John Deere 6220 pracant
Moderátor: Franta.cz
John Deere 6220 pracant
Zdravim panove chci vam ukazat moji mašinu kterou jsem nedavno koupil a začinam se trochu snažit:-DD
Jinak vam všem přeju at se daři!!!
Jinak vam všem přeju at se daři!!!
John Deere 6220 premium
Re: John Deere 6220 pracant
Pěkná, ale do lesa by to chtělo pár úprav dokud je celej.
Vítej.... Pěknej zelenáč
Co je to za naviják a jak chodí?
Co je to za naviják a jak chodí?
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
všechno snad bude ted budu opanceřovavat nadrž a dělat dolu vanu na ochranu vzduchu atd. a do předu nějakej rampovač ted bude na to čas pomalu to tady zase s praci uhasina už mam jen par kubiku
Navijak mam Krpan 3Tunku ,nevim no jako na probirku a takovi spiš menši prace domu vybornej ale na tahani každo denně to asi nebude je slaby ,budu ho ted předělavat na vzduch tak to bude o něco lepši protože bude pořadně dotlačet spojku na sebe ,ty provazky to neni prave ořechove
Navijak mam Krpan 3Tunku ,nevim no jako na probirku a takovi spiš menši prace domu vybornej ale na tahani každo denně to asi nebude je slaby ,budu ho ted předělavat na vzduch tak to bude o něco lepši protože bude pořadně dotlačet spojku na sebe ,ty provazky to neni prave ořechove
John Deere 6220 premium
Já přemýšlím o 5t krpanu za zetůrka do slabší hmoty, tak se pak pochlub jak jsi to udělal...
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
- Vinea 30Hp Comfort
jj kamoš ma krpana 5T udělanyho na vzduch ma to na proximě a spokojenej řika že to stači a tady pořad tahame proti kopcu a tak ale ja si chci koupit Tajfun 6T už z ovladanim to už je navijaček potřebuju aby mě to vytahlo když to někde zakufruju:-DDPeetan píše:Já přemýšlím o 5t krpanu za zetůrka do slabší hmoty, tak se pak pochlub jak jsi to udělal...
John Deere 6220 premium
Tak vitej konkurente na polesi pro koho děláš myslim hajnyho.
- Lesák88
- Kontaktovat uživatele:
paráda! další pořádnej traktor na fóru Tak přeji ať slouží jak má!
Vítám Tě mezi lesní chásku.
Honzík je hezký les mu šluší , ale s tím navijákem chce opravdu spíš změnu než ovládání. Asi bych měl za pár dnů problémy s krkem, pořád bych se otáčel jestli jsem toho brabce někde neztratil na posledním obrázku vypadá spíš na větší červenou zástěrku traktor ten balík utáhne, spíš bych se bál aby jsi nevykostil buben z rámu a jak píše Franta, obleček aspoň pod bříško a na okýnka, ceny dílů nejsou zrovna
Honzík je hezký les mu šluší , ale s tím navijákem chce opravdu spíš změnu než ovládání. Asi bych měl za pár dnů problémy s krkem, pořád bych se otáčel jestli jsem toho brabce někde neztratil na posledním obrázku vypadá spíš na větší červenou zástěrku traktor ten balík utáhne, spíš bych se bál aby jsi nevykostil buben z rámu a jak píše Franta, obleček aspoň pod bříško a na okýnka, ceny dílů nejsou zrovna
ONDER píše:Tak vitej konkurente na polesi pro koho děláš myslim hajnyho.
jakto že konkuren te taky tady někde dělaš ?? ja dělam pod Emilem Voglem pro opavskou
John Deere 6220 premium
jinak vam všem diky za přivitanou tady a navijaček snad bude no protože tento fak slabej jako dřevo na sebe natahne ale když se potřebuju někde lanovat tak to už je horší a ty zvuky zněho
John Deere 6220 premium
To vás je tam vic co? Nejseš ty s nim do rodiny
jo jo je nas vic no,ONDER píše:To vás je tam vic co? Nejseš ty s nim do rodiny
a do rodiny jsem taky je to muj bratranek
John Deere 6220 premium