Krádeže traktorů
Moderátor: Lukashil
Re: Krádeže traktorů
Zadal jsem si to do vyhledávače a pokud je mobil vypnutej tak ho nenajdeš.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
http://www.eva.cz/zbozi/60283/lokator-t ... -gprs-gps/ přemýšlím že ho koupím do auta
se ženou už nic není, tak mám traktor na mazlení.....
Je to možná škoda že to nemůže být napájeno z baterky traktoru. Takhle to musíš řešit jinak. Nebo se pletu?
Dílna je dílna
no je to napajeny 5V z USB, existuje na to redukce 12-36V > 5V , primo k tomu, nebo klasika zapalovac > USB do auta.
Tady je jen problem, ze za par korun se da koupit i rusicka GSM a GPS a je to na ...
Honza
Tady je jen problem, ze za par korun se da koupit i rusicka GSM a GPS a je to na ...
Honza
Zetor 6911
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
- jirka_holub
Vypnuty mobil najdes jedine v pripade, ze si pamatujes do kteryho supliku jsi ho schoval, jinak ne.pirat píše:me to s tim vyplym telefonem radil kamos policajt ze to lze nalest tak nevim noUR1SK píše:Nie. Zabudnite na mobily. O vyhľadávaní mobilov si prečítajte na internete. Celkom to majú na háku.trago105 píše:Pokud lze opravdu vysledovat vyplý mobil, pak není co řešit. Ale vysílá vyplý mobil nějaký signál podle kterého by bylo možné ho vysledovat ?
Na netu jsem našel že si auto někdo chránil tak, že při startování musel držet ukryté tlačítlo a zároveň otáčet klíčkem. Když nepřidržel tlačítko tak auto začalo houkat. Jenže to u traktoru je prd platný, když se dá zvenku nastartovat šroubovákem, leda někam dobře ukrýt odpojovač baterie.
- jirka_holub
Proc hned gps a mobily?
Zlodeji nejsou blby a po ukradnuti to jiste prolezou a vsechny takove hracky urcite odpoji .
Bude lepe predejit te kradezi, nez to pak nekde vyhledavat: Nestaci treba namontovat nejaky normalni alarm jako je na auta? At to vriska kdyz to nekdo krade .
Jinak asi parkovat v zamcene garazi nebo na zahrade se psama.
Zlodeji nejsou blby a po ukradnuti to jiste prolezou a vsechny takove hracky urcite odpoji .
Bude lepe predejit te kradezi, nez to pak nekde vyhledavat: Nestaci treba namontovat nejaky normalni alarm jako je na auta? At to vriska kdyz to nekdo krade .
Jinak asi parkovat v zamcene garazi nebo na zahrade se psama.
Ale ten sledovac za 3600kc , to zni velmi dobre... nacpat ho nekde nad calouneni ve strese, privest dratkem dobijeni, to by mohlo slusne a nenapadne dost dobre fungovat. Bal bych se jen mrazu a nebo v lete rozpalene strechy, to by strojek a zejmena jeho baterka asi neprezili.Antony30011 píše:http://www.e-cycles.cz/gps_gsm_zabezpeceni.html
Nad alarmem jsem také přemýšlel, ale problém bude s čidlama kam je umístit.
- zetorak jirka
Jelikož mi traktory přez leto stojí také kolem baráku tak je mám trochu zajištěný, tak že když do nich vleze někdo kdo tam nemá co dělat, tak se traktor hlásí, a když nato nevzpomenem tak se hlásí i když tam vlezeme mí, ale nezlobte se takle veřejně to ven nepustím, myslím systém.
Ano, to je jasný že když máš nějaký svůj způsob zabezpečení tak ho nebudeš poskytovat na veřejnym fóru.
Asi zvolím tu možnost s tou houkačkou a tajným tlačítkem.
Asi zvolím tu možnost s tou houkačkou a tajným tlačítkem.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně to nemám, ale kamarádův otec na kole za 120k jo... už mu ho jednou ukradli... no zavolal na policajty, sedl s nima do auta a dojeli až k dodávce kde bylo kolojirka_holub píše:Ale ten sledovac za 3600kc , to zni velmi dobre... nacpat ho nekde nad calouneni ve strese, privest dratkem dobijeni, to by mohlo slusne a nenapadne dost dobre fungovat. Bal bych se jen mrazu a nebo v lete rozpalene strechy, to by strojek a zejmena jeho baterka asi neprezili.Antony30011 píše:http://www.e-cycles.cz/gps_gsm_zabezpeceni.html
Nedaleko odemě ukradli o víkendu Z 7711 po go motoru ze zamčené garaže. Přitom v garaži bylo několik traktoru,ale šli jen po tomto...zamek ,nezámek a uprostřed rušné vesnice.....
Zetor 6718 DEEP RED
přesně o tomto traktoru píšu v prvním příspěvkuFidlla píše:Nedaleko odemě ukradli o víkendu Z 7711 po go motoru ze zamčené garaže. Přitom v garaži bylo několik traktoru,ale šli jen po tomto...zamek ,nezámek a uprostřed rušné vesnice.....
-
ahoj proti zlodějům nic nepomůže, když si poraděj se zabezpeč. zařízením, alarmy u drahejch auta, tak traktor je proti tomu prd, jedině odmontovat baterku, kolo, nebo nevím a psa . zdravím tomáš
trago105 píše:přesně o tomto traktoru píšu v prvním příspěvkuFidlla píše:Nedaleko odemě ukradli o víkendu Z 7711 po go motoru ze zamčené garaže. Přitom v garaži bylo několik traktoru,ale šli jen po tomto...zamek ,nezámek a uprostřed rušné vesnice.....
A odkud jsi ??
Zetor 6718 DEEP RED