,,Modrák" so ,,Zeleným" srdcom
Re: ,,Modrák" so ,,Zeleným" srdcom. :------)))
Mihi, tak si myslím, že jsi to zlomil tím krátkým kardanem, který šel až na doraz. (jak reguluješ zvedání, aby se to nestalo?)
Rozhodně jsi to neukroutil.
A o kvalitě hřídele bych nepochyboval. No, a to ložisko by nebylo špatné.
Rozhodně jsi to neukroutil.
A o kvalitě hřídele bych nepochyboval. No, a to ložisko by nebylo špatné.
Všetko najlepšie k dnešnému sviatku
Na SK je dneska Mihiho? Tož blahoželám a aby sis tak moc nemyslel, tož já mám dneska také svátek
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Zápichy pro segerovky jsou smrtelným místem hřídelí ať jsou vyrobeny ze sebelepšího mateiálu. V takových místech zápichy nesmějí být. Nesmějí tam být ani jiné ostré vnitřní rohy.
Sniper píše:Na SK je dneska Mihiho? Tož blahoželám a aby sis tak moc nemyslel, tož já mám dneska také svátek
tak všetko najlepšie aj tebe
PS: Mihi ---je Peter
Taky přeji všechno nejlepší k svátku...
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Já vím, dělal jsem si legracizde píše:PS: Mihi ---je Peter
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Sice pozdě ale přece se přidávám k Mihoušovic svátku.
PS: Mluvil jsem se starým profousem soustružníkem a opravářem všeho možného a mohu potvrdit slova ITS, že na 90% byla příčina ten zápich na segerovku.
PS: Mluvil jsem se starým profousem soustružníkem a opravářem všeho možného a mohu potvrdit slova ITS, že na 90% byla příčina ten zápich na segerovku.
Srdcová 25-ka; Járova 25-A; Školníkova 25-A; Stodolová uloženka 25-ka
Zetor 5611
Zetor 7211
Zetor Super 35
Zetor 7245 PLUS
BSS PS 701H
BSS10.08 - renovace
BSS P 53 S
TOS-28 Žebrák; StankoImport 2H125; Pásová pila G5013W
Zetor 5611
Zetor 7211
Zetor Super 35
Zetor 7245 PLUS
BSS PS 701H
BSS10.08 - renovace
BSS P 53 S
TOS-28 Žebrák; StankoImport 2H125; Pásová pila G5013W
Dobré ránko
Tak som sa prebral z kofeinovej kómy.
Ďakujem Vám všetkých za gratulácie, ste ma potešili aj ja želám petrom a pavlom všetko naj
Díky aj za info, názory okolo deštrukcie hriadeľa, zápich tam je originál aj na Z25, len ja som dal ďaleko to ložisko, tak dávam ložisko ešte jedno ako je na foto, ak sa to stane ešte raz tak to potom nejako prerobím, momentálne sa mi nechce meniť celá konštrukcia predlohy na špaĺíkovači.
Zdeník, kardan je síce krátky ale má ešte aj vôľu, je taký mini ale je to preto aby som nemal špaĺíkovač moc v zadu a potom by som potreboval dopredu 300 kg závažia.
Mihi
Tak som sa prebral z kofeinovej kómy.
Ďakujem Vám všetkých za gratulácie, ste ma potešili aj ja želám petrom a pavlom všetko naj
Díky aj za info, názory okolo deštrukcie hriadeľa, zápich tam je originál aj na Z25, len ja som dal ďaleko to ložisko, tak dávam ložisko ešte jedno ako je na foto, ak sa to stane ešte raz tak to potom nejako prerobím, momentálne sa mi nechce meniť celá konštrukcia predlohy na špaĺíkovači.
Zdeník, kardan je síce krátky ale má ešte aj vôľu, je taký mini ale je to preto aby som nemal špaĺíkovač moc v zadu a potom by som potreboval dopredu 300 kg závažia.
Mihi
Mihi
Opožděně přeju všecko nej, ať se Ti daří a ať to zase brzo chroupe
Také mihi dodatečně blahoželám
Tak som mal chvíľku čas a som trošku vyčistil tú skleničku, Tomáš mal pravdu, vypadalo to ako lekvár v pohárku...
a vyčistená:
Mihi
a vyčistená:
Mihi
Mihi
A olej tam budeš dávat jaký?mihi píše:Tak som mal chvíľku čas a som trošku vyčistil tú skleničku
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Fritovací nebo opalovací