Zetor 25A kompletna renovacia
Re: Zetor 25A kompletna renovacia
je velka skoda ze si to po opieskovani hned neosetril naterom
-
- Kontaktovat uživatele:
ano je to skoda, len som nevedel ze potom uz dlhsiu dobu na nho nesiahnem... nevadi ocistim to zas kazdy jeden diel...momentalne cakam vlozky piesty, ventily, tesnenia , ojnicne a hlavne loziska atd. hlava je rozobrata pojde na tlakovanie a motor na kompletny repas, kym sa bude robit motor dam nastavit cerpadlo a mrknem na prevodovku....len neviem co mam na nej robit kolesa vyzeraju byt ok, asi loziska by sa zislo pomenit...
-
- Kontaktovat uživatele:
Takze dosla nova kapota od pana z ceska a kryt pristrojovky, vyzera to fantasticky, a je pekne ze taketo veci este ludia robia.
[quote="Zetor25"]Takze dosla nova kapota od pana z ceska a kryt pristrojovky, vyzera to fantasticky, a je pekne ze taketo veci este ludia robia.
Ahoj, to je tá kapota za 990 a kryt prístrojovky za 280 cz. Koľko ťa vyšla doprava???
Ď.
Mihi
Ahoj, to je tá kapota za 990 a kryt prístrojovky za 280 cz. Koľko ťa vyšla doprava???
Ď.
Mihi
Mihi
Ahoj, máš nějaký kontakt na toho dodavatele těch plechů? Dík za info.
ZETOR 15, ZETOR 4011, CUB CADET 1641, HONDA 4514, DEZA 5000, PAJ
-
- Kontaktovat uživatele:
tu je mail na pana co robi tu kapotaz - 970SPARTAK@seznam.cz a cislo 604 823 717
stalo ma to zo vsetkym az domov 1550kcs
stalo ma to zo vsetkym az domov 1550kcs
-
prosím tě o radu. Jak sundám pal. čerpadlo? chci ho dát seřídit ale nemůžu ho dostat ven. Jsem nahranej. 25ku mám asi 14dní tak si nevím rady. Prosím o pomoc
-
- Kontaktovat uživatele:
no je tam taky srob specialny ktory vyberies iba ak mas pripravok ktory si lahko vyrobis musi tam vojst orech z goly s dvoma vycnelkami a potom to odsrobujes.
JoeF1:
cerpadlo u 25 se serizuje primo na traktoru takze nekoho kdo to dělá dovíst domů a on ti to tam udělá.
cerpadlo u 25 se serizuje primo na traktoru takze nekoho kdo to dělá dovíst domů a on ti to tam udělá.
A toto ti kto povedal? Teda dá sa to aj na traktore, ale komu sa chce 200 krát otočiť kľukou pre zmeranie dodávky, potom prestaviť elementy a znova 200 otáčok a toto opakovať dosprávneho nastavenia? Normálne sa čerpadlo nastavuje na stroji ako iné čerpadlá, len treba mať prípravok s vačkou, keď že je to čerpadlo s cudzím pohonom.
Mám rád traktory, ale môj najobľúbenejší je ZLÍN 37 ČMELÁK
-
Děla to chlápek v Děčíne. A musíme vyměnit elementy a opravdu nikoho neznam aby mi to udělal doma.rumos píše:JoeF1: