Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
Zdravim Pani.
Mam otazku ohladom prednej radlice. Ked ju pustite dole a chcete zrovnavat teren a jednu stranu mate na pevnom podlkade a druhu na sypkom, drzi vam radlica v rovine, alebo sa skruti na stranu sypkejsieho materialu a tym pafom tam vlastne urobi v podstate priehlbinu?
Mam otazku ohladom prednej radlice. Ked ju pustite dole a chcete zrovnavat teren a jednu stranu mate na pevnom podlkade a druhu na sypkom, drzi vam radlica v rovine, alebo sa skruti na stranu sypkejsieho materialu a tym pafom tam vlastne urobi v podstate priehlbinu?
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Ano
Teren sa zarovnava cuvanim..
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Atlan píše:Ano
To viem, ze cuvanim to ide lepsie, len ked potrebujem najprv prehrnut, tak mi prehrna do priehlbiny a ked postavim stroj na jednej strane na hranol a pustim dole radlicu, tak radlica nie je v naklone so stojom, ale normalne dosadne na zem. Cize sa v podstate vyosi z vodorovnej osi stroja. Pytam sa len preto, aby som vedel, ci to tak ma byt, alebo to mam tak vymlatene na capoch a okach radlice...
Zase ide otravovat...
Vie mi niekto poradit, kde zohnat a pripadne za aku cenu brzdove kotuce na gulatohranaty typ a tiez pakne, alebo oblozenia, popripade z coho by pasovali?
Vrela vdaka...
Vie mi niekto poradit, kde zohnat a pripadne za aku cenu brzdove kotuce na gulatohranaty typ a tiez pakne, alebo oblozenia, popripade z coho by pasovali?
Vrela vdaka...
pasovali by z traktoru JUMZ 6 , protoze to je traktor JUMZ 6 s nastavbou. Dily v Polsku, na Ukrajine , nebo urcite pude sehnat nekoho na Slovensku, jen to bude drazsi. Kdyz jsem se ptal u nas u vyhradniho dovozce belorus tak rikal, ze na objednavku neni problem cokoliv na cast traktoru.
Zetor 6911
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
Diky Jan.Jan_2 píše:pasovali by z traktoru JUMZ 6 , protoze to je traktor JUMZ 6 s nastavbou. Dily v Polsku, na Ukrajine , nebo urcite pude sehnat nekoho na Slovensku, jen to bude drazsi. Kdyz jsem se ptal u nas u vyhradniho dovozce belorus tak rikal, ze na objednavku neni problem cokoliv na cast traktoru.
V podstate si mi odpovedal na 2 veci. Doteraz som mal trochu gulas z tych oznaceni jumz a podobne.
Nejde náhodou v případě nesehnání koupit jen brzdové obložení (podobný průměr,sílu) a nalepit? Některé firmy toto dělají...
- Killer Koly
jde. v taline je firma, ktera to dela. prakticky na jakekoli celisti
Ferda Mravenec, práce všeho druhu
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Tak si to skontroluj, staci nejaka stangla a podpacit na jednej strane.Hari píše:Atlan píše:Ano
To viem, ze cuvanim to ide lepsie, len ked potrebujem najprv prehrnut, tak mi prehrna do priehlbiny a ked postavim stroj na jednej strane na hranol a pustim dole radlicu, tak radlica nie je v naklone so stojom, ale normalne dosadne na zem. Cize sa v podstate vyosi z vodorovnej osi stroja. Pytam sa len preto, aby som vedel, ci to tak ma byt, alebo to mam tak vymlatene na capoch a okach radlice...
Ale s principu veci to nikdy nebude ono. A to koli sklonu britu na radlici. A po druhe hrnut rovno to bude len tak ako su v rovine zadne kolesa.
Niekedy pomoze natocit ra.eno s lopattou do strany aby odlahcilo stranu ktora ide do zeme.
Hlavne nezabudaj ze je ta radlica urcena na posun nakyprenej zeminy a nie na rytie do zeme na to je buldozer.
Inak skontroluj ci nemas popradkane zvaryco zvyknu byt na radlici. Navyse tlaci sa zasadne na redukovanej 1 na to nezabudaj.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Hej hej... To som uz kukal a poprevaral aspon jak islo. A co sa tyka toho sklonu radlice... Praveze mne sa vychyluje viac, nez zadne kolesa. Ak by som to mal nejako popisat, tak by som asi povedal, ze to vypada skoro jak keby ju capy v sasoch drzali len aby nepadlaAtlan píše:Tak si to skontroluj, staci nejaka stangla a podpacit na jednej strane.Hari píše:Atlan píše:Ano
Ale s principu veci to nikdy nebude ono. A to koli sklonu britu na radlici. A po druhe hrnut rovno to bude len tak ako su v rovine zadne kolesa.
Niekedy pomoze natocit ra.eno s lopattou do strany aby odlahcilo stranu ktora ide do zeme.
Hlavne nezabudaj ze je ta radlica urcena na posun nakyprenej zeminy a nie na rytie do zeme na to je buldozer.
Inak skontroluj ci nemas popradkane zvaryco zvyknu byt na radlici. Navyse tlaci sa zasadne na redukovanej 1 na to nezabudaj.
Proste dost tam chodi do kriza hore dole... Ale tak nic. Pochopil som, ze to az take byt nema, tak asi vytiahnem zvaracku a nove capy.
Vdaka.
Radlice se bude křížit vždycky, mě se to taky kříží a to mám ty její "ramena" od předešlého majitele celé vyztužené velkým "L" profilem v celé délce až k čepům... stačí na zvednutém kraji radlice zaskákat a pruží... a v podstavě kopíruje nakloněný terén když jí pustíš na zem..
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Capy su tusim 40mm a do radlice idu naklapacie oka klasicke co sa pouzivaju na hydraulickych piestoch.
Ja mam svahovacku 125cm tym to zaskrabem do roviny...
Ja mam svahovacku 125cm tym to zaskrabem do roviny...
No tak to ste ma moc nepotesili chlapi!
Neriesil niekto z vas radlicu len v capoch bez lozisk, aby sa nekrizila, ale chodila len hore dole a popripade naklapanie do stran pridanim piestov? Ze by som nehrnul pred sebou, ale si naklopis radlicu na ktoru stranu chces odhrnat... Nieco, jak mavaju cestari vpredu na autach...
Ja mam momentalne podkop nefunkcny a svahovacku tiez nemam, takze by mi bolo vhodnesie taketo riesenie, kedze potrebujem cim skor robit...
Neriesil niekto z vas radlicu len v capoch bez lozisk, aby sa nekrizila, ale chodila len hore dole a popripade naklapanie do stran pridanim piestov? Ze by som nehrnul pred sebou, ale si naklopis radlicu na ktoru stranu chces odhrnat... Nieco, jak mavaju cestari vpredu na autach...
Ja mam momentalne podkop nefunkcny a svahovacku tiez nemam, takze by mi bolo vhodnesie taketo riesenie, kedze potrebujem cim skor robit...
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Daj si dopredu 2 piesty a nebude sa krizit....
Ked uvazim ten chatrny ram vvpredu, na kazdom stroji polamany.....
Ked uvazim ten chatrny ram vvpredu, na kazdom stroji polamany.....
Já tam ty naklápěcí ložiska nemám, jen 40mm cepy...a myslím, že u mého ani origál nebyli, mám tam jen ocelová lůžka 40/50mm...