Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
zdravím pánové. Jsem laik. Koupil jsem si E-1514 (předchůdce EO 2621) . Zajímá mně, na co jsou pro pracovní hydravliku dvě čerpadla 67 a 32 a proč se přepínají (vypnuto- jedno- dvě). Začínám s nim a nerad bych něco pokazil ještě předem. Děkují za každou odpověď
To označenie mi moc nehovori, bolo by foto?
to bude handrova strecha, trubkove ramena....
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Do muzea dobry... Ci?
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
pravý veteran... To je zberatelský klenot... Už ich moc nieje... Podla toho sa amici učili robiť CAT.... a ruske ženštiny to tak kovali už pred 50 rokmi
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
toto by mohlo pomôcť.....
http://www.agportal.cz/files/user/Belarus/E1514.PDF
http://www.agportal.cz/files/user/Belarus/E1514.PDF
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Pozeram ze sa yoho rokmi vela mezmenilo...
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Malý drobek
Až na jednu píchlou hadici a podrbané pístnice patek, je borasko plně funkční. Věřím, že ještě poslouží ne jen mně Ten PDF od Agro... (příručka) jsem studoval (děkují za tip), je tam zmínka o přepínání čerpadel, ale není tam popis proč a k čemu. Co jsem koukal po trubkách, obě čerpadla jsou spojené na jeden okruh. Jedině co mně napadá, že to menší čerpadlo se zapíná pro pomalou práci.Re: Bielorus EO 2621
je tam olejove čerpadlo aj na motore alebo len dve na prevodovke??
-
bělorus EO 2621 b
Zdravím všechny přátelé strojů bělorus. Mám prosbu, několik hodin i přes hledat jsem strávil zde na vláknu a pídím se po hlavním hydraulickém čerpadle. mám jedno pod schody myslím že nš 100. pořeboval bych vědět, zda je levotočivé nebo pravotočívé. Mám to celé přetěsněné, ale výkon nic moc. Kde se dá sehnat nebo čím nehradit. p. Charvát ne že by byl drahý ale chce za to dost peněz.
přemýšlel jsem i o přídavné převodovce 1/2.
Poradíte. Děkuji
Poradíte. Děkuji
- Killer Koly
na tom cerpadle jeto primo napsane. bud Λ nebo Π. sehnat se da ruzne na inzerat. cena kolem 3000,- charvat ma pokud vim skoro 3x drazsi
Ferda Mravenec, práce všeho druhu
Zcela urcite ho stale mam v regale, nekde tu jsou fotky, tak pohledej. Asi i v tomhle vlakne.
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com
Re: bělorus EO 2621 b
https://prom.ua/Nsh100.htmlpablo z melnika píše:Zdravím všechny přátelé strojů bělorus. Mám prosbu, několik hodin i přes hledat jsem strávil zde na vláknu a pídím se po hlavním hydraulickém čerpadle. mám jedno pod schody myslím že nš 100. pořeboval bych vědět, zda je levotočivé nebo pravotočívé. Mám to celé přetěsněné, ale výkon nic moc. Kde se dá sehnat nebo čím nehradit. p. Charvát ne že by byl drahý ale chce za to dost peněz.
Poradíte. Děkuji
Zetor 6911
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
https://prom.ua/p178396034-nasos-sheste ... h;all.html
toto by sa mi veeelmi hodilo. Len na ukrajinu mam daleko.....
toto by sa mi veeelmi hodilo. Len na ukrajinu mam daleko.....