Čau Miloš,
Pekná mašinka, nech slúži a poprípade nech si aj, čo to zarobí na seba.
Tie rozvádzače, by sa šikli aj mne pretesniť nakoľko prepúšťajú, slzia, ešte skús pozrieť, či dakde treba podoťahovať matice, ale bacha na hlavičky! Mne sa podarilo pri doťahovaní jednej jednu utrhnúť na rozvádzači mi netesnilo tam kde sa nachádza ventil na nastavovanie tlaku v rozvádzači, našťastie sa bude dať rozobrať, ale to musí počkať do jesene. Ja mám zatiaľ skúsenosť s rozoberaním rozvádzača pod volantom, a tam garantujem, že to tečie tiež poriadne! to môžem poradiť, daj dekle pod prístrojovou doskou dole viď. moje foto. Najlepšie keď ste dvaja druhý nech pozerá keď použ. otoč, či cez ventily náhodou netečie lebo tadiaľ to je iný vodotrysk! A všimni si moju hadičku modrej farby z ľavej strany pod volantom na hydrauliku tadiaľ, tiež môže tiecť! Budeš musieť pre prístup odpojiť tiahlo otoče, kúrenie dať preč to by zavadzalo, prosto všetko na pravej strane dať dolu. Prístup je tam no... povedzme dosť tesný.. Najprv dať dolu závlačky, potom tiahla, a nakoniec odkrúťiť štyri matice na rozvádzači - pliešok, čo drží tie 3 ventily vytiahnuť smerom nahor, vybrať prachovky, pod nimi sú už gumičky s ventilmi majú tvar guľového čapu tie vyjdú von, tesnenie tie kúpiš hoc kde predávajú tesnenia zober staré plus ten ventil stačí jeden sú tam 3 do obchodu, na prachovky kašli tie je problém aj tak zohnať, alebo by vyšli by viac ako tie tesnenia prosto sa to neoplatí.
Riadenie najskôr vybité čapy, takže vymeniť nakoľko to nik nikdy nerobil tak ako na mojom je to pôrod vôbec rozobrať padne zopár nadávok ako asi na všetkom, čo treba opraviť, ale to asi k tomu patrí
A ako máš aj ty na fotke to lôžko riadenia presne aj mne tam kvapká vitaj v klube
Otoč a lopatu ja mám v poriadku, našťastie toto nemusím riešiť.