Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
tak som to uz vytiahol a vycistil.
to celkom na lavo sa vybera kruhovym pohybom a tahom do vrchu.
tie 3 prachovky sa jednoducho vyklepnu von. vylisovat aj ich lozko pre mna nieje potrebne nakolko to s nim nevyzera zle.
vecer pridam dalsie foto a snad stihnem dat dole dalsiu kocku
to celkom na lavo sa vybera kruhovym pohybom a tahom do vrchu.
tie 3 prachovky sa jednoducho vyklepnu von. vylisovat aj ich lozko pre mna nieje potrebne nakolko to s nim nevyzera zle.
vecer pridam dalsie foto a snad stihnem dat dole dalsiu kocku
- Killer Koly
milosba: ty tvoje fotky jsou k nezaplaceni jestli muzes, dej jich vic, hlavne toho rozvadece, nejlip krok po kroku jak jsi to rozebiral. muzu si je stahnout?
Ferda Mravenec, práce všeho druhu
dnes som uz mrtvy takze nove foto z dneska dam az zajtra rano.Killer Koly píše:milosba: ty tvoje fotky jsou k nezaplaceni jestli muzes, dej jich vic, hlavne toho rozvadece, nejlip krok po kroku jak jsi to rozebiral. muzu si je stahnout?
ked to chces az takto zrepasovat musis si nakupit vedro solviny a vecer sa poriadne vydrhnut
a to ze aj po tom budes smrdiet za naftou a riedidlom to nemusim ani hovorit
vcelku ma to ale strasne bavi lebo ma netlaci cas ako pri vsetkom co som do teraz robil...
len lutujem ze v azbuke vidim iba hatlaninu a nechce sa mi pustat do jej desifrovania, ked to mam v elektronickej forme tak ujo translator vsetko jak tak prelozi a je to
mate niekto skusenosti s opravou serva? conta som videl ze opravoval ale je asi zaneprazdneny lebo na spravy neodpisuje
skoro mi nejde a vidim unik oleja. V hydro-b mi povedali ze sa to musi nastavit ( oni to vedia nastavit ) a ze mi dodaju aj repasovane za 150. Sa mi to vidi vela dat, lebo na mojom to moze byt len prasknute dajake tesnenie alebo tak...
co vy na to ?
skoro mi nejde a vidim unik oleja. V hydro-b mi povedali ze sa to musi nastavit ( oni to vedia nastavit ) a ze mi dodaju aj repasovane za 150. Sa mi to vidi vela dat, lebo na mojom to moze byt len prasknute dajake tesnenie alebo tak...
co vy na to ?
Servo je idealne nahradit orstou a je klud
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Dufam ze si nepoprehadzoval poradie tych lapovanych piestov z rozvadzaca, ked si to mal rozobrate...
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
mam ich na stole usporiadane. myslis ze by bol dajaky problem keby to zamenim a preco? na pohlad su vsetky rovnake.Atlan píše:Dufam ze si nepoprehadzoval poradie tych lapovanych piestov z rozvadzaca, ked si to mal rozobrate...
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Uz su opotrebene a kazdy ma inu hrubku res iny otvor v rozvadzaci, dokonca by si ich ani nemal pootocit v diere o 180st, co hrozi no v lepsom pripade sa budu zasekavat v niektorej polohe(to sa casom rozbeha) horsia vec je ta ze ak das tensi do vecsiej diery bude prepustat olej a tym padom padat ramena,nasada alebo lyzica. Co bude rozhodne problem.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
no mam to celkom dobre nafotene tak by som to mohol zlozit jak bolo, dik za upozornenie, by ma to napadlo neskor a to by som uz najskor mal namontovane na traktoreAtlan píše:Uz su opotrebene a kazdy ma inu hrubku res iny otvor v rozvadzaci, dokonca by si ich ani nemal pootocit v diere o 180st, co hrozi no v lepsom pripade sa budu zasekavat v niektorej polohe(to sa casom rozbeha) horsia vec je ta ze ak das tensi do vecsiej diery bude prepustat olej a tym padom padat ramena,nasada alebo lyzica. Co bude rozhodne problem.
ked nad tym rozmyslam, v pripade potreby o tych 180 to pootocit problem nebude lebo aj namontovane sa to bude dat ci?
skor ma trapi ina vec, sfotim a poobede to tu dam...
otazka : kde sa steluje tlak na prednom rozvadzaci?
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Ked pozeras od motora tak na rozvadzaci v pravo (ako je pedal spojky) je sruba s maticou mozno aj pod klobucikom a zablombovana drotom.
Spravne natocenie vyskusaj kym to poskladas,namaz to vloz do rozvadzaca. Bez spruziny a vyskusaj ci to ma lahky chod a nezasekava sa, alebo pozri do diery a orientuj sa podla vylestenych ploch.
Spravne natocenie vyskusaj kym to poskladas,namaz to vloz do rozvadzaca. Bez spruziny a vyskusaj ci to ma lahky chod a nezasekava sa, alebo pozri do diery a orientuj sa podla vylestenych ploch.
myslis toto tu ci dakde inde?Atlan píše:Ked pozeras od motora tak na rozvadzaci v pravo (ako je pedal spojky) je sruba s maticou mozno aj pod klobucikom a zablombovana drotom.
ilustracne foto : autor cont
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Jop na tom obrazku v pravo, doporucujem vybrat, a ocistit vycistit zvyknu tam byt casti z gumiciek a manziet potom to prepusta a nefunguje, samozrejme zase treba manometer a nastavit tlaky.
Tlaky sa steluju skrutkov na obrazku v lavo pod tou hrubou castou, tusim ze tam je aj klobuc8k ktory zakryva tu skrutku
Tlaky sa steluju skrutkov na obrazku v lavo pod tou hrubou castou, tusim ze tam je aj klobuc8k ktory zakryva tu skrutku