Bielorus EO 2621

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
Johny1490

Re: Bielorus EO 2621

#5551 Nový příspěvek od Johny1490 »

milosba píše:Johny, ta si mal pockat rok a predal by si ho jak pan :) pozeraj jake ceny behaju teraz po nete :D
No najviac sa mi pači ten bielorus zo 617mth za 3000€ keby za taku sumu bol aspon zo servom :smich: . Ja nemam zapotreby niekoho natahovat na cene, a pptreboval som peniaze na terajši lebo ten stal skoro raz tolko....

milosba

#5552 Nový příspěvek od milosba »

Tak zmen profilovku nech vieme co si vlastne kupil :) alebo daj foto

Ten z prievidze bol pred 2 rokmi za nejakych 1800 ked dobre pamatam a aj to sa mi videlo vela lebo ma prasknuty blok motora a pri praci sa mu trhla retaz a poskodila celu jednu stranu sasu a pod... v hydraulike prepaleny olej a pod , to nehovorim o tom ze ma kratky vyloznik , ten stary typ a predava to s 1 lopatou...
Ale pozor!! Ma vraj nove gumy :D ale to tvrdil uz pred 2 rokmi a nezdaju sa mi zeby boli nove

Johny1490

#5553 Nový příspěvek od Johny1490 »

milosba píše:Tak zmen profilovku nech vieme co si vlastne kupil :) alebo daj foto

Ten z prievidze bol pred 2 rokmi za nejakych 1800 ked dobre pamatam a aj to sa mi videlo vela lebo ma prasknuty blok motora a pri praci sa mu trhla retaz a poskodila celu jednu stranu sasu a pod... v hydraulike prepaleny olej a pod , to nehovorim o tom ze ma kratky vyloznik , ten stary typ a predava to s 1 lopatou...
Ale pozor!! Ma vraj nove gumy :D ale to tvrdil uz pred 2 rokmi a nezdaju sa mi zeby boli nove
Jako zmenim rozmer fotky? lebo ked si chcem zmenit tu profilovku tak musi byt malička a musi mat malo mb a neviem ako to zmenit...

Inak stim vypalenim olejom v hydravlike to je teda niečo, bol umna jeden pan pre gumu a tiež hovoril že kupil rusa a že tam je vypaleny olej, no to musi byt radost to všetko vyčistit potom....

majo04

#5554 Nový příspěvek od majo04 »

Ja este uvazujem, co naliat do hydrauliky, kedze vsetci doporucuju m6ad. Doteraz som tam mal hydraulicky a ked si odmyslim, ze vsade boli uniky, fungoval dobre. Slaby vykon bol iba na patkach. Ale pri tom ako bolo vsetko dobastlene sa cudujem, ze to vobec fungovalo. Samozrejme o starom vobec neuvazujem. A do prevodovky vsade citam o PP90 a pritom tam vraj ma ist nieco hustejsie. 75W/140 pouzivam v zigulackych diferakoch, je to asi najpodobnejsie ten original ruskej "vazeline", co tam bola od vyroby. Ovsem 50l vyjde celkom slusnu sumu. Najdrahsie na celom traktore budu naplne :-)

roman79

#5555 Nový příspěvek od roman79 »

Napln do hydrauliky si treba kupit aj na dolievanie. Ak s tym budes intenzivne robit tak treba aj dolievat. Kde - tu nejaka kvapka, obcas roztrhnuta hadica alebo nejaka manzeta.
Pri vymene komponentov tiez su nejake straty oleja.

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#5556 Nový příspěvek od Atlan »

Majo rovno objednaj sud 200l. Aspon bude lacnejsi. 120l. Nalejes do hydtauliky a 25l do motora. Cca. A zvysok budes mat na dolievanie.
Inak ak mas bielorus menej ako 200l sa ani neoplati kupovat. Vsetkobzuzotkujes neboj.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

milosba

#5557 Nový příspěvek od milosba »

