Bielorus EO 2621

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
milosba

Re: Bielorus EO 2621

#4576 Nový příspěvek od milosba »

takze dnes sa makalo na opravach a tu je zatial vysledok:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Na co sluzia tieto sruby??? dufam ze na aretaciu tych tesneni co sa menia ci ? lebo mi nejdu povolit ani jeden.... :zly:

Obrázek

Obrázek

ako sa da vymenit tento diel na obrazku??? :-/
Obrázek

milosba

#4577 Nový příspěvek od milosba »

tak som to uz vytiahol a vycistil.
to celkom na lavo sa vybera kruhovym pohybom a tahom do vrchu.
tie 3 prachovky sa jednoducho vyklepnu von. vylisovat aj ich lozko pre mna nieje potrebne nakolko to s nim nevyzera zle.
vecer pridam dalsie foto a snad stihnem dat dole dalsiu kocku :)

Killer Koly

#4578 Nový příspěvek od Killer Koly »

milosba: ty tvoje fotky jsou k nezaplaceni 8) :potlesk: jestli muzes, dej jich vic, hlavne toho rozvadece, nejlip krok po kroku jak jsi to rozebiral. muzu si je stahnout?
Ferda Mravenec, práce všeho druhu

milosba

#4579 Nový příspěvek od milosba »

Killer Koly píše:milosba: ty tvoje fotky jsou k nezaplaceni 8) :potlesk: jestli muzes, dej jich vic, hlavne toho rozvadece, nejlip krok po kroku jak jsi to rozebiral. muzu si je stahnout?
dnes som uz mrtvy takze nove foto z dneska dam az zajtra rano.
ked to chces az takto zrepasovat musis si nakupit vedro solviny a vecer sa poriadne vydrhnut :smich:
a to ze aj po tom budes smrdiet za naftou a riedidlom to nemusim ani hovorit :ano:
vcelku ma to ale strasne bavi lebo ma netlaci cas ako pri vsetkom co som do teraz robil...
len lutujem ze v azbuke vidim iba hatlaninu :smich: a nechce sa mi pustat do jej desifrovania, ked to mam v elektronickej forme tak ujo translator vsetko jak tak prelozi a je to :)

milosba

#4580 Nový příspěvek od milosba »

Cauko tak pridavam nieco zo vcerajska. Sa cudujem ze mi to vobec slo pri tej spine :smich:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

milosba

#4581 Nový příspěvek od milosba »

mate niekto skusenosti s opravou serva? conta som videl ze opravoval ale je asi zaneprazdneny lebo na spravy neodpisuje :'(

skoro mi nejde a vidim unik oleja. V hydro-b mi povedali ze sa to musi nastavit ( oni to vedia nastavit ) a ze mi dodaju aj repasovane za 150. Sa mi to vidi vela dat, lebo na mojom to moze byt len prasknute dajake tesnenie alebo tak...
co vy na to ?

Johny1490

#4582 Nový příspěvek od Johny1490 »

Servo je idealne nahradit orstou a je klud

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#4583 Nový příspěvek od Atlan »

Dufam ze si nepoprehadzoval poradie tych lapovanych piestov z rozvadzaca, ked si to mal rozobrate...
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

milosba

#4584 Nový příspěvek od milosba »

Atlan píše:Dufam ze si nepoprehadzoval poradie tych lapovanych piestov z rozvadzaca, ked si to mal rozobrate...
mam ich na stole usporiadane. myslis ze by bol dajaky problem keby to zamenim a preco? na pohlad su vsetky rovnake.

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#4585 Nový příspěvek od Atlan »

Uz su opotrebene a kazdy ma inu hrubku res iny otvor v rozvadzaci, dokonca by si ich ani nemal pootocit v diere o 180st, co hrozi no v lepsom pripade sa budu zasekavat v niektorej polohe(to sa casom rozbeha) horsia vec je ta ze ak das tensi do vecsiej diery bude prepustat olej a tym padom padat ramena,nasada alebo lyzica. Co bude rozhodne problem.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

milosba

#4586 Nový příspěvek od milosba »

Atlan píše:Uz su opotrebene a kazdy ma inu hrubku res iny otvor v rozvadzaci, dokonca by si ich ani nemal pootocit v diere o 180st, co hrozi no v lepsom pripade sa budu zasekavat v niektorej polohe(to sa casom rozbeha) horsia vec je ta ze ak das tensi do vecsiej diery bude prepustat olej a tym padom padat ramena,nasada alebo lyzica. Co bude rozhodne problem.
no mam to celkom dobre nafotene tak by som to mohol zlozit jak bolo, dik za upozornenie, by ma to napadlo neskor a to by som uz najskor mal namontovane na traktore :)
ked nad tym rozmyslam, v pripade potreby o tych 180 to pootocit problem nebude lebo aj namontovane sa to bude dat ci?
skor ma trapi ina vec, sfotim a poobede to tu dam...

otazka : kde sa steluje tlak na prednom rozvadzaci?

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#4587 Nový příspěvek od Atlan »

Ked pozeras od motora tak na rozvadzaci v pravo (ako je pedal spojky) je sruba s maticou mozno aj pod klobucikom a zablombovana drotom.

Spravne natocenie vyskusaj kym to poskladas,namaz to vloz do rozvadzaca. Bez spruziny a vyskusaj ci to ma lahky chod a nezasekava sa, alebo pozri do diery a orientuj sa podla vylestenych ploch.

milosba

#4588 Nový příspěvek od milosba »

Atlan píše:Ked pozeras od motora tak na rozvadzaci v pravo (ako je pedal spojky) je sruba s maticou mozno aj pod klobucikom a zablombovana drotom.

Spravne natocenie vyskusaj kym to poskladas,namaz to vloz do rozvadzaca. Bez spruziny a vyskusaj ci to ma lahky chod a nezasekava sa, alebo pozri do diery a orientuj sa podla vylestenych ploch.
myslis toto tu ci dakde inde?
Obrázek
ilustracne foto : autor cont

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#4589 Nový příspěvek od Atlan »

Jop na tom obrazku v pravo, doporucujem vybrat, a ocistit vycistit zvyknu tam byt casti z gumiciek a manziet potom to prepusta a nefunguje, samozrejme zase treba manometer a nastavit tlaky.
Tlaky sa steluju skrutkov na obrazku v lavo pod tou hrubou castou, tusim ze tam je aj klobuc8k ktory zakryva tu skrutku

milosba

#4590 Nový příspěvek od milosba »

Ahojte, tak prikladam opat nieco novsie. Teraz uz mam vsetky 3 rozvadzace vycistene a uz cakam len na nahradne diely.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek