hale tak to nechápu myslej jsem to jako vtip jestli ty to nechápeš tak to nečti mrzí mě že nerozumíš sranděBlajda píše:Fotky jsou pěkný, ale to oslovení by sis mohl nechat pro sebe.poláček píše:Čus kokosáci tak pár foto Tulovi pětadváci byli jsme na štěpkách
Takhle to tady někdo dělal a moc to neuspělo
Zetor 25A
Re: Zetor 25A
jajjjj tak jsme byli s Tulem ještě jednou dopředu to nešlo a dozadu to dopadlo takhle
nazdar chlapaci musim vam to upresnit! takhle to vypada když sila zvitězi nad rozumem.ja chtěl jen lehce vycuknout??????????????poláček píše:jajjjj tak jsme byli s Tulem ještě jednou dopředu to nešlo a dozadu to dopadlo takhle
jajjjjj ty kokosáku taky ale řekni kdo měl ten nápad tam jetTulo píše:nazdar chlapaci musim vam to upresnit! takhle to vypada když sila zvitězi nad rozumem.ja chtěl jen lehce vycuknout??????????????poláček píše:jajjjj tak jsme byli s Tulem ještě jednou dopředu to nešlo a dozadu to dopadlo takhle
no občas to takhle dopadne když se my dva sejdem pat a mat a je to
hoši mam ja to ale kamarada v..a?ovšem naklad jsme dovezli vpořadkupoláček píše:joooj tak ještě jedna s panem mistrem
nojasně že máš za 5 minut jsem u tebe aaale byla srandaTulo píše:hoši mam ja to ale kamarada v..a?ovšem naklad jsme dovezli vpořadkupoláček píše:joooj tak ještě jedna s panem mistrem
-
Jakube nemas foto tych pásovin s dírama do kerych zahakujes navijak? a Jak su tam uchytene?
Naposledy upravil(a) kozel dne úte pro 23, 2008 7:49 pm, celkem upraveno 1 x.
- zetor tomas
- Kontaktovat uživatele:
koukám, že nejsem sám....poláček píše:jajjjj tak jsme byli s Tulem ještě jednou dopředu to nešlo a dozadu to dopadlo takhle
Zetor 5945 a Zetor 6711
jak si to vyřešil my za to škubli a bylo to zpět teeeda skoro zpětzetor tomas píše:koukám, že nejsem sám....poláček píše:jajjjj tak jsme byli s Tulem ještě jednou dopředu to nešlo a dozadu to dopadlo takhle
uf to se mi ulevylo cos dělal taky bylo lehke cuk dozadu?zetor tomas píše:koukám, že nejsem sám....poláček píše:jajjjj tak jsme byli s Tulem ještě jednou dopředu to nešlo a dozadu to dopadlo takhle
Když jsou problémy s tím, že síla převyšuje zdravý rozum, je potřeba se proti tomu pojistit. Tady u nás měl jeden podobné problémy, od té doby co má nápravy u vlečky spojené spodem řetězem, se mu to už nestalo. Předpokládám, že to asi znáte. Jinak pěkný štěpkovač. V čem to topíte?
jaj no vidiš to nás ani nenepadlo no je to spíš tak když strašně pospícháš a výsledek jsi viděl no topíme s tím oba v dílnách je to paráda a hlavně bez štípání bez řezání atd a je to zadarmo a připravený na hromádkáchMiloš píše:Když jsou problémy s tím, že síla převyšuje zdravý rozum, je potřeba se proti tomu pojistit. Tady u nás měl jeden podobné problémy, od té doby co má nápravy u vlečky spojené spodem řetězem, se mu to už nestalo. Předpokládám, že to asi znáte. Jinak pěkný štěpkovač. V čem to topíte?