Obecna diskuse

Moderátoři: Lukashil, mihi

Zpráva
Autor
honza461

Re: Obecna diskuse

#2401 Nový příspěvek od honza461 »

rosch8 píše:Niektorym ludom nie len ze drbe, este to daju aj na internet, aby to kazdy videl...
Som zvedavy, ci by sa usmieval, keby to decko zaoral do zeme...
no prosím tě,děláš jak kdyby zaorával tvoje děcko. :)

rosch8

#2402 Nový příspěvek od rosch8 »

432 000 CZK alebo vraj 16 000 eur.
Ten inzerat tam bude dlho, si myslim...
https://stroje.bazos.cz/inzerat/6673192 ... k-1947.php

miropele214

#2403 Nový příspěvek od miropele214 »

Johny1490

#2404 Nový příspěvek od Johny1490 »

To akože hornu a dolnu radu preraduje tou druhou pakou, a na hlavnej radi len tri rychlosti? :pc:

Peter768

#2405 Nový příspěvek od Peter768 »

Ano,tou pakou prehadzuje akoby neutral. Ale je to somarina, ktora zavadzia pod nohami :smich:
Keby si opravil kulisu, tak preraduje neutraly pene. Oprava kulisy je daleko jednoduchšia a rýchlejšia záležitosť :)

Sniper

#2406 Nový příspěvek od Sniper »

Tož jsem byl dneska pro nějaké díly na svoje Káčko u kolegů z SK kteří se zabývají renovací a výrobou dílů na Z25 http://www.zetor25.sk/ a doporučuji vám návštěvu, kdyby už jen kouknout se a povykládat s fandy této značky a modelu Z25 8)
A když tam utratíte nějakou kačku ( ano, i v CZK se dá nakupovat ) budou určitě rádi a přispějete tím na další rozvoj firmy, který slibuje opravdu veliké věci, ale neprozradím ;-)
Tímto je moc pozdravuji, děkuji a přeji mnoho úspěchů v další činnosti a na brzkou shledanou :friends:

Obrázek

Obrázek
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.

TATRA NEZNÁ BRATRA

Peter768

#2407 Nový příspěvek od Peter768 »

Nazdar Pavel, u toho pána som bol osobne, a aj on so synom boli u mňa. Vymenili sme nejaké diely, pokecali....doodil som im 25ku Nko......a teaz som nasiel aj inzeráť, že už vyrábajú aj lízatká..... https://stroje.bazos.sk/inzerat/6657152 ... tor-25.php :)

rosch8

#2408 Nový příspěvek od rosch8 »

Peter768 píše:Nazdar Pavel, u toho pána som bol osobne, a aj on so synom boli u mňa. Vymenili sme nejaké diely, pokecali....doodil som im 25ku Nko......a teaz som nasiel aj inzeráť, že už vyrábajú aj lízatká..... https://stroje.bazos.sk/inzerat/6657152 ... tor-25.php :)
Myslím si že ich nevyrábajú. podľa mňa sú to blatníky z Fínska cena za pár je 275 € + 125 € preprava takže to robí 400 €, ich cena za pár je 460 €. Tých 60 € je zisk. Zruba to zodpovedá. Mám tie Fínske blatníky doma a rozoznávam na tej fotke detaily. Takze asi tak...

Peter768

#2409 Nový příspěvek od Peter768 »

rosch8 píše:
Peter768 píše:Nazdar Pavel, u toho pána som bol osobne, a aj on so synom boli u mňa. Vymenili sme nejaké diely, pokecali....doodil som im 25ku Nko......a teaz som nasiel aj inzeráť, že už vyrábajú aj lízatká..... https://stroje.bazos.sk/inzerat/6657152 ... tor-25.php :)
Myslím si že ich nevyrábajú. podľa mňa sú to blatníky z Fínska cena za pár je 275 € + 125 € preprava takže to robí 400 €, ich cena za pár je 460 €. Tých 60 € je zisk. Zruba to zodpovedá. Mám tie Fínske blatníky doma a rozoznávam na tej fotke detaily. Takze asi tak...
Ved sa mi to aj zadalo nelogické, keď som uvažoval, že tie tvoje boli lacnejšie..... :(

rosch8

#2410 Nový příspěvek od rosch8 »

