Ako sa sprava Zetor 25K v lese

Moderátoři: Lukashil, mihi

Zpráva
Autor
mihi

Re: Ako sa sprava Zetor 25K v lese

#196 Nový příspěvek od mihi »

Ivan50 píše:No či je to dobre sa ukaže až v praxi :rally: ale hriadel sa zvarala v sustruhu a pekne bežala,žiadne hadzanie a dufam,že aj prirubu dobre vypalil,lebo ak nie tak :pohlavek: :pohlavek: .Neboj,ak by ta to "baf baf" omrzelo a chcel by si iny motor,tak všetko je zdokumentovane,aj hriadelka, :) .Ale nie,len som ta jedoval :jazyk: :jazyk: ,verim že ty by si 25kovy motor isto za iny nevymenil...

To veru nevymenil..... :D :smich: :smich:
Ale pozeral som keď si bol u mňa že aj Tebe sa ten zvuk motora páči.....ja viem nie je to super výkon, ale mne to bohate stačí......baf, baf...

Mihi :)
Mihi

Ivan50

#197 Nový příspěvek od Ivan50 »

Zdarec pánové :)
Cely tyžden bolo psie počasie takže som s tym andrejovi ani nehol,tak som aspon dneska doobeda prisposobil pritlačne ložisko.Pre tych,ktorych by to zaujimalo,tak ta rurka po ktorej sa ložisko posuva,je z vyfuku priemer 45 mm a pasuje presne na povodnu trubku a na konci je stiahnuta svorkou na vyfuk,aby nevypadla.Škoda,že andrej nebol doma,by sme to dovečera aj zložili.No nič,dufam,že na buduci vikend s tym pohneme ďalej...ObrázekObrázekObrázekObrázek

andy145

#198 Nový příspěvek od andy145 »

Tak a je to tu už behám :pohar: :wink: :potlesk2: :juuuu: :jasan: :driver: :rally: najprv som si myslel že z toho nič nebude lebo:1.motor bol taký stuhnutý a studený že už sme si mysleli z Ivanom že je pridretý :lebka: alebo čo.
2. prevodovka tak isto, nešla mi zaradiť 1, 4 pomalá ani rýchla spiatočka
a čo bolo tomu na príčine???????? (vysraný mráz, a zima) :vztek:
na toto som čakal mesiac pridávam tu aj video ale strašne nekvalitne už bola tma neni tam toho moc vidno ale aspoň ten zvuk. Spojka vypína parádne a ten odpich a sila ten sa nedá porovnávať z 25-kou tam kde som sa nemohol rozbehnúť na 4 teraz bez problémov rozbehnem na 5. treba to ešte doladiť kedže dnes som sa vozil iba na kanistri nafty pridrátovanému k rámu, bez výfuku a vzuchového filtra, kapôt atď. ....
http://www.youtube.com/watch?v=G3pQ5_3T ... e=youtu.be

trikko

#199 Nový příspěvek od trikko »

pekny zvuk 8) , už sa teším na poridane video v nejakej záťaži 8)
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...

Ivan50

#200 Nový příspěvek od Ivan50 »

Tak tak,zima robi svoje :vztek: ,ten motor neutočila plno nabita 140tka baterka,ked som ju skušal v supri,tak vrtela o sto šest a tu aviu ani za prd.Ten motor vyzeral ako pridrety ,ale super 50 a retaz to vyriešili,ked bol motor teply tak sme ho s andrejom natočili na 44ah bateriu.Ten vykon sa neda porovnat,ten motor vyzera ako keby ani nič netočil,proste pridaš a ideš..... :rally: :driver:Ešte som zabudol napisat,že pred roztahom sme pod motorom troška podkurili :jazyk: ale doslovne :trik:

mihi

#201 Nový příspěvek od mihi »

Paráda 8) . Ste dobrí..lepšie aj takéto videjko ako žiadne....dúfan že natočíte ale aj kvalitnejšie...
A aké máte heslo do PF 2013 : Bučky traste sa!!!!???? :vysmech: :smich: :D

