Zetor 15
Re: Zetor 15
jo a ta svicka z multikary je super ,koupil sem ju jak si poradil a jede to na to
ted sem tu psal a nikde to nevidim
Ahoj Vladimír a urobil si ho podľa toho obrázku z bazošu??? daj nejaké foto a mohol by si to nejak pomerať a okotovať aby to pomohlo aj iným 15-károm????Vladimír P. píše:Mám hotový žhavící adaptér na doutnák. Nevíte někdo kde se dají sehnat,nebo jak a čím je nahradit? Má někdo se startováním pomocí doutnáku nějaké zkušenosti?
Stemonty založ vašej 15-ke vlastné vlákno a niečo o nej popíš, určite pofoť za tie roby musíte mať veeeľa zážitkov.....tešíme sa že ďalšia 15-ka žije-bafká..
Mihi
Mihi
doutnak staci poradne rostahat cigaretu az to udela dlouhe zhavi pak to do teho zasun a zasrubuj co nejrychleji do hlavi a nastartuj -mam taky ten pripravek na doutnak a tatik kdysi to nastartoval na startku bez filtru ,nesmi byt balena!!!
jo nejake foto tu pridam ,ale neni to nejaky krasavec(zatím)ted chystam na to novou elektrinu s alternatorem ktere ma relatko uz v sobe a je na 12v kvuli te svicce z te multikary.Dneska sem snim byl v lese a aji sem ho tam nekolikrat zdechl a nadherne na tu svicku to chyta
Mam dotaz ted co sem zesteloval znova vstrik ktery se mi nejak rozladil ,ale furt mi to dost dymi i po zahrati motoru smrdi to po nafto a to znamena ze to nejak spatne spaluje ,ale at steluji vstrik tak to se nemeni a nevim cim to je
stemonty píše:jo nejake foto tu pridam ,ale neni to nejaky krasavec(zatím)ted chystam na to novou elektrinu s alternatorem ktere ma relatko uz v sobe a je na 12v kvuli te svicce z te multikary.Dneska sem snim byl v lese a aji sem ho tam nekolikrat zdechl a nadherne na tu svicku to chyta
Nejaké foto???? Založ mu vlastné vlákno, 15-ka si to za tie roky zaslúži. Veď aj dnes si s ňou bol v lese a normálne maká, klobúk dole.
Za vzhľad sa nehambi, časom dorobíš a ešte si ju viac zamiluješ
Veď 15-tok je málo, to by si hádam spočítal tu na fore na prstoch 2 rúk, tak šup sem s ňou.
Tešíme sa na ňu.
Mihi
Mihi
ten traktor zeru od 5 let ho ridim jenom tatik mi musel udelat nastavec na spojku,byl sem mali a nedosahl sem nanu
- Vladimír P.
Chce to zkontrolovat vstřikovací tlak,má být 85atm. Při vyndaném vstřiku se podívej jak rozprašuje tryska,jestli "neuchcává". Pokud je všechno v pořádku,tak zkontroluj předvstřik. Pak by měl jít motor dobře a bez problémů. Vyfoť prosím tvůj adaptér na doutnák a dej to sem. Díky V.stemonty píše:Mam dotaz ted co sem zesteloval znova vstrik ktery se mi nejak rozladil ,ale furt mi to dost dymi i po zahrati motoru smrdi to po nafto a to znamena ze to nejak spatne spaluje ,ale at steluji vstrik tak to se nemeni a nevim cim to je
- Vladimír P.
Mám výrobní štítek od Járy a mám teď problém s některými údaji na něm.Například údaj "tažná síla". Na nějaké fotce má někdo na štítku u Z15 4200. Ten údaj je podle mě blbost,protože tažná síla = hmotnost tažného stroje x součinitel tření. Ten může být při orebných kolech sice až 3 ale pneumatika na suchém asfaltu je součinitel 1. Musím to ještě s někým prokonzultovat. Myslím,že u Z15 by tam mělo být max 1400. Máte někdo tento údaj na svém štítku? Na štítku u Supra je 2000.
Zkus to foto znovu a lépe
ZETOR 15, ZETOR 4011, CUB CADET 1641, HONDA 4514, DEZA 5000, PAJ
- Vladimír P.
Zetor Super má na štítku údaj "Tažná síla" 2000kg. Pokud někdo máte tento údaj na originál štítku u Z15, dejte to sem prosím! V.Jaro25 píše:25-ka má 1300, tak že 15-ka bude mať určite menej.
http://www.nasetraktory.eu/forum/downlo ... &mode=view
- Vladimír P.
Dávám fotku štítku dalšího typu Zetora s údajem tažná síla. Na štítku ze Z15 nikdo tento údaj nemáte?
http://www.iveteran.cz/inzerce/_foto.ph ... 0000338228
http://www.iveteran.cz/inzerce/_foto.ph ... 0000338228
- Vladimír P.
Včera jsem testoval ve 2st celsia účinnost dečky na chladiči. Po 1,5hod jízdě taplota 55st. Nejdou vložit fotky.