Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
Čo pojdem prene? AJ tam aj tam to mam daleko
Predmet: Bielorus EO 2621
http://www.agro-parts.eu/270_belarus-mt ... ust_id3675
zbyva doriesit postu lebo to vychadza na vela ale inac si myslim ze v pohode cena
mne treba tiez tak az chces mozme to poriesit spolocne z madarska, stoji to tam par supov:Johny1490 píše:Neriešili ste niekto gulové čapy na Rusa. Kolko cca stojá....? Minuly tyžden mi vypadla spojovačka, naštastie na kype pri rozhrnaní, tak som ju dočasne opravil ale ked som sa nato lepšie pozrel tak všetky 4 čapy su KO takže asi budem muset dat nové.... pripadne či z niečoho nepasuju....
http://www.agro-parts.eu/270_belarus-mt ... ust_id3675
zbyva doriesit postu lebo to vychadza na vela ale inac si myslim ze v pohode cena
ahoj, nemáte náhodou někdo technický popis samojízdného pracovního stroje hydraulického rypadla typ EO 2621 V , č.j. SD/12-1547/86 . Je to na ten typ s hranatou kabinou , ne ten starsi. Chtel bych ho prihlasit na znacky, nez zakazou jezdit na zaklade ty karticky, jako je to treba u TK trakturku.
Honza
Honza
Zetor 6911
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Nema niekto na predaj zadne pneu na bielorus ? Alebo nevie niekto o dobrej cene pneumatik ? dakujem
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Zaleži či chceš novu, alebo nejaku staru. To je široki pojem že chceš pneu, budem mat na predaj ale to skvor na dojazdenie , vzorek cca 30 , 40%.Atlan píše:Nema niekto na predaj zadne pneu na bielorus ? Alebo nevie niekto o dobrej cene pneumatik ? dakujem
Pokial chceš novu a lacnu tak skus trebarz značku Cultor , to je v podstate Mitas akurat použivaju staršie technologie ale da sa kupit za dobru cenu a aj z dost platnami.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
A co tak KAMA za 300E nova? Ma niekto skusenosti ? Ale su len 6PR
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Ja by som povedal že aspon 8platien, tak bolo myslim aj original.... idealne 10 12 pretože dnes sa na všetkom šanuje a aby bola istota. Skus pozriet tie kultor len tak pre zajimavost.... Ked ti ta 6platnova streli tak potom budeš neštastný
kdyz mas bydliste Kosice - koukal jsem, ze na Ukrajine jeste nedavno nabizeli za peknou cenu.Atlan píše:Nema niekto na predaj zadne pneu na bielorus ? Alebo nevie niekto o dobrej cene pneumatik ? dakujem
Ted by nemel byt problem neco dovest z Ukrajiny (mimo cigar a vodky).
Honza
Zetor 6911
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
Jestli jeste muzu dotaz k pneu - mam belorusa verzi V a mam tam kola 15,5 x 38 , mam moznost tusim 13x38 ze starsiho typu,
i s tema 15,5 x 38 se mi to zda vratky - ma cenu tam davat ty 13 x 38 ?
Diky
i s tema 15,5 x 38 se mi to zda vratky - ma cenu tam davat ty 13 x 38 ?
Diky
Zetor 6911
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
Jan_2 píše:kdyz mas bydliste Kosice - koukal jsem, ze na Ukrajine jeste nedavno nabizeli za peknou cenu.Atlan píše:Nema niekto na predaj zadne pneu na bielorus ? Alebo nevie niekto o dobrej cene pneumatik ? dakujem
Ted by nemel byt problem neco dovest z Ukrajiny (mimo cigar a vodky).
Honza
http://prom.ua/Shina-15-5-r38-f-2a.html?no_redirect=1
Zetor 6911
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
My mame 13,6 R38 a otec sa nestazuje. Hranata kabina otazka je ako su nastavene kolesa rozchod.
Kdyby měl někdo zájem o ty kuláky mohl bych sehnat ty opravné sady - 4ks na spojovačku + 2ks na tyč řízení od serva, a i těsnění na hydr. čerpadla/rozvaděče, pístnice,... Pokud to vyjde budu si něco objednávat, rozpočítalo by se aspoň poštovné. Dejte vědět, chci to zítra zkusit domluvit...
Ja tiez patram po novych pneu a momentalne som dosiel asi tu: prerobit disky zo zetora ( maju tusim 30 ) na rusa a pouzit pneu ktore su dostupne aj cenovo aj viac ich tu kde kto ponuka , minule mi kamos nukal novucicku za 150, a to nebola protektor...
co vy na to ?
co vy na to ?
- Killer Koly
Ja som zohnal jednu novu 13,6/38 za 100eur normalne na bazoši. Jedneho času ich tam bolo hodne ale teraz tam neni nič to je pravda....