Mihi :)
Mihi

andy145

#202 Nový příspěvek od andy145 »

Tu je ešte neaké video k tým včerajším pokusom o naštartovanie: http://www.youtube.com/watch?v=aHhZ5QHG ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=vKXVH3_s ... e=youtu.be

andy145

#203 Nový příspěvek od andy145 »

Ivan50

#204 Nový příspěvek od Ivan50 »

A ešte ako zlaty klinec večera,ked sme sa vozili :rally: ,tak sme stretli policajtov,andrej si myslel,že ma po papieroch,ale typek len stiahnul okno a povedal "chlapi,ale vam to nesvieti"zavrel okno a išli dalej,a to sme boli mimo obce,tym to definitivne zabil a nam spadol velky kamen zo srdca :ejchuchu:

McPeci
Kontaktovat uživatele:

#205 Nový příspěvek od McPeci »

naštěstí existují policajti co mají rozum a srdce :) jinak ted to vypadá jako polovrak :D ale věřim že až to bude celé hotové to bude čupr mašinka ;) hodně zdaru 8)
Robert ;)

každý když něco opravuje má na práci nechtěný podpis

https://www.facebook.com/robert.peciva

http://petice.nasetraktory.cz/informace?ank=2&odp[0]=1 petice za legalizaci domadělů v čr

Baťa1

#206 Nový příspěvek od Baťa1 »

no napišu asi tolik: chce se mě blít, nechápu naco ste si kópili pětadvacitku dyž potřebujete neco silněšiho a to by bylo určitě levněši než totok kurvení :pohlavek:
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super

Ivan50

#207 Nový příspěvek od Ivan50 »

No neviem ,čo by bolo za tie peniaze silnejšieho,ale ked mysliš,tvoja vec :-/ ....rad by som videl traktor za 600eur/tolko stala 25ka/ ,alebo ešte menej,ktory by sa vyrovnal silovo a vahovo tomuto,okrem supra 50tky,ktory by bol za tie peniaze stejne vrak..

Bronťo
Kontaktovat uživatele:

#208 Nový příspěvek od Bronťo »

chalani a jak de radeni neškrkoceto preca len ta avia ma veči otačky ked aj na klepaka jak 25 ale pri rozjazde to nemusi vadit ale radeni počas jazdy je asi divočina ne? už by to chcelo asi aj lepšie gumi nech ten motor ma zmisel.

Ursus 73

#209 Nový příspěvek od Ursus 73 »

mno...zaujímavé a diskutabilné dielo, tento stroj...tej 25-ky je škoda, to je fakt, ale každý si robí podľa seba, to rešpektujem. Možno by bolo lepšie kúpiť supra, je to predsa len silnejší stroj.
Inak tá prestavba sa celkom podarila, toto vlákno sledujem od začiatku...tak nech vám ten stroj dobre a spoľahlivo slúži :prace: . Trošku by som sa bál o ten "rajd", traktor je dosť dlhý, náprava vpredu....asi ten rajd bude trošku menší...a manévrovanie horšie.
A o tých policajtoch....aj ja som počul, že sú medzi nimi aj ľudia, moc sa mi to veriť nechce, ale ktovie. Zato som mal dočinenia s tými horšími, čo sú orgány, ale ukážkové :evil:
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)

Peter768

#210 Nový příspěvek od Peter768 »

S takto upravenou (dokurv...u) 25 kou by som sa nechválil ani doma na dedine a nie ešte to vešať na youtube. Je mi z toho na grc. 25ka sa dá upraviť ale toto s úpravou nemá nič spoločné, zatiaľ. A aj tak s takými gumami h.... potiahneš, môžeš tam mať motor aj z tanku. Taktiež záleží aj na zručnosti traktoristu. V týchto videách sme nič pekné nevideli. :sorry:

Odpovědět

Zpět na „Zetor 15/25“