zdeníkova 25A
- Bronťo
- Kontaktovat uživatele:
Re: zdeníkova 25A
Nadhera tak to ma byt stroj nam ma šetrit praci a zdravy trocha cviku a aj rozťahaš vonavku po poli mam silnu konkurenciu
V podvečer jsem přivezl pluh na zaorání voňavky .
Pluh v zimním období opravoval táta, za to mu ještě jednou dík.
Pluh v zimním období opravoval táta, za to mu ještě jednou dík.
Hádanka:Nájdime 10 rozdielov na pluhu:
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... &start=135
Pekne zdeník.
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... &start=135
Pekne zdeník.
Mihi
mihi: Já vidím jeden, barvu
zdeník: Paráda Už se těším, až dáš nějaké foto a video z orby, já si snad zaořu letos na podzim
zdeník: Paráda Už se těším, až dáš nějaké foto a video z orby, já si snad zaořu letos na podzim
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Moje první orba s 25kou.
Naštelovat pluh na těch pár arů není zrovna lehký. K tomu ten svah a mokrý kompost .
Nastavit jsem to musel o dost víc nežli kolmo s terénem , jinak mě to házelo do strany, no, příště to bude lepší.
Naštelovat pluh na těch pár arů není zrovna lehký. K tomu ten svah a mokrý kompost .
Nastavit jsem to musel o dost víc nežli kolmo s terénem , jinak mě to házelo do strany, no, příště to bude lepší.
No paráda
Jak jsi s tím šel hluboko vuči možnosti pluhu? Známý, který orá přes 15 let, když to heblo viděl, tak tvrdil, že to 25-ka nemůže utáhnout
Převrací to pěkně?
Jak jsi s tím šel hluboko vuči možnosti pluhu? Známý, který orá přes 15 let, když to heblo viděl, tak tvrdil, že to 25-ka nemůže utáhnout
Převrací to pěkně?
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Zdeník pekne si to zvládol.. ja tiež oriem v brehu a to nie je také ľahké ako na rovinke..
Tuším máme podobné pluhy..tie Tvoje sú 2x35?
Čo tam plánuješ sadiť?
Tuším máme podobné pluhy..tie Tvoje sú 2x35?
Čo tam plánuješ sadiť?
Mihi
Pěkné video konečně se rozbíhají jarní práce tak je potřeba těch videí víc at se máme na co dívat já taky jak je 25 v pracovním tempu tak se musí natáčet.
- Bronťo
- Kontaktovat uživatele:
Radost pozriet motor šlape jak hodinky ako krasne ide do otaček asi tam maš ten lachši zotrvak či? ale ten šmrnc jak sa bere to sa my pači inak tie 35 hlavy maju slušny odpor ale asi maš ten pluh skvele vyladeny ked to tak krasne ide no si majster širak dolu a tak ma napada ty nove vložky a pisty maju riadny zabeh sice už si na nich niečo iste nabafkal z lopatu atd ale oračka proti kopcu to si musia kružky sadnut jak my hovoril stary opravar nešetriho pokal ma dobrý olej a chladeni najlepši si sadne a dlho vydrži pri zabehu v ťahu.
Sniper, oral jsem mělce a do stráně, tak to převracení není ono, ale to, že by to neutáhlo bych se nebál, však uvidíš .
mihi, 2x35 , na poli budou brambory, jako každý rok.
Bronťo, mistr nejsem , oral jsem poprvé.
mihi, 2x35 , na poli budou brambory, jako každý rok.
Bronťo, mistr nejsem , oral jsem poprvé.
S touto potvorou jsem se trápil donedávna .
A to má přední, nebo zadní náhon? Nebo 4x4?zdeník píše:S touto potvorou jsem se trápil donedávna
Já zežeru za rok 4-6 pytlů brambor po 25kg, což je nějakých 900,- Kč. Beru je od zahradníka, ten je pěstuje v úrodné půdě u řeky Moravy, co chcít více.
A i kdyby nešlo o peníze, neměl bych na to ani čas, budu rád, jak stihnu několkrát pomulčovat ten svůj 1ha pozemek.
Ale takovým lidem jako jsi ty já fandím a když můžu, tak je podporuji
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA