Bielorus EO 2621

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
EDOVA 30 4x4

Re: Bielorus EO 2621

#4471 Nový příspěvek od EDOVA 30 4x4 »

dnes jsem dal nove hlavni cerpadlo a rusak jede jak za mlada to uz si ani nemyslel ze ho nekdy dostane tak se muze chystat trat na zavody :wink: :friends:

Rendy9999
Kontaktovat uživatele:

#4472 Nový příspěvek od Rendy9999 »

Ediku konečně radostné zprávy 8)

cont33

#4473 Nový příspěvek od cont33 »

ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

wojtech

#4474 Nový příspěvek od wojtech »

Dík za tip, ovšem jsou obě široké - jak jsem psal sháním něco kolem 40cm a navíc z Mělníka to mám do Trenčína cca 400km a to pro lžíci nepojedu :D

Fiškus

Bielorus EO 2621

#4475 Nový příspěvek od Fiškus »

Zdravím všechny.
Vytáhl jsem Bělorusa hrobníkovi z lopaty,ale mám tam polámané držáky hřídelky dekompresoru. :vztek: Nevím proč se tak prodávajícímu před mým příjezdem stalo a chybí tam i origo páčka na jeho zapínání. :'( Hádám,že s tím nějak klíčem pomocí matice otáčel a viditelně špatně.Máte někdo zkušenosti s opravou?ZAvařit či posehnat nové držáky hřídelky?Když použiju baterii,která má asi tak milión ampérhodin-motor po vstříknutí trochy éteru do sání naskočí a norm.vrčí.Sice mám dojem že malinko klepou ventily ale to je třeba už jen otázka seřízení vůlí.....

Obrázek

Obrázek

Obrázek

EDOVA 30 4x4

#4476 Nový příspěvek od EDOVA 30 4x4 »

ja mam predelavane lžíce z hona

roman79

#4477 Nový příspěvek od roman79 »

Dnes mi vytrhlo maticu co drzi ozubene koleso otoce zo spodu traktora. Ozubene koleso sa posunulo dole a rameno uhlo na stranu. Predosly majitel to poistoval zvarackou, ale nepomohlo ani to. nemate nejaky tip ako to opravit? Dat narezat novy zavit a k tomu aj novu maticu?
Dik za rady.

Johny1490

#4478 Nový příspěvek od Johny1490 »

Zdravím všechny.
Vytáhl jsem Bělorusa hrobníkovi z lopaty,ale mám tam polámané držáky hřídelky dekompresoru. Nevím proč se tak prodávajícímu před mým příjezdem stalo a chybí tam i origo páčka na jeho zapínání. Hádám,že s tím nějak klíčem pomocí matice otáčel a viditelně špatně.Máte někdo zkušenosti s opravou?ZAvařit či posehnat nové držáky hřídelky?Když použiju baterii,která má asi tak milión ampérhodin-motor po vstříknutí trochy éteru do sání naskočí a norm.vrčí.Sice mám dojem že malinko klepou ventily ale to je třeba už jen otázka seřízení vůlí.....
Na dekompresor sa vykašli ja to aj tak nepouživam, zablenduj dieru vo viku a hotovo. A ked ti nechce chytat tak si daj spravit čerpadlo a nekurvi motor eterom, rusak chyta v pohode neni treba mu nicim pomahat.

Fiškus

#4479 Nový příspěvek od Fiškus »

Ono bude třeba zkontrolovat komplet všechno-čerpadlo,vstřiky i žhavení.To je asi takovej základ hádám.Jo a to ruční podávací čerpadlo(pumpičku) :zapomel: Škoda, že teď absolutně neni časoprostor-no snad se k tomu už brzy dostanu.Jen když tím motorem nemůžu zlehka točit...jak zkontrolovat ty vstřiky?Rozuměl bych tomu tak, že odšroubuju vstřik, otočím motorem a uvidím,ale takhle...?

Fiškus

Žeryk EO 2621

#4480 Nový příspěvek od Fiškus »

Včera jsem rozebral ruční podávací čerpadlo protože při každým pohybu nafta valila ven po hřídelce.Dal jsem tam nový O-kroužek 16x2.5, ale 90 shore je asi příliš tvrdý a chodí ztuha.Ví někdo,jaký je tam origo těsnění? Rozměrově by to mělo odpovídat..ale nevím....

Bagrista

#4481 Nový příspěvek od Bagrista »

Ahojte, takže po dlhšej odmlke pridám fotky z prác. Najhoršie bolo povoliť piest musel sa vyrobiť kľúč a riadna páka a šlo to! Piest sme otočili o 180 stupňov a povolili takto.Holendre z hadicami tam pomohol jedine nastavovací kľúč Herkules, super vecička.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

a nové tesnenia bolo najprv problém zohnať nakoniec taký priemer piestu má CAT, takže to nebolo až tak hrozné 8) ako aj nové hydraulické hadice tie vyšli celkom dosť cez 200,- eur ale zas musia niečo vydržať, no ono po nahodení všetkého sme zistili, že rozdeľovač pod prístrojovkou tečie tak sme tam vymenili O-krúžky za 0,70 centov. Sa čudujem, že predchádzajúci majiteľ tam lial radšej hydraulický olej, čo je drahšie ako by investoval 0,70 centov, wtf?

Obrázek

Predný rozdeľovač

Obrázek

Nové čapy riadenia

Obrázek

Final fotky

Obrázek

Obrázek

Obrázek

A ešte ostáva pospájať elektriku a trochu vylepšiť interiér. Postupne pridám videá. Len, keby bolo viac toho času, hmm...

Bagrista

#4482 Nový příspěvek od Bagrista »

A, čo ma teší už mám 2 práce isté tak, len aby bolo schopné počasie cez prichádzajúci víkend. Treba aby už zarábal, no nebude predsa stáť, nie?

Peter768

#4483 Nový příspěvek od Peter768 »

Pekna praca, nechsa dari..... 8)
A aky máš rozmer predných pneumatík?

Johny1490

#4484 Nový příspěvek od Johny1490 »

Tie šroby na tej prednej radlici odrež lebo sa ti tam bude vešat material a padne ti vtedy ked to nebudeš potrebovat :D

VanekPaja

#4485 Nový příspěvek od VanekPaja »

Mohl by mi prosím někdo poradit, jak opravit v převodovce kolečko otáčené směru na zpátečku, je volné a tudíž to nezapadne do zoubků a neroztočí to hřídel k pohonu kol. Mám pocit že o kousek popojela hřídelka, ale mám strach, že ještě něco jiného tam bude. Díky Pavel

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“