zetor 25 z jihu Čech

Moderátoři: Lukashil, mihi

Zpráva
Autor
Sniper

Re: zetor 25 z jihu Čech

#31 Nový příspěvek od Sniper »

Honza298: Po té sedačce jsi 8) Málokdy se dá sehnat a pokud ano, většinou za 3.000,- Kč. Sám jsem tohle řešil loni, dorazila hromada šrotu, kterou jsem musel ještě zgenerálkovat, ale teď jsem spokojený ;-)
Kola 28" ze Supera 35 se občas dají sehnat, no s pneu 14,9/13-28 je to už složitější, protože nová stojí cca 5.500,- Kč.
No oproti Fendu je to sranda ( 75 tis přední )
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.

TATRA NEZNÁ BRATRA

Honza298

#32 Nový příspěvek od Honza298 »

to bych si jí tak nakreslil leda na zeď za ty peníze... :jazyk:

uvidím jak to bude vypadat když tak bych se s tebou poradil jakým způsobem a co jsi tam všechno dělal, popřípadě na co mám dát bacha

Pechy
Kontaktovat uživatele:

#33 Nový příspěvek od Pechy »

Honza298 píše:to bych si jí tak nakreslil leda na zeď za ty peníze... :jazyk:

uvidím jak to bude vypadat když tak bych se s tebou poradil jakým způsobem a co jsi tam všechno dělal, popřípadě na co mám dát bacha
Ahoj, nejaky rafky mam, urcite je nepouziju. Akorat nevimjestli to jsou 28". O vikendu ti je muzu nafotit a omerit..

Honza298

#34 Nový příspěvek od Honza298 »

Jasná věc klidně to sem nahoď třeba se budou šiknout i někomu jinému kdybych si je nevzal....

hergot musím si vám postěžovat...traktor odpočívá ve stodole na chalupě a já se pachtím v Praze.... práce jak na kostele a člověk přes zimu nevezme nic do ruky...co děláte všechno, aby traktor při delší odstávce netrpěl....já mám baterku v bytě kde je celoročně 28 stupňů, v chladiči je fridex a snažím se kontrolovat gumy přeci jen občas trochu vzduchu uteče....jinak když se za ním dostanu aspoň ho protočím klikou....jinak táta ho úzkostlivě přikrejvá, aby se na něj neprášilo, takže traktor se má jak v národním technickym muzeu :D :D 8)

Libor Z25

#35 Nový příspěvek od Libor Z25 »

8) tož do teho muzea Ti chybíja jen špalky pod nápravy :D .já o tem aj uvažoval , aby to furt nestálo na gumách , ale člověk jak sa chce projet nebo jít neco dělat aj v zimě tož to zase sundávat...sa mi nechce :D
Libor :-)

Bellian

#36 Nový příspěvek od Bellian »

No já jsem svoje dvě 25 co nejezdí podložil jak vzadu tak v předu, aby nestály na kolech. No a srdcová když delší dobu stojí, tak ji protočím klikou a dám i plyn, ať se i nafta protočí v soustavě. Jinak baterku nevydělávám, musel bych zase zaťukat šroubky barvou, kdybych je někdo odřel :D , ale dávám ji na nabíječku pravidelně (i když asi zbytečně, po 5min se nabíječka přepne do udržovacího stavu, baaterka ja nabitá).
U 5611 mám starší baterku cca. 10let, tak mi kamarád před lety vyrobyl udržovací zdroj, a ten zapínam prakticky přes zimu pořád, když traktor stojí a v létě při delším stání. Podle mě šikovná věcička, bez které by byla baterka už dávno v háji 8) .
Srdcová 25-ka; Járova 25-A; Školníkova 25-A; Stodolová uloženka 25-ka
Zetor 5611
Zetor 7211
Zetor Super 35
Zetor 7245 PLUS
BSS PS 701H
BSS10.08 - renovace
BSS P 53 S
TOS-28 Žebrák; StankoImport 2H125; Pásová pila G5013W

Sniper

#37 Nový příspěvek od Sniper »

Honza298 píše:co děláte všechno, aby traktor při delší odstávce netrpěl....
Já s ním jezdím, alespoň 1x měsíčně 8) Fridex a bateri jsou v traktoru stále.
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.

TATRA NEZNÁ BRATRA

Honza298

#38 Nový příspěvek od Honza298 »

Tak pánové dneska jsem měl druhé vánoce, sedačka dorazila po ročním hledání a shánění cena 1700,- poštovný 300 mě docela dostalo ale jelikož to má 18 kilo tak se to dá pochopit.... :pohar:
Teď to ještě dát dohromady a rozhejbat...tátovi jsem to zamlčel a bude to mít jako překvápko takže pššššš

Obrázek
Obrázek
Obrázek

mihi

#39 Nový příspěvek od mihi »

Gratulujem.. 8)
Ale štvú :vztek: ma tie ceny... :shock: :shock:
Mihi

McPeci
Kontaktovat uživatele:

#40 Nový příspěvek od McPeci »

gratulace vypadá pěkně a kompletní 8)
Robert ;)

každý když něco opravuje má na práci nechtěný podpis

https://www.facebook.com/robert.peciva

http://petice.nasetraktory.cz/informace?ank=2&odp[0]=1 petice za legalizaci domadělů v čr

Honza298

#41 Nový příspěvek od Honza298 »

cena drsná, ale za ten rok jsem obvolal hromadu inzerátů zrovna před měsícem, jsem volal jednomu do Jihlavi, který rozprodával traktor a ten mi říká no nechám vám ji za 5000,- tak jsem měl sto chutí mu říct ať si jí strčí do pr..le, nehoráznost měl jsem se ho zeptat za kolik by byl celej traktor a to byl nepojízdnej s vadou motoru

Libor Z25

#42 Nový příspěvek od Libor Z25 »

Tož ceny sou vysoké ale tahle je relativně dost v pohodě 8) .ten v Té jihlavě není to náhodou překupník ? Má v mailu Petr Ducato myslim ?tož , ten má snad všechno , ale umí i vydrbat....některé ceny cajk a některé hodně přemrštěné...
Libor :-)

Honza298

#43 Nový příspěvek od Honza298 »

od tohohle mailu mám přesně tuhle sedačku ten z té jihlavy měl jiný mail, ale může inzerovat pod různými maily....od něj to bylo za 1400 plus těch 300 pošta to si myslím, že je ještě solidní

zdeník

#44 Nový příspěvek od zdeník »

Gratuluji, pěkná sedačka 8), také ji sháním, když jsem někam volal, tak 3000 a víc.

Honza298

#45 Nový příspěvek od Honza298 »

tak jsem včera večer neměl do čeho píchnout a ještě jsem to celé rozhodil matky totálně v hajzlu, ale jinak to i jde vůle jsou všude jako blázen,,,,takže to asi vyřeším jako sniper nechal jsem se trochu inspirovat v jeho vlákně jak tam generálkoval svojí sedačku....nejsem sice doma, ale s trochou vůle se tady našlo pár klíčů a šroubovák, abych se do toho mohl aspoň trochu pustit...hold domácí dílna je domácí dílna.....už nikdy nebudu říkat že doma mám bordel, protože když něco potřebuju tak šáhnu a mám to :prace:
fotil jsem mobilem takže nic moc...spíš nic než moc :pistol:

Obrázek
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Zetor 15/25“