ja mel neco podobneho blbly mi jen nektere funkce nakonec jsem zjistilze mam kousek rozpadleho gumoveho krouzku z pistu zaseknuty pod soupatkem v rozvadeci v zadu tim padem toporad prisavalo olej a delalo neplechuroman79 píše:Kope len pokial ma olej spravnu viskozitu. Ked je moc studeny tak sa mu nechce a rovnako ked je moc zohriaty tak nema silu. Vcera som mu dal zabrat a dnes nechcel kopat ani ked sa zohrial. Musel som ho mahanat na vyssie otacky. Zmeral som tlak a bol na 4 Mpa. Ledva hybal lyzicou. Ked som ho vytocil tak som dosialhol aj 14 Mpa. Tak to asi bude cerpadlo.
A stale mi to nahana bublinky do oleja. A dost silny vietor mi ide cez odvzdusnovaci ventil na nadrzi hydr. oleja.
Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
- Killer Koly
mam hodne podobnou zavadu. zacalo ti to delat najednou nebo postupne?jirkasbk píše:ja mel neco podobneho blbly mi jen nektere funkce nakonec jsem zjistilze mam kousek rozpadleho gumoveho krouzku z pistu zaseknuty pod soupatkem v rozvadeci v zadu tim padem toporad prisavalo olej a delalo neplechuroman79 píše:Kope len pokial ma olej spravnu viskozitu. Ked je moc studeny tak sa mu nechce a rovnako ked je moc zohriaty tak nema silu. Vcera som mu dal zabrat a dnes nechcel kopat ani ked sa zohrial. Musel som ho mahanat na vyssie otacky. Zmeral som tlak a bol na 4 Mpa. Ledva hybal lyzicou. Ked som ho vytocil tak som dosialhol aj 14 Mpa. Tak to asi bude cerpadlo.
A stale mi to nahana bublinky do oleja. A dost silny vietor mi ide cez odvzdusnovaci ventil na nadrzi hydr. oleja.
Ferda Mravenec, práce všeho druhu
pred par rokmi mi robil to isté a chyba bola v rozvadzačoch. gumičky na poistných ventoloch kde sa nastavuje tlak boli potrhané. Pokial bol olej studený tak to kopalo ked sa zohrial olej ostal slabý.
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Tiez si myslim ze to bude nieco podobne. Najskor mi prestala mat silu radlica. Z nicoho nic. A potom mi zacal robit taketo kusy. Predny rozvadzac bude mat nejaku chybu, lebo radlica aj patky su slabe. Male cerpadlo bude v poriadku, lebo pomaly zdvih a otoc mi ide v poriadku. Pockam kym budem mat chut sa do toho pustit a rozobrat tie rozvadzace. Dokonca pomaly zdvih ramena je rychlejsi ako rychly. Pri normalnych otackach.jirkasbk píše:ja mel neco podobneho blbly mi jen nektere funkce nakonec jsem zjistilze mam kousek rozpadleho gumoveho krouzku z pistu zaseknuty pod soupatkem v rozvadeci v zadu tim padem toporad prisavalo olej a delalo neplechuroman79 píše:Kope len pokial ma olej spravnu viskozitu. Ked je moc studeny tak sa mu nechce a rovnako ked je moc zohriaty tak nema silu. Vcera som mu dal zabrat a dnes nechcel kopat ani ked sa zohrial. Musel som ho mahanat na vyssie otacky. Zmeral som tlak a bol na 4 Mpa. Ledva hybal lyzicou. Ked som ho vytocil tak som dosialhol aj 14 Mpa. Tak to asi bude cerpadlo.
