UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
- Skalda
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
Čau, tak k té stovce toho moc nevím, před ní byla VKS 90, to byla defakto LKT 90 s klecí a bugynou a rukou, byl tam turbínový motor a měnič, jinak ta stovka bude si myslím to samé, jen je změna v ruce, kdy tam už múže být něco cizího, na VKS 90 byla Hara 80, ale ta co je na slovenském bazoši je nějaká laděná jelikož tam vidím šestiválec z kristala 120, taky je tam vidět kvůli tomu nadvařený rám. Jinak si myslím že dotazy by ti mohl zodpovědět Juraj, který vyrábí EQUS, co vím tak těch strojů několik generálkovali.pepikorliklocal píše:2Skalda jeste mas 120 pořad pokukuju po ty lkt vývozce 100f co je k mani na slovači mělo by to bej vicemeně stejny měl bys k tomu nějaky moudro
no taky se mi ten taf zdá nesmrtelnej kolikrat uz sem na to koukal a řikal si co je to za licenci
třeba zadni štít pevnej a zakotvis se vzperou co je pod traktorem,ja na ty Rununy koukam furt jezis jak ja bych tahal v celejch dýlkách
Až øeknu krleš, tak to vemem šturmem. Krlééééééééééš...............
-
ok dik,řikal sem si ze ten predek je delši,šmankote šestihrnek jak ja bych chtěl šestihrnek ten si přede jak kotjatko
ja by som skor povedal ze to je riadna keketina....na videu je vidiet aj preco,zacal tahat navijakom a staval sa na zadne,keby mal stit sklopny,nestane sa to,ked budes tahat z boku bude ta prevracat,stitom sa da celkom dobre brzdit dole kopcom....keby ta spera za nieco stala,asi by vsetci nesli do sklopnych stitovpavel sk píše:Ta vzpera pod traktorom s pevnym stitom je celkom dobry napad. Tych dvoch ked tahal na smyku tak predtym urobil jednu zakladnu fintu. Cuvol viac ku nim aby skratil lana, tym sa on dotazil na zadok a im v tahu nadlahcoval predky. Su to koumaci
Já si taky myslím že sklopný štít je stabilnější a lepší i třeba v tom že ti pří přibližování s kopce nezaběhne dřevo pod štít. A radlice ne přední nápravě je taky nesmysl,kolikrád se člověk v kopci otáčí a o radlici se opírá když se traktor zhoupne přes kolíbku a to ti u Tafu asi moc nepomůže. A na výrobu cesty ani nemluvím,přes kolíbku se ti naklání tam kde je měkčí terén.A to nemluvím o dočístování na zpátečku.
Nehledám důvody proč to nejde,já hledám způsoby aby to šlo!
- Skalda
Ta vzpěra je z nouze ctnost, jasně že sklápěcí štít je lepší .
Až øeknu krleš, tak to vemem šturmem. Krlééééééééééš...............
Furt lepsie ako pevny stit a pod nim nic
no ale ta radlica na predni naprave si myslim ze je na cesty nahrnani dreva lepsi nevim moc sem s tim nenajezdil a co rikate kluci na axialni kloub kdyby ho mela 81 myslite ze by to bylo lepsi nez klasicka kolebka
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Já vím, že né koňma, ale nechce se mi věřit, že by v KONY Zlín udělali chybu
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Na kolik tě vyjde ten kardan a kolik tak standardně vydrží? U nás na štěpkovači ty kardany mají taky těžký život.
Zetor 7245, 3011, 12145 s čelňákem, diskový štěpkovač Junkkari HJ 5G a bubnový štěpkovač Heizohack 6-400, video při práci http://www.youtube.com/watch?v=XWM-i42P ... ture=share nebo starší http://www.youtube.com/watch?v=MSvnIdqCtQI
vizovjan: No to si dovedu představit, vibrace dávají kardanům zabrat, i když u tebe to má malou výhodu, že se nemění úhly při zátěži.
Prozatím nedokážu posoudit, na rychloběžce je více namáhán a tam slouží už přes dva roky bez problémů Walterscheid, který má najeto hodně přes 1.000 mth, ale tady ten byl opravovaný a vydržel v menším namáhání jen pár hodin Uvidím, co mi řeknou, jinak používám kardany té nejvyšší řady, ceny podle délky, ale netuším kolik přesně, mám pocit, že hodně přes 15 tis.
Prozatím nedokážu posoudit, na rychloběžce je více namáhán a tam slouží už přes dva roky bez problémů Walterscheid, který má najeto hodně přes 1.000 mth, ale tady ten byl opravovaný a vydržel v menším namáhání jen pár hodin Uvidím, co mi řeknou, jinak používám kardany té nejvyšší řady, ceny podle délky, ale netuším kolik přesně, mám pocit, že hodně přes 15 tis.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
...dneska ked som šiel z práce tak čo nevidím pri ceste zaparkovaný Equus. Kua to je stroj, velký, krásny, ruka pekne poskladaná to musí byt radost na tom robit !!!
Zdravim, chtěl bych se zeptat na Váš názor na vyvážecí vlek Multiforest. Mám možnost koupi jetého vleku, tak by mě zajímalo jestli stojí za to utratit penízky. :-) Děkuji za odpovědi