WARINSKY K 162 OSTROWEK
Moderátor: Franta.cz
- pirat.silnic
Re: WARINSKY K 162 OSTROWEK
Tak tohle budu taky shánět,i kardan protože ten je ko,divím se ze se už nerozpadnul.
demontáž ramena
Neví náhodou něko jak sundat celé zadní rameno s podkopem na ostrůvku? Jde o demontování při prepravě a následná montáž.
Děkuji
Děkuji
Teoreticky je to jednoduche, rameno drzi na otoci jednim cepem dole a pistnice cepem nahore. Pak je potreba odpojit vsechny hydraulicke hadice vedouci z rozvadece do ramena (myslim ze 6 hadic). Ale pozor, pistnice zustanou plne oleje tak kazdy pohyb ramena pri manipulaci zpusobi vyteceni oleje z hadic. Po zpetnem zapojeni ze idealni pohybat s pisticemi do krajnich poloh a ony by se mely odvzdusnit.
Nandaval jsem podkop na traktor (kupoval jsem zvlášť traktor a pak zvlášť podkop ), podkop jsem měl komplet včetně zadního rámu pohromadě a nasazoval jsem ho na traktor jako celek,, je to na 4 čepech.. celé to zrovna nepatří k váhově lehkým věcem tak, že manipulace naprdlačku a hlavně jak je psáno výše, s čímkoliv pohneš hned jsi v oleji... hydraulickou rukou mi to po přepravě postavil na dvůr, rameno kolmo natažené. Traktorem jsem k tomu přicouval tak, aby mi dosáhly hadice na rozvaděč.. po zapojení jsem si pak hýbal hydraulikou na rameni a podpěrnýma nohama tak než sem si to srovnal na traktor a začepoval... práce cca komplet na 2hod.
Děkuju za rady uvídíme jak to půjde
Takže místo zadního podkopu šel pryč celý nakladač komplet. Stačí odpojit 2x hadici a vyndat 4 čepy
Zdravím pánové.
Nevíte čím by to mohlo být, když mi jde těžko řízení?
Když točím volantem hodně pomalu, tak to jde, ale pokud chci rychleji, tak musím trochu zabrat?
že by třeba čerpadlo?
díky
Milan
Nevíte čím by to mohlo být, když mi jde těžko řízení?
Když točím volantem hodně pomalu, tak to jde, ale pokud chci rychleji, tak musím trochu zabrat?
že by třeba čerpadlo?
díky
Milan
Jako první zkontroluj jestli máš dost oleje, u straších je sání pro řízení poměrně vysoko...
jo jo, oleje mám dost, tím to nebude .... takže ? :-)
potřebuju 2mil, nevíš, kde je vzít? taky to jde bez nich těžko!
mám napsat radu, všechno smažu a napíšu jen: povol všechny šrouby na orstě a vyměn O kroužek 5x2 a pujde to lehko. ty to to zděláš O kroužek nenajdeš a orstu už nesložíš. bude sranda?
ps.: koupím křištalovou kouli, slevu nepotřebuju.
mám napsat radu, všechno smažu a napíšu jen: povol všechny šrouby na orstě a vyměn O kroužek 5x2 a pujde to lehko. ty to to zděláš O kroužek nenajdeš a orstu už nesložíš. bude sranda?
ps.: koupím křištalovou kouli, slevu nepotřebuju.
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
.. tak to byla rada opravdu k nezaplacení. Mnohokrát děkuji
Myslel jsem že mi někdo poradí, ve smyslu, zkus se podívat na tohle a tohle, zkus odpojit toto a zkus to.
nějaký postup jak vyloučím, jestli to není čerpadlem ( jak zjistím správnou funkčnost čerpadla ) atd ...
vůbec nevím jak postupovat když tomu až tak nerozumím ..... děkuji
Myslel jsem že mi někdo poradí, ve smyslu, zkus se podívat na tohle a tohle, zkus odpojit toto a zkus to.
nějaký postup jak vyloučím, jestli to není čerpadlem ( jak zjistím správnou funkčnost čerpadla ) atd ...
vůbec nevím jak postupovat když tomu až tak nerozumím ..... děkuji
AlienStar:
Ahoj, neviem odborne poradiť, ale ja by som najskôr pretesnil piest riadenia (to by mohlo byť cenovo dostupné)...Na našom ostrówku riadenie tiež nešlo nejak moc ľahko, ale po výmene čerpadla riadenia sa to popravilo, riadenie ide pekne ľahko . My sme čerpadlo riadenia menili preto, že hydraulický olej prepúšťalo do motora. Keď som čerpadlo demontoval, zistil som, že hriadeľ čerpadla má radiálnu vôľu a výmena gufera by problém vyriešila len dočasne. Inak píšem o tom zopár stránok dozadu....
Ahoj, neviem odborne poradiť, ale ja by som najskôr pretesnil piest riadenia (to by mohlo byť cenovo dostupné)...Na našom ostrówku riadenie tiež nešlo nejak moc ľahko, ale po výmene čerpadla riadenia sa to popravilo, riadenie ide pekne ľahko . My sme čerpadlo riadenia menili preto, že hydraulický olej prepúšťalo do motora. Keď som čerpadlo demontoval, zistil som, že hriadeľ čerpadla má radiálnu vôľu a výmena gufera by problém vyriešila len dočasne. Inak píšem o tom zopár stránok dozadu....
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Tak včera náš Ostrówek dostal nové vodné zberné potrubie, to staré prehrdzavelo a tieklo Bohužiaľ som ho už nestihol streknúť vrchnou farbou, vzhľadom k tomu, že teplota vonku dosť poklesla. Aspoň tou základnou som to strekol, pôvodný nástrek bol totiž dosť slabý. A tiež som sa obával, že dobré počasie už nevydrží a nebudem to môcť poskladať. Traktorbager totiž parkuje pod holím nebom A dnes, po skúške tesnosti som do chladiacej sústavy nalial nemrznúcu zmes Antifreeze G 11
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Zdravím vás.
Nevíte kde (na jakých stránkách) se dají koupit čepy 50mm popřípadě vložky (vnější průměr 50mm vnitřní průměr 40mm)
díky
Nevíte kde (na jakých stránkách) se dají koupit čepy 50mm popřípadě vložky (vnější průměr 50mm vnitřní průměr 40mm)
díky
měl bych na prodej kardan k hlavnímu čerpadlu, funglovku, popřípadě mohu poradit s opravou, jak bývalý zamněstnanec STS, kde se dělali opravy Káček. jinak náhradní díly by měl prodávat http://www.stastr-caslav.cz/1563/traktorova-rypadla/