renovací", takže to bylo pro mě něco jako píchnutí do vosího hnízda :smich:
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

bigles
Kontaktovat uživatele:

#45 Nový příspěvek od bigles »

Odpovědět

Zpět na „Zetor 15/25“