Bíglesov Zetor 25K i Zetor 25A
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Můj zetor 25K
Tak motor už běží zde je vido z prvního startu po složení http://www.youtube.com/watch?v=WvQyVx6- ... 6xYUqAmkRw chvíli trvalo než si to trochu sedlo což je na videu vidět a slyšet
-
- Kontaktovat uživatele:
Motor nebyl ohřátý nalili jsme studenou vodu teplota v garáži byla nějakých 10 stupňů prvně jsme zkusili klikou bez žhavení a to nechytl, tak jsme nažhavili a chytl na otočení jak je vidět v tom videu
Ahoj, pěkně blafe .
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak mám problém, za jízdy mi uplně přestal jít jeden válec, vstřikvoací čerpadlo na prázdno naftu dává jakmile dám vstřik tak to nejde vstřiky jso uv pořádku, to bude asi element v háji ne ?
- Bronťo
- Kontaktovat uživatele:
skušals vymenit vstrekovače medzi sebu neni len ucpany alebo negde zmrzla voda elementy chodi stejnak? pripadne nezavyra spetny ventylek triska sa nedokaže natlakovat skus ho rozebrat pripadne aj tie zamenit pružina mohla prasknut element neprdne snat odrazu ked ma čistu naftu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Vstříky jsme zkoušel mezi sebou, rozebral jsem v čerpadle ten pístek s pružinkou dal jsem to zpět a už to zase jede, jen nevím čím to tedy bylojestl itam byl bordel a pístek neuzavřel ? no udivím zda to neudělá znovu
- ZETOR 25K r.v 1956
Čau zetoráci mám takovou prosbu nebo spíš otázečku.Mám doma zorka 25k a z ničeho nic dojel.Zkoušel jsem kontrolovat těsnění pod hlavou jestli neprosakuje voda koupil jsem nový vstřikovače vymněnil vadnou žhavící svíčku a když jsem to potom zkoušel startovat tak šel z komína bílej dým a motor ani neblafl nejpozoruhodnější je že se to stalo z ničeho nic jeden den sem prohrnoval sníh a den na to ani prd prostě nic. jelikož tenhle traktor vlastnim teprve krátce a nejsem žádnej extra znalec tak si už nevim rady .Prosím poradte co se dá dělat jaké mohou být příčiny poruchy co se má zkontrolovat nebo seřídit děkuji moc
-
- Kontaktovat uživatele:
Dej si páku na dekompresor dolůZETOR 25K r.v 1956 píše:Čau zetoráci mám takovou prosbu nebo spíš otázečku.Mám doma zorka 25k a z ničeho nic dojel.Zkoušel jsem kontrolovat těsnění pod hlavou jestli neprosakuje voda koupil jsem nový vstřikovače vymněnil vadnou žhavící svíčku a když jsem to potom zkoušel startovat tak šel z komína bílej dým a motor ani neblafl nejpozoruhodnější je že se to stalo z ničeho nic jeden den sem prohrnoval sníh a den na to ani prd prostě nic. jelikož tenhle traktor vlastnim teprve krátce a nejsem žádnej extra znalec tak si už nevim rady .Prosím poradte co se dá dělat jaké mohou být příčiny poruchy co se má zkontrolovat nebo seřídit děkuji moc
- ZETOR 25K r.v 1956
Hele to že píšu že nejsem zrovna znalec neznamená že vidim 25ku poprvé
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak nám přibily další stroje a to lis a postřikovač, zatím mám foto postřikovače
image hosting sites
image hosting sites
koľko vody do toho vlezie? A keď to naplníš to bude držať celú váhu hydraulika? Aká je šírka?
-
- Kontaktovat uživatele:
je to 800l/18m plné to mylsím nikdy ani dávat nebudu, bude to v nohavicích a zapřené o závěs aby ot neklesalo kvůli náhonu
-
- Kontaktovat uživatele:
Aby se neřeklo že se u nás nic neděje, přidávám další fotky strojů, áčk odostalo konečně nové přední kola a dodělal jsem taky vzduch, a ještě mám jednu fotku hlavy po Go
Ahoj Biglesbigles píše:Aby se neřeklo že se u nás nic neděje, přidávám další fotky strojů, áčk odostalo konečně nové přední kola a dodělal jsem taky vzduch, a ještě mám jednu fotku hlavy po Go
No hlava je super , čo to je medzi ventilmy 1 .hlavy??
A tie šípové kolesá sa dávali naopak iba pri 4X4, má to význam pri 4X2???
Ďalšie náradie je super, ideš založiť SRO JRD (JZD)???
Mihi
Mihi