Peter768 píše: Ved sa mi to aj zadalo nelogické, keď som uvažoval, že tie tvoje boli lacnejšie..... :(
Ja som seriozne uvazoval vyrobit jeden par pre seba, ale som to rychlo vzdal po podrobnom rozbore. Hlavne ta gulatina zafalcovana po obvode je pakaren na vyrobu. To chce zhotovit vazne pripravky.
Tie finske su dobre. Mam aj uplne original, co su derave, takze mozem porovnavat. Nie je to uplne presne 1:1, ale rozdiely su naozaj iba v drobnych detailoch.

Syki

#2411 Nový příspěvek od Syki »

Ahoj chlapi, resim takove dylema a to, jestli nalejt do nasi petadvaci fridex nebo ne? Nebavi me porad myslet na to abych vypustil vodu! Co vy na to? Vim ze to je moje vec jestli ho tam naleju nebo ne ale rad bych slysel nejaky nazor od vas. Co sem tak procital tady po foru tak nekdo ma, nekdo nema. Co vy na to? Kdyztak kdyby mi nekdo doporucil konkretne znacku nebou nejakou zkusenost budu rad. A stupne na kolik to naredit. Zatim diky :) ;-)
Jsem kutil, mám malou dílnu, víc mě nezajímá...

rosch8

#2412 Nový příspěvek od rosch8 »

Syki píše:Ahoj chlapi, resim takove dylema a to, jestli nalejt do nasi petadvaci fridex nebo ne? Nebavi me porad myslet na to abych vypustil vodu! Co vy na to? Vim ze to je moje vec jestli ho tam naleju nebo ne ale rad bych slysel nejaky nazor od vas. Co sem tak procital tady po foru tak nekdo ma, nekdo nema. Co vy na to? Kdyztak kdyby mi nekdo doporucil konkretne znacku nebou nejakou zkusenost budu rad. A stupne na kolik to naredit. Zatim diky :) ;-)

Dynamax G11 riedenie 1: 1.5 takze ti staci 6 litrov koncentratu. 6+9=15 litrov. Ja som ulial G11 a dolial vodou. Myslim, ze v systeme je celkove 14.5 litra.
Nie je dovod nedat nemrznucu zmes. Spis kludne, netrapis sa. Ak mas tesny system, nie je jediny jed dovod proti fridexu. G11 je menej agresivny, neobsahuje tolko zlozky proti hrdzi, ale to nevadi, prave naopak, nie je taky agresivny.

Libor Z25

#2413 Nový příspěvek od Libor Z25 »

Tajak píše kolega...ja mám modry fridex enom pozor nekeré sů koncentráty na -40°C a nekeré na -80°C tak s ředědím pozor :) .Nařeď na -30 a bude to až víc jak dobré...nalej to tam nic tím nepokazíš.
Libor :-)

Tomáš B.

#2414 Nový příspěvek od Tomáš B. »

Jó nemrzka dobrá věc, ale mně to asi spapalo trubky u zdvihátek a mám vodu v oleji :( :'(

Libor Z25

#2415 Nový příspěvek od Libor Z25 »

A měls staré nebo nové trubky ? A taky na kolik to měls naředěné ?A hergot tož myslím že možu mět dušu v péří když mám hlavu po GO s novýma trubkama :D
Ono to ředit zbytečně třebas heň na -40°C když na -20°C to bohatě stačí ...už jsem to též uhľéd aj když věřím , že tvůj případ to néni...
Naposledy upravil(a) Libor Z25 dne sob říj 29, 2016 8:18 pm, celkem upraveno 2 x.
Libor :-)

Odpovědět

Zpět na „Zetor 15/25“