Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
ale ho más rozhádzaný po celom poli
večer pridám foto z mojej prestavby, už finišujem so zváraním tak som sám zvedavý ;)
večer pridám foto z mojej prestavby, už finišujem so zváraním tak som sám zvedavý ;)
Úplne najlepšie je, že som kúpil nové čerpadlo na servo lebo pôvodné už nešlo zrepasovat a už som s ním zabil hodinu, pretože nešlo otočiť ani násilím. Keď som ho rozobral, vnútri neopracovany hliník, tak som ho musel ešte obrábať. Po zložení zas išlo extra ztuha. Hliníkové vložky majú presah a musím z nich zfrezovat.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Co je to extra ztuha? Rukou to urcite nepohnes, blickami uz hej ked je namazane.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Blickami neudrzim 6hran aby nepreskocil, vo zveraku tým otocim, ide to trhhane a v ozubeni je nadraty hliník v slusnom množstve už po jednom otočení. Made in UA - Hidrosila
nadhera. ty hadice, jak jsou prevarene koncovky na trubkach , to budou ty rusky , nebo na zavit, co se pouziva tady ?
Protoze aspon na Ukrajine jsou ty rusky za cca 1/3 ceny. i kdyz tam ted zdrazujou skoro vsechno.
Co otoc, ta zustane na retez, nebo taky pude predelat na pistnice (pokud je to vubec realny, bez kompletni vymeny)?
Protoze aspon na Ukrajine jsou ty rusky za cca 1/3 ceny. i kdyz tam ted zdrazujou skoro vsechno.
Co otoc, ta zustane na retez, nebo taky pude predelat na pistnice (pokud je to vubec realny, bez kompletni vymeny)?
Zetor 6911
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
Na ukrajine sú všetky za podobné ceny, aj tie "ruské" aj tie s "normálnym" závitom.
Vedel by mi niekto povedat aki presny typ, alebo skvor smer otačania ma čerpadlo na hranatom rusovi? Mam jedno fungel nove a chcel by som vedet či ho vlastne neopatrujem zbytočne, či je to to spravne.
Ono je to úplne jedno, stačí ho rozobrať a vzájomne prehodiť hriadele a máš opačné...
Tak ono hlavne kopu zvarania lebo koncovky som navaroval vsetky nove aspon tie co sli na hadice , mam tam 90% G a maly zvysok metrika.
Este mi treba dopojit patky a jednu stranu otoca a mozem spustat.
Na ua uz neni vsetko take lacne jak bolo koncovky mi nukal ukrajinec za euro aj daco a na sk 1,83 plus podlozka
Otoc - vezu zatial nechavam povodnu ale planujem vymenit za piestovu teda bez retaze
Este mi treba dopojit patky a jednu stranu otoca a mozem spustat.
Na ua uz neni vsetko take lacne jak bolo koncovky mi nukal ukrajinec za euro aj daco a na sk 1,83 plus podlozka
Otoc - vezu zatial nechavam povodnu ale planujem vymenit za piestovu teda bez retaze
Hadica cez 20eur 140cm. Plus som tam musel ísť 2x, keďže skladom mal jednu. Tak si porovnajte...
Chlapi, včera som po dlhej dobe oživil rusa, ale nejde mi otoč. Reťaz je volná, piesty otoča nechodia, radlica ide. Čo sa mohlo stať? Zasekla sa brzda otoču? Skúšal som došponovať reťaz spôsobom rameno hore, násada hore a držal som páku a nič? Nenapadá ma čo sa mohlo stať, keď som ho naposledy odstavil tak otoč išiel. Inak motor chytil na prvé pretočenie. Mám hranatý typ - hranatá kabína. Ak by niekoho niečo napadlo budem povďačný za radu.
Tak vela moznosti tam nemas.
Skus ci ti ide sekcia na rozvadzaci prednom ktorou tu otoc ovladas, ak ide potom necistoty v potruby?? neviem co do neho capujes , a az potom by som isiel na brzdu a este mozes mat manzety vo valcoch uplne zodrate ale to by ti islo aspon kus no a este pozri ci ti dakde nevadi otoc ci ju nemas zaaretovanu ak nic z toho potom moze byt veza samotna zaseknuta to ti poradi Atlan on ju rozoberal
Skus ci ti ide sekcia na rozvadzaci prednom ktorou tu otoc ovladas, ak ide potom necistoty v potruby?? neviem co do neho capujes , a az potom by som isiel na brzdu a este mozes mat manzety vo valcoch uplne zodrate ale to by ti islo aspon kus no a este pozri ci ti dakde nevadi otoc ci ju nemas zaaretovanu ak nic z toho potom moze byt veza samotna zaseknuta to ti poradi Atlan on ju rozoberal
Miloš, veža ide ľahko, dá sa točiť rukou. Do rozvádzača tlak ide, lebo radlica ide pekne. Čerpadlo je nové, a piesty otoča ževraj repasoval predchádzajúci majitel. Môžu byt zwvzdušnené?
Ako sa správne napína reťaz, Je volná. neviem či som to robil správne. pred odstavením bolo vsetko OK. Po dlhšej pauze problem
Ako sa správne napína reťaz, Je volná. neviem či som to robil správne. pred odstavením bolo vsetko OK. Po dlhšej pauze problem
To je zajimave, zavzdušnene aj keby to bolo tak piesty by aspon ttochu chodili... Páka chodi tažko? Neni utrhnuty nejaki kajel a nejde na prazdno?