Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
-
Re: Bielorus EO 2621
dnes jsem dal nove hlavni cerpadlo a rusak jede jak za mlada to uz si ani nemyslel ze ho nekdy dostane tak se muze chystat trat na zavody
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
Ediku konečně radostné zprávy
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Dík za tip, ovšem jsou obě široké - jak jsem psal sháním něco kolem 40cm a navíc z Mělníka to mám do Trenčína cca 400km a to pro lžíci nepojedu
Bielorus EO 2621
Zdravím všechny.
Vytáhl jsem Bělorusa hrobníkovi z lopaty,ale mám tam polámané držáky hřídelky dekompresoru. Nevím proč se tak prodávajícímu před mým příjezdem stalo a chybí tam i origo páčka na jeho zapínání. Hádám,že s tím nějak klíčem pomocí matice otáčel a viditelně špatně.Máte někdo zkušenosti s opravou?ZAvařit či posehnat nové držáky hřídelky?Když použiju baterii,která má asi tak milión ampérhodin-motor po vstříknutí trochy éteru do sání naskočí a norm.vrčí.Sice mám dojem že malinko klepou ventily ale to je třeba už jen otázka seřízení vůlí.....
Vytáhl jsem Bělorusa hrobníkovi z lopaty,ale mám tam polámané držáky hřídelky dekompresoru. Nevím proč se tak prodávajícímu před mým příjezdem stalo a chybí tam i origo páčka na jeho zapínání. Hádám,že s tím nějak klíčem pomocí matice otáčel a viditelně špatně.Máte někdo zkušenosti s opravou?ZAvařit či posehnat nové držáky hřídelky?Když použiju baterii,která má asi tak milión ampérhodin-motor po vstříknutí trochy éteru do sání naskočí a norm.vrčí.Sice mám dojem že malinko klepou ventily ale to je třeba už jen otázka seřízení vůlí.....
-
ja mam predelavane lžíce z hona
Dnes mi vytrhlo maticu co drzi ozubene koleso otoce zo spodu traktora. Ozubene koleso sa posunulo dole a rameno uhlo na stranu. Predosly majitel to poistoval zvarackou, ale nepomohlo ani to. nemate nejaky tip ako to opravit? Dat narezat novy zavit a k tomu aj novu maticu?
Dik za rady.
Dik za rady.
Na dekompresor sa vykašli ja to aj tak nepouživam, zablenduj dieru vo viku a hotovo. A ked ti nechce chytat tak si daj spravit čerpadlo a nekurvi motor eterom, rusak chyta v pohode neni treba mu nicim pomahat.Zdravím všechny.
Ono bude třeba zkontrolovat komplet všechno-čerpadlo,vstřiky i žhavení.To je asi takovej základ hádám.Jo a to ruční podávací čerpadlo(pumpičku) Škoda, že teď absolutně neni časoprostor-no snad se k tomu už brzy dostanu.Jen když tím motorem nemůžu zlehka točit...jak zkontrolovat ty vstřiky?Rozuměl bych tomu tak, že odšroubuju vstřik, otočím motorem a uvidím,ale takhle...?
Žeryk EO 2621
Včera jsem rozebral ruční podávací čerpadlo protože při každým pohybu nafta valila ven po hřídelce.Dal jsem tam nový O-kroužek 16x2.5, ale 90 shore je asi příliš tvrdý a chodí ztuha.Ví někdo,jaký je tam origo těsnění? Rozměrově by to mělo odpovídat..ale nevím....
Ahojte, takže po dlhšej odmlke pridám fotky z prác. Najhoršie bolo povoliť piest musel sa vyrobiť kľúč a riadna páka a šlo to! Piest sme otočili o 180 stupňov a povolili takto.Holendre z hadicami tam pomohol jedine nastavovací kľúč Herkules, super vecička.
a nové tesnenia bolo najprv problém zohnať nakoniec taký priemer piestu má CAT, takže to nebolo až tak hrozné ako aj nové hydraulické hadice tie vyšli celkom dosť cez 200,- eur ale zas musia niečo vydržať, no ono po nahodení všetkého sme zistili, že rozdeľovač pod prístrojovkou tečie tak sme tam vymenili O-krúžky za 0,70 centov. Sa čudujem, že predchádzajúci majiteľ tam lial radšej hydraulický olej, čo je drahšie ako by investoval 0,70 centov, wtf?
Predný rozdeľovač
Nové čapy riadenia
Final fotky
A ešte ostáva pospájať elektriku a trochu vylepšiť interiér. Postupne pridám videá. Len, keby bolo viac toho času, hmm...
a nové tesnenia bolo najprv problém zohnať nakoniec taký priemer piestu má CAT, takže to nebolo až tak hrozné ako aj nové hydraulické hadice tie vyšli celkom dosť cez 200,- eur ale zas musia niečo vydržať, no ono po nahodení všetkého sme zistili, že rozdeľovač pod prístrojovkou tečie tak sme tam vymenili O-krúžky za 0,70 centov. Sa čudujem, že predchádzajúci majiteľ tam lial radšej hydraulický olej, čo je drahšie ako by investoval 0,70 centov, wtf?
Predný rozdeľovač
Nové čapy riadenia
Final fotky
A ešte ostáva pospájať elektriku a trochu vylepšiť interiér. Postupne pridám videá. Len, keby bolo viac toho času, hmm...
A, čo ma teší už mám 2 práce isté tak, len aby bolo schopné počasie cez prichádzajúci víkend. Treba aby už zarábal, no nebude predsa stáť, nie?
Pekna praca, nechsa dari.....
A aky máš rozmer predných pneumatík?
A aky máš rozmer predných pneumatík?
Tie šroby na tej prednej radlici odrež lebo sa ti tam bude vešat material a padne ti vtedy ked to nebudeš potrebovat
Mohl by mi prosím někdo poradit, jak opravit v převodovce kolečko otáčené směru na zpátečku, je volné a tudíž to nezapadne do zoubků a neroztočí to hřídel k pohonu kol. Mám pocit že o kousek popojela hřídelka, ale mám strach, že ještě něco jiného tam bude. Díky Pavel