Tiez si myslim ze to bude nieco podobne. Najskor mi prestala mat silu radlica. Z nicoho nic. A potom mi zacal robit taketo kusy. Predny rozvadzac bude mat nejaku chybu, lebo radlica aj patky su slabe. Male cerpadlo bude v poriadku, lebo pomaly zdvih a otoc mi ide v poriadku. Pockam kym budem mat chut sa do toho pustit a rozobrat tie rozvadzace. Dokonca pomaly zdvih ramena je rychlejsi ako rychly. Pri normalnych otackach.[/quote]
bordel prasknutá struna v rozvadzači pod volantom, alebo je tam bordel . nemusiš rozoberať celý rozvadzač. rozober len prepuštaci ventil vyčisti a nastav tlak.
bordel prasknutá struna v rozvadzači pod volantom, alebo je tam bordel . nemusiš rozoberať celý rozvadzač. rozober len prepuštaci ventil vyčisti a nastav tlak.
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Ahoj, čím dál tím víc zjišťuju, že má můj stroj příliš krátký podkop. Obvykle s tím kopu kolem vody a prostě nedosáhnu doprostřed náhonu... Dělalo se nějaké prodloužené některé části ramene? Je to vůbec možné kvůli stabilitě apod.?
Díky za postřehy, nerad bych ho kvůli tomu měnil za něco jiného...
Díky za postřehy, nerad bych ho kvůli tomu měnil za něco jiného...
Koncove rameno bolo na tych novšich bielorusoch dlhšie, ale zaleži aki maš typ, ak už to dlhe maš tak ho neni ako inač predlžit....
Ja mam tiež problem že pomaly zdvih mi ide rychlejšie ako hlavny zdvih. Musim popozierat tie rozvadzače ked bude chvila času (na starom rusovi som mal gumičky na pretlakovych ventiloch pomenene a dobre to fungovalo).... Ale ja budem mat asi v haji čerpadlo pretože na hornom rozvadzači už niekto pritiahol pretlakovi ventil nadoraz a na plny plyn pri studenom oleji mi to da max 80atm. Chcem to spravit tak aby aby som tam dosiahol 140atm, hydravlikar mi povedal ked stim budem rozumne robit tak nemam čo pokazit. Pretože ked sa mi zohreje olej (mam hydravlicky) tak to nechce moc kopat a ja potrebujem kopat a nie čakat kim sa to pohne. Ešte sa pohravam z myslienkou jak vymislet chladenie oleja pretože je zle ked bager nema chladič.... Nema niekto nejaki napad jak spravit chladenie bez nejakeho nepekného zasahu?
Na to naše šmrdkanie chladič netreba.
V3S S3 HR3001, Bielorus EO 2621, Gaz 69, PK26, Patrol GR, MT365, HDJ80...
http://www.4x4nazory.sk
http://www.4x4nazory.sk
Ked tam mam hydravlicky olej tak ten sa zohreje rychlo a strati to silu. Ked niekto dava motoroví tak je to lepsie ten si dlhšie udrži vyskozitu, ale ja ked mam pristup k hydravlickemu tak sa mi nechce kupovat motorák
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Lenze vsetko bolo navrhnute na motorovy olej a stroj ma uz nieco nabehane. Navyse aby si nezadrel motor tym hydraulickym olejom
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Čerpadlo na motore je dobré tlači dostatočne takže nema dvovod aby prepuštalo gufero, keby bolo vybehane tak nepoviem aleked je dobre.... Ale stat sa može, ale ako vravim uniky na bieloruse mam a občas treba olej dolievat a nebolo by rentabilne kupovat novy M6AD ked použity hydravlický mam zadarmo.
-
nevim jak na tom staršim typu ale ja na hranatem mam chladič oleje pred chladičem a kdyz to teplle nekopalo a stracel se olej tak to bylo hlavni cerpadlo teklo to do prevodovky nateklo mi tam neco kolem 40 l ted mam nove a jeto parada jedno nove čerpadlo na starsi typ mam moznost sehnat asi je to neco kolem 133 l za min a pravotocive kdyztak napiste sz a zjistim cenu nemam ho ja
CHladič oleja čo j pred chladičom vody je na motorovi olej a nie na hydravlickí
-
no nikdy jsem to nestudoval predpokladal jsem ze jeto na hr olej