Obecna diskuse
Re: Obecna diskuse
Nedalo mi to a kukol som katalóg ND.
A Jaro máš pravdu sú tam 2 ks poddložka vložky vstrekovača a 2 ks poddložka vložky žhaviacej sviečky..
Aký materiál a aké priemery ste tam dali??
Ahojte.
A Jaro máš pravdu sú tam 2 ks poddložka vložky vstrekovača a 2 ks poddložka vložky žhaviacej sviečky..
Aký materiál a aké priemery ste tam dali??
Ahojte.
Mihi
pod vlozku zhavicov som dal medenú podlozku hrubky 1 mm a D=18mm. klasicku co som doma nasiel pod holender. to mi islo povolit a tesnenie som tam nenasiel.
a pod trysky som nedal nic...to som nevedel rozobrat a nechal som to radsej tak.
a pod trysky som nedal nic...to som nevedel rozobrat a nechal som to radsej tak.
Chlapi, nekde jsem tady cet ze nema vyznam kupovat ventilky do hlavy kompresoru ale hned celou novou hlavu. Ze ty ventilky rychle odchazej. Ma nekdo opacnou zkusenost? Ze by ty ventilky byly nejaka indicka nebo polska druhovyroba?
Ja som dal nove ventilky a v pohode. Kupoval som na UR1. Pasuju..
rosch: je fakt ze u me toho moc nenafuci, potrebuju ho zprovoznit kvuli horalu. Uz koukam jak jsi je dostaval ven
rosch8 píše:Neviem, kde to ostalo stáť s tým závažím. Pravdepodobne Bellian nemá čas. Možno v zime...
Jo závaží mám v hlavě, jak jsem byl teď nemocný, tak jsem za ním byl, nechtěl ani slyšet. Ať přijdu na podzim začátkem zimy a můžu si ho kuchnout, odvézt a pak vrátit.
Tak asi tak, já jsem na to popravdě letos leden, únor zapomněl .
Srdcová 25-ka; Járova 25-A; Školníkova 25-A; Stodolová uloženka 25-ka
Zetor 5611
Zetor 7211
Zetor Super 35
Zetor 7245 PLUS
BSS PS 701H
BSS10.08 - renovace
BSS P 53 S
TOS-28 Žebrák; StankoImport 2H125; Pásová pila G5013W
Zetor 5611
Zetor 7211
Zetor Super 35
Zetor 7245 PLUS
BSS PS 701H
BSS10.08 - renovace
BSS P 53 S
TOS-28 Žebrák; StankoImport 2H125; Pásová pila G5013W
tak, to by bolo super. Ja to potom skreslim na poriadny vykres s ukosmi pre odlievanie a uvidime, ci nejaka umelecka zlievaren by nam 10 - 15 ks neodliala. Su take, co sa zaoberaju kusovymi odliatkami. Obycajna liatina by nemala byt ani draha, uvidime.
V maji bolo nieco v Bela n/Cirochou ak sa nemylim, sutaz lesnych traktorov, su to zaujimave akcie premna, do SK by som prisiel pozriet ak bude cas. Tu pneu este mam, luto mi to vyhodit aj ked viem ze ju asi nikdy nepouzijemrosch8 píše:ja neviem o nicom konkretnom.
Skor chodim po zrazoch veteranov. Vo Svidniku bude 4-5. augusta. To nemas az tak daleko...Ja by som tam mal byt.
Dnes som bol na Zemplin veteran a este bude v nedelu v MI pri OC Zemplin.
Chysta sa nieco pri Vranove vo Vechci, maju mi zavolat.
Tu pneumatiku 11.25 x 24 este mas? Ci uz posla do drvicky odpadu? Zajtra idem do Starej Lubovne...
V belej je traktoriada, ale stretol som v Snopol predajni akurat majitela, ked vyvesoval oznam o akcii. Tak som sa ho spytal, co on na to, ze by som dorazil s veteranom.
A on, ze asi nie, ze nevie, ze prvy rocnik atd.
Tak som sa viac netlacil. Skoda.
Mozno na Mačanku by sme mohli ist. To je velmi slusna akcia.
http://macanka.sk/
A on, ze asi nie, ze nevie, ze prvy rocnik atd.
Tak som sa viac netlacil. Skoda.
Mozno na Mačanku by sme mohli ist. To je velmi slusna akcia.
http://macanka.sk/
-
zdar,, poradte,, ojo na vlecke ma 40,5mm,, zaves zo zetora 39mm,, cap som este nezhanal,, teraz otazka,, dat prevrtat zaves na 40mm a dat vyrobit 40mm cap? Alebo kupit origo cap, ktory ma 39mm? Nebude potom moc buchat ojo v zavese? (toto je moja prva vlecka ktoar ma oko) DIK
To zní jako zajímavý plán, jen škoda té vzdálenosti
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Bol som tam minulý rok, pekná traktoriáda, kopec stánkov, hudba, lety vrtulníkom....organizuje to starosta
No ....škoda té dálky.Ogaři letos do Vradišťa nemožu Otec v ten den slaví 60 tiny ....
Libor :-)