Ahoj, samozrejme že sa zastavíme. Len dúfam že výjde počasie. Malo pršať, už to na SHMU zmenili. Dúfam, že sa to do piatku vylepší a bude pekne.joke25 píše:Peťo, zastavte sa za nami pod vlajkouPeter768 píše:Prídeme sa pozrieť
Traktoriáda Zetor 25 v Malej Lehote 14.7.2018
Re: Traktoriáda Zetor 25 v Malej Lehote 14.7.2018
Už sa tá predpoveď vylepšuje - ako hovoril Peťo - tak snáď to vyjde - určite o tom silno uvažuj - toľko 25-tiek pokope sa len tak nevidí. Na záver akcie je vždy hromadný štart motorov a vytočenie do otáčok - a to je parádny rachot - 30 traktorov naraz To počasie dosť ovplyvňuje akcie - my to vidíme na žňách vo Vrádišti - keď je moc horko, vadí to, keby pršalo - zas to vadí - takže ulahoď niekomu Ale keby si prišiel - stav sa- dohodli by sme prípadne podrobnosti aj na žňa...Sniper píše:Má pršet, tak jsem zvědavý.
Budu pracovně u Trenčína, tak uvažuji, že bych si na chvíli odskočil
Ty nároky na počasí mám i já s frezou, většinou se nedá, jak dá. Uvidím, už jsem tady a zítra jdu do lesa, pokud mi zbude chvíle, tak přijdu, nebo kdyby bylo hnusně a nedalo se makat.
Hlavně si to tam pořádně užijte
Hlavně si to tam pořádně užijte
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Zrovna sme na ceste na akciu - uvidíme ako bude...
ja asi neprídem, najmladší dostal teploty a zostanem s ním xdoma, žienka je v práci..
pofoťte a kamerujte.
DIKY
pofoťte a kamerujte.
DIKY
Mihi
Tu chcalo dosť...v Lehote má byť celkom fajn....ak bude zajtra priaznivé počasie vidíme sa....
Tak se tam držte chlapi, já musím makat
Tak snad jindy.
Tak snad jindy.
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Tu chčije...a predpoved počasia nie je dobrá ostávame doma škoda
Hoši mám pocit, že dnes to vyhraje borec, co má traktor s kabinou
Jsem u hranic ve výšce cca 750 mnm a chcije solidně, viditelnost tak 300m teplota 12°C.
Tož ať se vám tam daří, ono mnohdy ty akce plné nezdaru a špatného počasí, kdy se člověk klepe u šálku teplého čaje, nebo cesnecky a není to z chlastu, zůstanou lepší zážitky v paměti déle, než když je vše optimální.
Jsem u hranic ve výšce cca 750 mnm a chcije solidně, viditelnost tak 300m teplota 12°C.
Tož ať se vám tam daří, ono mnohdy ty akce plné nezdaru a špatného počasí, kdy se člověk klepe u šálku teplého čaje, nebo cesnecky a není to z chlastu, zůstanou lepší zážitky v paměti déle, než když je vše optimální.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Tak ať se Vám to chlapi vydaří.
Jak říká Sniper,ty "adrenalinové" zážitky které dobře dopadnou se připomínají častěji a s úsměvem.Mám to tak i u výletů na motocyklu.
Jak říká Sniper,ty "adrenalinové" zážitky které dobře dopadnou se připomínají častěji a s úsměvem.Mám to tak i u výletů na motocyklu.
Zetor 6718 s motorem 7001
Zetor 25 A
Zetor 25 A
Už jsem z lesa doma na chatě. Pěkná bouřka se přehnala, ale přes den i sluníčko svítilo.
Tady mají slavnosti lidi jak opic a jak začalo luchat nikdo nevěděl kam se schovat
Snad vám to dobře dopadlo těším se na fotky
Béďa 17: přesně jak říkáš hlavně na mašině
Tady mají slavnosti lidi jak opic a jak začalo luchat nikdo nevěděl kam se schovat
Snad vám to dobře dopadlo těším se na fotky
Béďa 17: přesně jak říkáš hlavně na mašině
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
To jsou tam dobré leštěnky
Patinovku a v origo stavu aby člověk pohledal
Ale mohla to být dobrá akce
Patinovku a v origo stavu aby člověk pohledal
Ale mohla to být dobrá akce
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA