Viniční Zetor
Moderátor: Lukashil
Re: Vinièní Zetor
V Agrosortu v Podivine prodavaji Zetor 7211. Ma myslim zuzenou predni napravu. Slovenska kabina nezuzena. Zuzene blatniky a kola jsou uzsi , neco jak 12,4 - 28. Ale rafek ma vetsi prumer , takze vnejsi prumer plaste je neco jak 14,9 - 28. Takze traktor tak nesedi na zadku. Taky jede rychlej a ma mozna i mensi spotrebu.
Rafek je dany az za hvezdici , tak jako na fotce nahore. Ale na rozdil od fotky nahore je hvezdice obracene. Takze je traktor uzsi. Jestli to vyjde , tak dam foto.
Rafek je dany az za hvezdici , tak jako na fotce nahore. Ale na rozdil od fotky nahore je hvezdice obracene. Takze je traktor uzsi. Jestli to vyjde , tak dam foto.
Foto bohuzel nebude , protoze uz neni vystaveny.
Foto vinicniho Zetoru.
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
tento traktor o kterem pises sem otad chtel koupit ale nebyl na prodej bo je majitele toho bazaru a ma ho do vinohradu a v tom bazaru je jenom sem tam na pretahovani veciBrendak píše:V Agrosortu v Podivine prodavaji Zetor 7211. Ma myslim zuzenou predni napravu. Slovenska kabina nezuzena. Zuzene blatniky a kola jsou uzsi , neco jak 12,4 - 28. Ale rafek ma vetsi prumer , takze vnejsi prumer plaste je neco jak 14,9 - 28. Takze traktor tak nesedi na zadku. Taky jede rychlej a ma mozna i mensi spotrebu.
Byl tam vystaveny jak na prodej. Mozna ho tam mel zaparkovany a nebo ho v tu dobu sam koupil. Myslim ze s tema kolama je to velice dobre reseni do vynohradu. Do sadu by asi byly lepsi kola 12,4-28 , aby byl traktor co nejnizsi.
- Grozo
- Kontaktovat uživatele:
Příjde mi že je má moc roztažené... Většina se snaží mít co nejužší rozchod aby se traktor co nejméně dotýkal vinohradu.....Brendak píše:Byl tam vystaveny jak na prodej. Mozna ho tam mel zaparkovany a nebo ho v tu dobu sam koupil. Myslim ze s tema kolama je to velice dobre reseni do vynohradu. Do sadu by asi byly lepsi kola 12,4-28 , aby byl traktor co nejnizsi.
Výrobní postup na vše:
Tip #1 - Have a plan.
Tip #2 - Have a back-up plan.
Tip #3 - Establish clear communications.
Tip #4 - Choose your partners carefully.
Tip #5 - Expect the unexpected.
Tip #6 - Shit happens.
Tip #7 - Remember, shit happens.
Tip #1 - Have a plan.
Tip #6 - Shit happens.
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
to je jenom roztazene na diskach a pokud mas siroke radky tak pri tech roztazenych kolech ma lepsi stabilitu. a konkretne o tomto typu traktoru slysim akorat same negativni ohlasy takze ten zetor 5243turbo nebude zadnej zazrakGrozo píše:Příjde mi že je má moc roztažené... Většina se snaží mít co nejužší rozchod aby se traktor co nejméně dotýkal vinohradu.....Brendak píše:Byl tam vystaveny jak na prodej. Mozna ho tam mel zaparkovany a nebo ho v tu dobu sam koupil. Myslim ze s tema kolama je to velice dobre reseni do vynohradu. Do sadu by asi byly lepsi kola 12,4-28 , aby byl traktor co nejnizsi.
- Grozo
- Kontaktovat uživatele:
Stále tam stojí - dnes sem jel okolo....pirat píše:to je jenom roztazene na diskach a pokud mas siroke radky tak pri tech roztazenych kolech ma lepsi stabilitu. a konkretne o tomto typu traktoru slysim akorat same negativni ohlasy takze ten zetor 5243turbo nebude zadnej zazrakGrozo píše:Příjde mi že je má moc roztažené... Většina se snaží mít co nejužší rozchod aby se traktor co nejméně dotýkal vinohradu.....Brendak píše:Byl tam vystaveny jak na prodej. Mozna ho tam mel zaparkovany a nebo ho v tu dobu sam koupil. Myslim ze s tema kolama je to velice dobre reseni do vynohradu. Do sadu by asi byly lepsi kola 12,4-28 , aby byl traktor co nejnizsi.
Výrobní postup na vše:
Tip #1 - Have a plan.
Tip #6 - Shit happens.
Tip #1 - Have a plan.
Tip #6 - Shit happens.
To se nedivim. Vcera jsem tam byl a stoji peknou palku. Uz nevim kolik. Hlava derava. Ale je to hodne.
-
Stojí 280 000,- a vypadá tak na 80 000,-. Je dost sedranej. Velice špatné zacházení. To, že mu dali nové gumy mu nepomůže. Za ty prachy to je neprodejné.
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
me se ten traktor vzdycky libil ale co slysim ty ohlasy na nej tak bych za nej nedal ani polovinu ceny kterou za nej chteji :-))) ( co mi chlapy rikali tak v ty maly proskleny kabine je strasne v lete vydrzet, porad museji zastavovat a vylezat ven s ty kabiny)mirek 3011 píše:Stojí 280 000,- a vypadá tak na 80 000,-. Je dost sedranej. Velice špatné zacházení. To, že mu dali nové gumy mu nepomůže. Za ty prachy to je neprodejné.
- Grozo
- Kontaktovat uživatele:
Co vedro - brácha s tím teď po strašně dlouhé době jel a nadával jak špaček - samá modřina - špatně uspořádaná celá kabina... ale je to asi hlavně o zvyku....pirat píše:me se ten traktor vzdycky libil ale co slysim ty ohlasy na nej tak bych za nej nedal ani polovinu ceny kterou za nej chteji :-))) ( co mi chlapy rikali tak v ty maly proskleny kabine je strasne v lete vydrzet, porad museji zastavovat a vylezat ven s ty kabiny)mirek 3011 píše:Stojí 280 000,- a vypadá tak na 80 000,-. Je dost sedranej. Velice špatné zacházení. To, že mu dali nové gumy mu nepomůže. Za ty prachy to je neprodejné.
zajímavější na té jeho jízdě bylo že ho zastavili 2 auta plné fíků se sapíkama - obklíčili traktor a ptali se ho kde sebral tu vlečku odkáď ju má - že v okolí někdo s podobným traktorem krade 7-mi tuny
Výrobní postup na vše:
Tip #1 - Have a plan.
Tip #6 - Shit happens.
Tip #1 - Have a plan.
Tip #6 - Shit happens.
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
no tos pokud to bylo u vas v bilovicich tak to si asi pomohli s tim traktorem tam ma ten typ kazdy druhy ne ???? jezdi jich tam jak nasranejch ale je pravda ze ty traktory jsou nepodarky jak svina jeste sem neslysel ze by je nekdo chvalil jedine co si myslim ze tam je dobre bude asik ten turbo motor to je asik tak vsechno :-))))Grozo píše:Co vedro - brácha s tím teď po strašně dlouhé době jel a nadával jak špaček - samá modřina - špatně uspořádaná celá kabina... ale je to asi hlavně o zvyku....pirat píše:me se ten traktor vzdycky libil ale co slysim ty ohlasy na nej tak bych za nej nedal ani polovinu ceny kterou za nej chteji :-))) ( co mi chlapy rikali tak v ty maly proskleny kabine je strasne v lete vydrzet, porad museji zastavovat a vylezat ven s ty kabiny)mirek 3011 píše:Stojí 280 000,- a vypadá tak na 80 000,-. Je dost sedranej. Velice špatné zacházení. To, že mu dali nové gumy mu nepomůže. Za ty prachy to je neprodejné.
zajímavější na té jeho jízdě bylo že ho zastavili 2 auta plné fíků se sapíkama - obklíčili traktor a ptali se ho kde sebral tu vlečku odkáď ju má - že v okolí někdo s podobným traktorem krade 7-mi tuny
Ahojte chcem sa opitat aka je široka predna napravana trktore ZETOR 5243, alebo ake su tam stavitelne rozchody kolies na tej prednej naprave
ahoj, čtu dobře, že za olítanou 5243 chtějí 280 000,-? a to je v bazaru nebo u soukromníka? kolik to má tak motohodin? je to opravdu takovej nepodarek? jak je na tom technicky? sere se to? za kolik se to obvykle prodává? mám zálusk na něco takovýho, poraďte. dík