WARINSKY K 162 OSTROWEK
Moderátor: Franta.cz
Re: WARINSKY K 162 OSTROWEK
Nevíte, prosím, někdo, jestli do převodovky na Ostrowkovi (Ursus) pasují ozubená kolečka ze 4011? Mám tam pár vyklepnutých zubů a nadešel čas to řešit, tak zjišťuji, na co se připravit. (Příp. jestli převodovka 4011 pasuje na rozvodovku Ursus.)
Nevěděl by někdo jak na výměnu těsnění u otoče K161N, v tématu je příspěvek k výměně, bohužel je zde trochu jiný systém
Jo a k výměně klínového řemene se někdo dostal?(vypadá to že se toho bude muset dost odstrojit, aby šel řemen stáhnout). Díky
Jo a k výměně klínového řemene se někdo dostal?(vypadá to že se toho bude muset dost odstrojit, aby šel řemen stáhnout). Díky
Zdravím pořídil jsem si Ostrowek pro stavbu RD, než dostaneme stavební povolení pustil jsem se do lehkých oprav. Začal jsem přetěsněním pístnice lopaty a otoče. Po sundání otoče zvažuji jestli sundat celý kozlík, jde mi o to že nevím jestli je pod ložiskem v němž se otáčí vrchní čep kozlíku (ten tisícihran) nějaké těsnění ? Ze spodu je to hrozně potečené......... Určitě to někdo celé rozebral. Umíte poradit?
VANUATU píše:Zdravím pořídil jsem si Ostrowek pro stavbu RD, než dostaneme stavební povolení pustil jsem se do lehkých oprav. Začal jsem přetěsněním pístnice lopaty a otoče. Po sundání otoče zvažuji jestli sundat celý kozlík, jde mi o to že nevím jestli je pod ložiskem v němž se otáčí vrchní čep kozlíku (ten tisícihran) nějaké těsnění ? Ze spodu je to hrozně potečené......... Určitě to někdo celé rozebral. Umíte poradit?
ve foru je to popsané vícekrát, naposled na straně 45
chystám si udělat svahovku, nemá někdo na prodej? případně aj části
přemýšlím nad šířkou 130 cm, ??
přemýšlím nad šířkou 130 cm, ??
-
Zda se ze asi prisel cas na vymenu hydraulickyho cerpadla u myho k-162. Jak ste resili vymenu vy? Koupit nekde novy nebo vydrzi repas? Poptaval sem ted v Caslavi u p.Korinka ale do traktoru obecne ty repasy dycky staly za prd.. co byste doporucili? Diky
Koupil jsem nové v Polsku, k tomu nový kardan, svoje hodil do šrotu, cena byla za vše před osmi roky okolo 5000Kč.
-
A tos kupoval nekde na allegru treba?
-
Hydraulicke cerpadlo z Polska...?
Ahoj potrebuju vymenit v traktorbagru ostrowek hydraulicky cerpadlo a nasel sem na allegru tohle
http://allegro.pl/pompa-hydrauliki-k-16 ... 56764.html
Mate nekdo zkusenosti, ze byste kupovali primo treba od tohoto prodejce nebo obecne s cerpadlama z polska? Dekuju
http://allegro.pl/pompa-hydrauliki-k-16 ... 56764.html
Mate nekdo zkusenosti, ze byste kupovali primo treba od tohoto prodejce nebo obecne s cerpadlama z polska? Dekuju
-
Zmerila by mi nejaka dobry duse delku prostredni pistnice na podkopu na k162? Mockrat dekuji
Zatažená středy čepu 1260
-
A kdyz slozis rameno za sebe tak je zaroven z kabinou? Mne to treba o pul metru precuhuje do strany takze mam radsi podkop pri prevozu prikurtovanej naprostredku.. jinak kdyby nekdo mel na prodej tu prostredni pistnici podkopu tak bych ji koupil...
Složené rameno je přes kabinu, přepravní pozice ramene u ostrowka je na středu a rovně dozadu, jinak ti to leze přes traktor.
-
To mi prislo taky tak nejak logicky ale prave v knizce k ostrowku je tohle tak sem si nebyl jistej jestli nemam treba nejakou pistnici delsi...
http://imageshack.cz/image/IJT
http://imageshack.cz/image/IJT
Ono by jsi to už ani víc nesbalil, mezi ramenama je sbalena lopata a ta už se opře o rameno. U novějších mašin má právě to rameno oblouk a je schopen to zabalit lepe.