Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
aký maš typ ?? to si tu tušim tiež nenapísal..
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Okrem toho uz po 105krat v hydraulike ma byt motorovy olej. Otazka je ci tam mate dobre cerpadlo. Aby nebolo s inym smerom otacanie, ale to ne nepodstatne kedze si to nezmeral este.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
S takym olejom sme ho kupili, teraz tam dat 120l motoroveho oleja
Budeme musiet pomerat tlaky a potom sa uvidi.
Budeme musiet pomerat tlaky a potom sa uvidi.
Bud kludný ja tam mam tiež hydravlickí a gufero na čerpadle mi kvoli nemu nevyraža..... V predchadzajucom bieloruse som mal tiež hydravlicky a fungoval v pohode.
Moj nazor je taki že čerpadlo maximalny tlak dokaže dat 160atm, a pretlakoví ventil ked bude nastaveny na viac, (čo podla mna neni) skvor byva tlak padnutý a je treba pridat, tak by sa nemalo nič stat lebo to čerpadlo proste viac neda... A ked je dobre čerpadlo tak pri velkom tlaku musi mat tendenciu pridusit motor, pokial nepridusí tak je slabé a može kolo osky pretlačit do motora, ale to je len moja teoria ja nejsom hydravlikar....
Čerpadlo stojí cca 100euro, GO motora ked si to nevšimnete bude stat viac...
V práci mame samojazdnu kosu od Krone z hydropojazdom, a ked ho v riadnom kopci chcem rozbehnut (zo spustenimi kosami) a neulahodím mu tak dokažem zhasnut z tim pojazdom 300konoví motor.
Inak musim pochvalit, Bielorus krasny, jeden z najpeknejších ste ho sami robili, alebo takí kupili?
Moj nazor je taki že čerpadlo maximalny tlak dokaže dat 160atm, a pretlakoví ventil ked bude nastaveny na viac, (čo podla mna neni) skvor byva tlak padnutý a je treba pridat, tak by sa nemalo nič stat lebo to čerpadlo proste viac neda... A ked je dobre čerpadlo tak pri velkom tlaku musi mat tendenciu pridusit motor, pokial nepridusí tak je slabé a može kolo osky pretlačit do motora, ale to je len moja teoria ja nejsom hydravlikar....
Čerpadlo stojí cca 100euro, GO motora ked si to nevšimnete bude stat viac...
V práci mame samojazdnu kosu od Krone z hydropojazdom, a ked ho v riadnom kopci chcem rozbehnut (zo spustenimi kosami) a neulahodím mu tak dokažem zhasnut z tim pojazdom 300konoví motor.
Inak musim pochvalit, Bielorus krasny, jeden z najpeknejších ste ho sami robili, alebo takí kupili?
nádherná práce!
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
Stroje vyzerajú ako keby práve zišli s linky, paráda
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
Len kolko roboty a hlavne casu, na bielorus sme znicili 28 drotenych kotucov do flexy a na v3s 16.
Pozor na tvrdenie o max tlaku. Neznamena to ze cerpadlo viac neda, ale ze vsetko musi byt nastavene tak aby v systeme nebol vacsi tlak ako maximalny.Johny1490 píše: Moj nazor je taki že čerpadlo maximalny tlak dokaže dat 160atm, a pretlakoví ventil ked bude nastaveny na viac, (čo podla mna neni) skvor byva tlak padnutý a je treba pridat, tak by sa nemalo nič stat lebo to čerpadlo proste viac neda... A ked je dobre čerpadlo tak pri velkom tlaku musi mat tendenciu pridusit motor, pokial nepridusí tak je slabé a može kolo osky pretlačit do motora, ale to je len moja teoria ja nejsom hydravlikar....
Mne sa podarilo roztrhnut tesniaci O kruzok na vystupe hlavneho cerpadla. Ked som ho vymenil, tak vytrhlo dva zo styroch srobov tlakovej priruby. No a potom som znizil tlak
čakal som kým niekto zareaguje o tom maximalnom tlaku... zubove čerpadlo dokaže vyvinuť taký tlak že sa samo zničí...roman79 píše:Pozor na tvrdenie o max tlaku. Neznamena to ze cerpadlo viac neda, ale ze vsetko musi byt nastavene tak aby v systeme nebol vacsi tlak ako maximalny.Johny1490 píše: Moj nazor je taki že čerpadlo maximalny tlak dokaže dat 160atm, a pretlakoví ventil ked bude nastaveny na viac, (čo podla mna neni) skvor byva tlak padnutý a je treba pridat, tak by sa nemalo nič stat lebo to čerpadlo proste viac neda... A ked je dobre čerpadlo tak pri velkom tlaku musi mat tendenciu pridusit motor, pokial nepridusí tak je slabé a može kolo osky pretlačit do motora, ale to je len moja teoria ja nejsom hydravlikar....
Mne sa podarilo roztrhnut tesniaci O kruzok na vystupe hlavneho cerpadla. Ked som ho vymenil, tak vytrhlo dva zo styroch srobov tlakovej priruby. No a potom som znizil tlak
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Hydravlikar mi hovoril ked špekuloval z bielorusom zvišit tlaky (vykon podkopu) atd. tak že dosiahol taki tlak že dokazal dvihnut betonovy cestný panel ale vraj mu praskol rozvadzač ,ale o čerpadle nehovoril že by to nezvladlo... On hovoril že vedel by spravit bielorusa tak aby stihal JCBčku keby bolo treba , ale hovoril ze by museli ist tduhe rozvadzače a piestove čerpadlo, čiže zbytočne....
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
No zvysit tlak nieje problem ale ulomis otoc, ulomis na zavite alebo ohnes piestnicu a zacne praskat rameno o tom ze petky dostavaju zabrat ani. NEhovorim.
A zubove cerpadlo to male na patky a otoc puklo ako nic na dve polovice. Bol tam iny typ rozvadzaca,uz som ho upravil. P.S. az tak velmi to jcb rychlejsie nekope.
Proste tie tlaky tam maju byt take ako je uvedene aby sa stroj nenicil alebo niekoho nezabil.
A zubove cerpadlo to male na patky a otoc puklo ako nic na dve polovice. Bol tam iny typ rozvadzaca,uz som ho upravil. P.S. az tak velmi to jcb rychlejsie nekope.
Proste tie tlaky tam maju byt take ako je uvedene aby sa stroj nenicil alebo niekoho nezabil.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Pri kopaní zeminy by to nemuselo vadit, tam to až tak netrpí (pokial strojnik kope rozumom, nie silou). Najviac podla mna trpi rameno, hydravlikaa a patky pri trhaní korenov, strašne nerad to robim a viac menej to ani nikomu už neslubujem, jedine v tom pripade ked nechaju dostatočnu paku na vyklatenie inač to nema zmysel palit naftu a trapit sa