Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
Minuli tyzden som si robil poriadok v papieroch a nasiel som jakusi priručku k rusakovi a ten zub na korene sa vyrabal origo k Bielorusu a je aj v katalogu ND.... Takže rusi mali take veci už davno zmaknute...
Ale ten výsledok podľa mňa stojí zatoMilan 48 píše:Len kolko roboty a hlavne casu, na bielorus sme znicili 28 drotenych kotucov do flexy a na v3s 16.
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
Zdarec chlapi taky jsem majitelem Bělorusa...Už delší dobu to tu pročítám a musím říct, že je tu spoustu užitečných rad...
Mám na Vás otázku: dělali jste někdo s bělákem Skryvku a jestli jo tak radlicou, nebo lžící? Už ho mám 3 roky a udělal jsem s ním spoustu práce, ale nevím jestli se mám do toho pustit sám nebo to nechat a profesionálech.... Díky za rady
Mám na Vás otázku: dělali jste někdo s bělákem Skryvku a jestli jo tak radlicou, nebo lžící? Už ho mám 3 roky a udělal jsem s ním spoustu práce, ale nevím jestli se mám do toho pustit sám nebo to nechat a profesionálech.... Díky za rady
zaleží na akej ploche ju chceš robiť a aku vrstvu...a samozrejme aká je tam zemina...Ked ju robim tak radšej svahovkou je to rýchlejšie a rovnejšie Radlicou to len odtlačam dalej ked už ťaham za sebou vela materialu..., Ale ked ju robim len pre pokoj dozoru a je tam nekvalitna zem tak je to v podstate rýchlovka, zrovnam to radlicou a vybavené...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Ahoj, díky za info...Svahovku mám taky, ale bál jsem se, že to neudělám rovně...Ještě jsem ju nepoužil...Chystám se ješte srovnat cestu tak ju nasadím a tam si vyzkouším.. Ještě mám dotaz ohledně pístnic: jak jsou ty dvojičky tak je mám trochu dorasované..Bagr nějakou dobu stál a jak na to pršelo tak se na nich udělala rez..Určitě by bylo nejlepší sehnat jiné, ale nechci do toho vrážet peníze, potřebuji, aby mi pomohl jen kolem stavby..Je dobré to aspoň nějak přebrousit a čím, aby mi to nedodralo manžety...cont33 píše:zaleží na akej ploche ju chceš robiť a aku vrstvu...a samozrejme aká je tam zemina...Ked ju robim tak radšej svahovkou je to rýchlejšie a rovnejšie Radlicou to len odtlačam dalej ked už ťaham za sebou vela materialu..., Ale ked ju robim len pre pokoj dozoru a je tam nekvalitna zem tak je to v podstate rýchlovka, zrovnam to radlicou a vybavené...
Jinak Conte musím říct, že jsi machr, sledoval jsem tvoje videa a fakt ti to jde:D
Když jsem běláka tenkrát dovezl domů hned jsem ho šel vyzkoušet a slabé to bylo jak čaj.Dlouho jsem se to snažil opravit, ale bez úspěch.Došel jsem k názoru, že je to starý stroj a už prostě nepojede tak půjde do šrotu..A úplnou náhodou jsem druhý den objevil tyto stránky, kde píšeš jak nastavit tlak, brzdu otoče, jak to odvzdušnit atd..Hned jsem to šel vyzkoušet a najednou vše fungovalo..:DDD Takže vlastně díky tobě má před sebou ještě pár let života:DDDD
- Killer Koly
petr: jj, cont je machr, muj belorus taky slape vlastne jen diky nemu. navrhuju zalozit contuv fanclub
Ferda Mravenec, práce všeho druhu
Tak to sa hlásim ako prvý od conta som kúpil lyžicu a tak vela som s nou robil, že tá sa zaplatila 100rázy. Ale teraz je už rusáčik na predaj
Ahoj a na co ho používaš ty??? Máš ho jen pro sebe, nebo i na kšefty?Killer Koly píše:petr: jj, cont je machr, muj belorus taky slape vlastne jen diky nemu. navrhuju zalozit contuv fanclub
- Killer Koly
poridil jsem ho hlavne kvuli stavbe, ale semtam nejaky kseft mam. neni to ale na uziveni, vetsina kseftu je tak na maly bagr do 1,5 tuny. je to mezi barakama, u zdi nebo otacet se o 180° a to s belorusem moc nejde
Ferda Mravenec, práce všeho druhu
Ked môžem pomôžem tak to má na tomto fore fungovať... Nikto nevie všetko a tieto staré stroje potrebuju trpezlivosť a informacie sa o nich už stracaju spolu zo starými strojníkmi , ktorý na nich pracovali vo firmách... Strašne vela informacii som stihol ziskať od otca ked ešte žil. On Dostal tento konkretny stroj čo teraz mám ja ,ako fungl nový na firme kde pracoval. Takže v tom mojom som " sedel " ešte v perinke... ked otec odišiel od firmy inam tak sa mi na par rokov stratil z dohladu a potom som ho objavil vo vedlajšej dedine, Ten čo som mal predtým som predal a kupil som tento. Takže okrem nejakých 10 rokov ma strojníkov z jednoho rodu... A po mne bude určite ešte dlho služiť aj môjmu synovi.. Skratka je to rodinný klenot...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Zdar chlapi nevite cim prebrousit ty pistnice? Ptal jsem se na to o kousek vis..,nebo nejaka rada co s tim?
jemným šmirglompetr222 píše:Zdar chlapi nevite cim prebrousit ty pistnice? Ptal jsem se na to o kousek vis..,nebo nejaka rada co s tim?
cont33 píše:jemným šmirglompetr222 píše:Zdar chlapi nevite cim prebrousit ty pistnice? Ptal jsem se na to o kousek vis..,nebo nejaka rada co s tim?
A ty dirky co tam zbydou po tom prebrousrni tam nechat, nebo je necim zapravit?
petr222 píše:cont33 píše:jemným šmirglompetr222 píše:Zdar chlapi nevite cim prebrousit ty pistnice? Ptal jsem se na to o kousek vis..,nebo nejaka rada co s tim?
A ty dirky co tam zbydou po tom prebrousrni tam nechat, nebo je necim zapravit?
zaleží ako je to hlboko. nesmie tam zostat ostra hrana aby to nedralo gumičky, ked tam je mala dierka a nema ostre hrany tak to gumička zvladne utesnit