Vimek 606 TT
Moderátor: Franta.cz
Re: Vimek 606 TT
Pěkný fotky.
ten nápis na dveřích 6WD znaméná pohon všech kol? A jak, hydromotorem?
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Když se podíváš na předposlední fotku prvního příspěvku uvidíš mezi zadními koly malé kolečko.To kolečko se opírá do pláštů a pohání kola
chytrý, jednoduchý a pěkný
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Před týdnem jsem byl ve fabrice ve Švédsku, momentálně 19 zaměstnanců, největším odběratelem je ČR - přes http://www.lesos.cz/index.htm ... A koupil je Cranab, ten má halu na černou práci 100 m vedle. Švédi to mají původně namyšlený jako hobby stroje pro paliváře či drobné vlastníky lesa, a taky to tak používají.
Mimo jiné borec říkal, že jsme pro ně taky největší testovatelé, že v ČR mají harvestor s 30 000 MTH (se třetím motorem)
Mimo jiné borec říkal, že jsme pro ně taky největší testovatelé, že v ČR mají harvestor s 30 000 MTH (se třetím motorem)
To je právě "kouzlo" starých (606,608) Vimeků, že nemají hydromotory. Systém je motor-variátor-převodovka 12+12-závislý vývodový hř.-dlooouhý kardan-rozvodovka- poloosy s válečky, které přes páku pístnicí zvedneš a spustíš, za jízdy a se zapnutým vývoďákem. čistě mechanický přenos ,není to moc vidět, ale tady jsou válečky nahoře. A k tomu hobby použití: s 606 se ČR v jednosměnném provozu nechá dělat 700-1000 m3 měsíčně a 610 (nejnovější a největší) už moc nezaostává za velkýma mašinama za harvestor ( TJ 810), spíš bych řekl, že to je technika do probírek, když chceš, aby les vypadal jako les a ne sedřená ředina s metrovýma kolejema .Chose11 píše:ten nápis na dveřích 6WD znaméná pohon všech kol? A jak, hydromotorem?
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
zlatá mašinka ,ale v buchlovských horách dostávala záhul ,o rovinu tu nezavadíš mám video když jsme to tahli s bráchů dom rozlomene na půl,jinač super spotřeba ,ráno naleješ 20litrů nafty a odpoledne 25 vypustíš ,otec ji měl dva roky a za tu dobu se na ní snad vše vyměnilo , stálo mě to před garáží co chvílu .
-
mam stejnou hr mowi 2046 na vývozce, dělenej rozvaděč na dve cerpadla 30 a 18l l na volnobeh,rychlejši kungfu měl jen Bruslí tlak nechavam ale max na 150-160 a vo fous sem ubral i ventilu pístu co je na sloupu nad otočí na spouštění protože sem dvakrat utrh oko od pist.tyče od ty doby klid i tak s trochou citu naložim 0.8qm coz při vaze ruky 450kg je super
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
chtěl jsem hodit dvě fotečky mam je na strance 27 pepuvtraktor
http://www.nasetraktory.eu/forum/downlo ... &mode=viewRendy9999 píše:chtěl jsem hodit dvě fotečky mam je na strance 27 pepuvtraktor
http://www.nasetraktory.eu/forum/downlo ... &mode=view
-
pekny kabrio pro ty mam slabost
Takhle je to lepší
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
dík kluci ,ještě mam aj video jak jsme to z bráchů kmasili dom