no prosím tě,děláš jak kdyby zaorával tvoje děcko.rosch8 píše:Niektorym ludom nie len ze drbe, este to daju aj na internet, aby to kazdy videl...
Som zvedavy, ci by sa usmieval, keby to decko zaoral do zeme...
Obecna diskuse
Re: Obecna diskuse
432 000 CZK alebo vraj 16 000 eur.
Ten inzerat tam bude dlho, si myslim...
https://stroje.bazos.cz/inzerat/6673192 ... k-1947.php
Ten inzerat tam bude dlho, si myslim...
https://stroje.bazos.cz/inzerat/6673192 ... k-1947.php
-
To akože hornu a dolnu radu preraduje tou druhou pakou, a na hlavnej radi len tri rychlosti?
Ano,tou pakou prehadzuje akoby neutral. Ale je to somarina, ktora zavadzia pod nohami
Keby si opravil kulisu, tak preraduje neutraly pene. Oprava kulisy je daleko jednoduchšia a rýchlejšia záležitosť
Keby si opravil kulisu, tak preraduje neutraly pene. Oprava kulisy je daleko jednoduchšia a rýchlejšia záležitosť
Tož jsem byl dneska pro nějaké díly na svoje Káčko u kolegů z SK kteří se zabývají renovací a výrobou dílů na Z25 http://www.zetor25.sk/ a doporučuji vám návštěvu, kdyby už jen kouknout se a povykládat s fandy této značky a modelu Z25
A když tam utratíte nějakou kačku ( ano, i v CZK se dá nakupovat ) budou určitě rádi a přispějete tím na další rozvoj firmy, který slibuje opravdu veliké věci, ale neprozradím
Tímto je moc pozdravuji, děkuji a přeji mnoho úspěchů v další činnosti a na brzkou shledanou
A když tam utratíte nějakou kačku ( ano, i v CZK se dá nakupovat ) budou určitě rádi a přispějete tím na další rozvoj firmy, který slibuje opravdu veliké věci, ale neprozradím
Tímto je moc pozdravuji, děkuji a přeji mnoho úspěchů v další činnosti a na brzkou shledanou
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Nazdar Pavel, u toho pána som bol osobne, a aj on so synom boli u mňa. Vymenili sme nejaké diely, pokecali....doodil som im 25ku Nko......a teaz som nasiel aj inzeráť, že už vyrábajú aj lízatká..... https://stroje.bazos.sk/inzerat/6657152 ... tor-25.php
Myslím si že ich nevyrábajú. podľa mňa sú to blatníky z Fínska cena za pár je 275 € + 125 € preprava takže to robí 400 €, ich cena za pár je 460 €. Tých 60 € je zisk. Zruba to zodpovedá. Mám tie Fínske blatníky doma a rozoznávam na tej fotke detaily. Takze asi tak...Peter768 píše:Nazdar Pavel, u toho pána som bol osobne, a aj on so synom boli u mňa. Vymenili sme nejaké diely, pokecali....doodil som im 25ku Nko......a teaz som nasiel aj inzeráť, že už vyrábajú aj lízatká..... https://stroje.bazos.sk/inzerat/6657152 ... tor-25.php
Ved sa mi to aj zadalo nelogické, keď som uvažoval, že tie tvoje boli lacnejšie.....rosch8 píše:Myslím si že ich nevyrábajú. podľa mňa sú to blatníky z Fínska cena za pár je 275 € + 125 € preprava takže to robí 400 €, ich cena za pár je 460 €. Tých 60 € je zisk. Zruba to zodpovedá. Mám tie Fínske blatníky doma a rozoznávam na tej fotke detaily. Takze asi tak...Peter768 píše:Nazdar Pavel, u toho pána som bol osobne, a aj on so synom boli u mňa. Vymenili sme nejaké diely, pokecali....doodil som im 25ku Nko......a teaz som nasiel aj inzeráť, že už vyrábajú aj lízatká..... https://stroje.bazos.sk/inzerat/6657152 ... tor-25.php
Ja som seriozne uvazoval vyrobit jeden par pre seba, ale som to rychlo vzdal po podrobnom rozbore. Hlavne ta gulatina zafalcovana po obvode je pakaren na vyrobu. To chce zhotovit vazne pripravky.Peter768 píše: Ved sa mi to aj zadalo nelogické, keď som uvažoval, že tie tvoje boli lacnejšie.....
Tie finske su dobre. Mam aj uplne original, co su derave, takze mozem porovnavat. Nie je to uplne presne 1:1, ale rozdiely su naozaj iba v drobnych detailoch.
Ahoj chlapi, resim takove dylema a to, jestli nalejt do nasi petadvaci fridex nebo ne? Nebavi me porad myslet na to abych vypustil vodu! Co vy na to? Vim ze to je moje vec jestli ho tam naleju nebo ne ale rad bych slysel nejaky nazor od vas. Co sem tak procital tady po foru tak nekdo ma, nekdo nema. Co vy na to? Kdyztak kdyby mi nekdo doporucil konkretne znacku nebou nejakou zkusenost budu rad. A stupne na kolik to naredit. Zatim diky
Jsem kutil, mám malou dílnu, víc mě nezajímá...
Syki píše:Ahoj chlapi, resim takove dylema a to, jestli nalejt do nasi petadvaci fridex nebo ne? Nebavi me porad myslet na to abych vypustil vodu! Co vy na to? Vim ze to je moje vec jestli ho tam naleju nebo ne ale rad bych slysel nejaky nazor od vas. Co sem tak procital tady po foru tak nekdo ma, nekdo nema. Co vy na to? Kdyztak kdyby mi nekdo doporucil konkretne znacku nebou nejakou zkusenost budu rad. A stupne na kolik to naredit. Zatim diky
Dynamax G11 riedenie 1: 1.5 takze ti staci 6 litrov koncentratu. 6+9=15 litrov. Ja som ulial G11 a dolial vodou. Myslim, ze v systeme je celkove 14.5 litra.
Nie je dovod nedat nemrznucu zmes. Spis kludne, netrapis sa. Ak mas tesny system, nie je jediny jed dovod proti fridexu. G11 je menej agresivny, neobsahuje tolko zlozky proti hrdzi, ale to nevadi, prave naopak, nie je taky agresivny.
Tajak píše kolega...ja mám modry fridex enom pozor nekeré sů koncentráty na -40°C a nekeré na -80°C tak s ředědím pozor .Nařeď na -30 a bude to až víc jak dobré...nalej to tam nic tím nepokazíš.
Libor :-)
Jó nemrzka dobrá věc, ale mně to asi spapalo trubky u zdvihátek a mám vodu v oleji
A měls staré nebo nové trubky ? A taky na kolik to měls naředěné ?A hergot tož myslím že možu mět dušu v péří když mám hlavu po GO s novýma trubkama
Ono to ředit zbytečně třebas heň na -40°C když na -20°C to bohatě stačí ...už jsem to též uhľéd aj když věřím , že tvůj případ to néni...
Ono to ředit zbytečně třebas heň na -40°C když na -20°C to bohatě stačí ...už jsem to též uhľéd aj když věřím , že tvůj případ to néni...
Naposledy upravil(a) Libor Z25 dne sob říj 29, 2016 8:18 pm, celkem upraveno 2 x.
Libor :-)