Krádeže traktorů
Moderátor: Lukashil
Krádeže traktorů
Dobrý podvečer,
jak máte zabezpečené své traktory Zetor proti krádeži ? Já mám sice uzamykání volantu, ale přemýšlím nad nějakým sledovacím zařízení. Před 3 dny opět ukradli ve vedlejší vsi Z 7711.
Máte někdo zkušenosti s nějakým přístrojem na sledování ?
jak máte zabezpečené své traktory Zetor proti krádeži ? Já mám sice uzamykání volantu, ale přemýšlím nad nějakým sledovacím zařízení. Před 3 dny opět ukradli ve vedlejší vsi Z 7711.
Re: Krádeže traktorů
Pár lidí co znám si pořídila mobil do traktoru. V případě krádeže by měli být schopni podle signálu najít. Ale nevím zda to funguje dostatečně. Jinak asi taková klasika vytáhnout jeden drátek na startéru. Ale proti zloději je asi nejlepší pes.trago105 píše:Dobrý podvečer,
urcite ten dratek nebude videt..to chce tahat jinudy
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
Spíš hledám "něco" co bych připojil trvale na baterku, někam schoval a v případě krádeže zjistil polohu... ale nevím jestli takové zařízení vydrží vibrace traktoru.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Takovýhle čipy sou na hodně drahý horský kola... viděl sem to jednou na závodech, byli aj celkem mastný... vrazilo se to do rámo pod sedlo a zesynchronizovalo s mobilem (podmínkou byl mobil s androidem nebo iOS)... když se na to nějak zavolalo tak to přes gps ukázalo na mapě kde se nachází... jedinou nevýhodou u kol bylo, že zkušenej zloděj to vylomil jako první věc co udělal
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
ja myslim ze pokud dobre ukryjes mobil aby ho zlodej nenasel tak je to ta nejlevnejsi varianta a muzes ho mit vyply pokud je v nem baterka i kdyz je vyply tak ho policie najde
Fakt To by šlo,v mobilu kterej je vyplej přece baterka vydrží dlouho. To bych tam mohl šoupnout nějakej starší s dobrou baterkou.pirat píše:ja myslim ze pokud dobre ukryjes mobil aby ho zlodej nenasel tak je to ta nejlevnejsi varianta a muzes ho mit vyply pokud je v nem baterka i kdyz je vyply tak ho policie najde
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
A když tam šoupneš nějakej chytrej telefon napojenej na baterku tak si ho najdeš i sám
kolik stoji čip pro psa?
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
Pokud lze opravdu vysledovat vyplý mobil, pak není co řešit. Ale vysílá vyplý mobil nějaký signál podle kterého by bylo možné ho vysledovat ?
Nie. Zabudnite na mobily. O vyhľadávaní mobilov si prečítajte na internete. Celkom to majú na háku.trago105 píše:Pokud lze opravdu vysledovat vyplý mobil, pak není co řešit. Ale vysílá vyplý mobil nějaký signál podle kterého by bylo možné ho vysledovat ?
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
me to s tim vyplym telefonem radil kamos policajt ze to lze nalest tak nevim noUR1SK píše:Nie. Zabudnite na mobily. O vyhľadávaní mobilov si prečítajte na internete. Celkom to majú na háku.trago105 píše:Pokud lze opravdu vysledovat vyplý mobil, pak není co řešit. Ale vysílá vyplý mobil nějaký signál podle kterého by bylo možné ho vysledovat ?
Zaplej telefon vystopuješ určitě, ale vyplej nevím.
Jinak si myslím že kdyby ukradli auto/traktor v několika set tisícové hodnoty tak ti ten mobil zaměří.
Jinak si myslím že kdyby ukradli auto/traktor v několika set tisícové hodnoty tak ti ten mobil zaměří.
Nedovedu si představit, jak by se dal vyhledat vypnutý mobil. Zapnutý ano, ale relativné nepřesně. Poloha se určuje pomocí kvality signálu z okolních BTS (vysílačů). V podstatě by měl vzniknout průsečík kružnic, ale vzhledem k tomu, že sílu signálu ovlivňuje spousta okolních vlivů je to nepřesné.
Do smartphounů se dají stáhnout aplikace, které se dají v případě potřeby přes net aktivovat a tel je schopen sdělit svoji polohu, tuším, že i poslat foto, apod. - používá se to proti ztracení, popř. krádeži telefonu.
Do smartphounů se dají stáhnout aplikace, které se dají v případě potřeby přes net aktivovat a tel je schopen sdělit svoji polohu, tuším, že i poslat foto, apod. - používá se to proti ztracení, popř. krádeži telefonu.