majo04 píše:Ja este uvazujem, co naliat do hydrauliky, kedze vsetci doporucuju m6ad. Doteraz som tam mal hydraulicky a ked si odmyslim, ze vsade boli uniky, fungoval dobre. Slaby vykon bol iba na patkach. Ale pri tom ako bolo vsetko dobastlene sa cudujem, ze to vobec fungovalo. Samozrejme o starom vobec neuvazujem. A do prevodovky vsade citam o PP90 a pritom tam vraj ma ist nieco hustejsie. 75W/140 pouzivam v zigulackych diferakoch, je to asi najpodobnejsie ten original ruskej "vazeline", co tam bola od vyroby. Ovsem 50l vyjde celkom slusnu sumu. Najdrahsie na celom traktore budu naplne :-)

majo04 kolko ta vychadza 1L m6ad ja chcem kupit a rozhliadam sa po okoli pomaly. respektive co je dobra cena

majo04

#5558 Nový příspěvek od majo04 »

M6AD vyjde cca 1.60/liter pri kupe 60l suda. Pri 200l mozno aj 1.50. 60tky kupujem radsej, lepsie sa s tym naraba(nosim to v rukach, nie som zatial zrovna najlepsie vybaveny).
85W/140 som nasiel od 160e za 60l sud. Samozrejme PP90 sa da zohnat v rovnakej litrazi okolo 100vky, ale myslim, ze ten hustejsi stoji za to tam dat.

Ja momentalne takto makam po poobediach, za par dni snad pojde motor von:
Obrázek
Obrázek

milosba

#5559 Nový příspěvek od milosba »

Si to chytil teda riadne od podlahy doslovne :)

majo04

#5560 Nový příspěvek od majo04 »

V tomto pripade to inak neslo, kedze potrebujem vymenit semering na spojke a samotnu spojku, pretesnit oba rozvadzace a v podstate vsetky valce. Ale tak snad to spravim a bude nejaku(dlhu) dobu pokoj. Stale vyzera, ze najdrahsie na celej oprave budu naplne(ked neratam zabity cas). Ak sa zmestim do 1000eur buden spokojny

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#5561 Nový příspěvek od Atlan »

TAk na bieloruse to nikdy nieje na dlho vzdy prekvapi :D ak chces prerabat valce daj euro manzety.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

majo04

#5562 Nový příspěvek od majo04 »

Nemate niekto rozmery papuče? Uplne idealny by bol technicky vykres, ale to asi tazko niekde bude, stacili by mi aj dlzky medzi jednotlivymi okami. Tie moje su zvarene tak divne, ze pri max zdvihnuti suchaju o kolesa a pri maximalnom vytlaceni valcov traktor zdvihnu uplne minimalne. Myslel som, ze je na nich slabsia hydraulika, ale teraz uz vidno, ze su domacej, nie uplne najlepsej vyroby. :-(

Johny1490

#5563 Nový příspěvek od Johny1490 »

majo04 píše:Nemate niekto rozmery papuče? Uplne idealny by bol technicky vykres, ale to asi tazko niekde bude, stacili by mi aj dlzky medzi jednotlivymi okami. Tie moje su zvarene tak divne, ze pri max zdvihnuti suchaju o kolesa a pri maximalnom vytlaceni valcov traktor zdvihnu uplne minimalne. Myslel som, ze je na nich slabsia hydraulika, ale teraz uz vidno, ze su domacej, nie uplne najlepsej vyroby. :-(
To bude vybyte na tom čape kde ta patka drži, sprav tam nove puzdra a čap a bude to v pohode. Papuču mam jednu rezervnu teoreticky mozem odmerat ale to nebude hnet

majo04

#5564 Nový příspěvek od majo04 »

to som si prave myslel, lenze som jednu zhodil a nejaky umelec uz vytocil nove puzdra z ocele, tak je to vymlatene okolo nich,ale minimalne. Musim si dat spravit vacsie. Ak budes mat cas, prosim Ta zmeraj to, nesuri mi to, este mam na tom inej roboty na dobry mesiac, aj to som optimista.
Obrázek

nnntomas

#5565 Nový příspěvek od nnntomas »

Kdyby měl někdo k prodeji použitý zadní rozvaděč, na hranýto bělorusa (ten levý, 1. sériově zapojený, co má vstup a výstup oleje pro 2. pravý rozvaděč), za nějakou rozumnou cenu, měl bych zájem... vystřelilo mi z něj šroubení-stržený závit. :'(

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“