Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
Pozrite chytrolína... použiva naše fotky a rád by kupil lacno báger... nepredáte mu niekto ten svoj za takú super cenu????
http://stroje.bazos.sk/inzerat/49067750 ... elorus.php
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
- cricket
Vie mi niekto povedat ake su jednotlive objemy naplni olejov ???
ked neodpovedam na fore 1-2 dni, tak piste do SZ.
Motor-16lcricket píše:Vie mi niekto povedat ake su jednotlive objemy naplni olejov ???
Prevodovka -55l
Hydr. nadrž mala-18l
veľká- asi 80l neviem presne
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
vypada to jako ze koupim za 0,15e a prodam do srotu za 0,40 dobrej busemanncont33 píše:Pozrite chytrolína... použiva naše fotky a rád by kupil lacno báger... nepredáte mu niekto ten svoj za takú super cenu????
Objem celej hydrauliky je 130-150l. Neviem presne. Ale 200l sud sa hodi aby bolo aj na dolievanie. Lebo ked je malo tak nekope a nekope a vydava skarede zvuky.pedro643 píše:Motor-16lcricket píše:Vie mi niekto povedat ake su jednotlive objemy naplni olejov ???
Prevodovka -55l
Hydr. nadrž mala-18l
veľká- asi 80l neviem presne
- Killer Koly
mam nejakou slabou hydrauliku. po cca pulhodine kopani nejde zvednout normalne ani prazdne rameno, musim si pomahat zrychlenim. nezda se, ze by to nekde teklo, jen je to proste slabe, nedokazu nabrat ani pisek. pokousel jsem se zvysit tlak tim ventilem na rozvadeci, ale ani to nepomohlo. kdyz se ohreje, bagr to proste nezvlada a musi tocit prakticky na plny plyn. kde bych mel hledat zavadu? pomuze pretesneni rozvadece? mam dvoucerpadlovou hydrauliku. dekuji za rady.
Ferda Mravenec, práce všeho druhu
V rozadzači neni velice čo pretesnit, ale može byt prasknuta pružina v retlakovom ventile alebo take niečo. Čerpadlo by nemalo odist dorazu
mel jsem kdisi podobnou zavadu slo to pomale a nejak divne to piskalo jako ze olej v trubkach zavada byla kousek ulomene manzety z pistu zvostal zaseknuty pod ventilem rozvadece a tim padem nedovrel a cely okruh nefungoval prisel sem na to uplne nahodou nevedel sem kam sahnout tak sem povolil privod do rozvadece a tam uz to bylo videt.co dodat preji peknou zabavu pri hledani.Killer Koly píše:mam nejakou slabou hydrauliku. po cca pulhodine kopani nejde zvednout normalne ani prazdne rameno, musim si pomahat zrychlenim. nezda se, ze by to nekde teklo, jen je to proste slabe, nedokazu nabrat ani pisek. pokousel jsem se zvysit tlak tim ventilem na rozvadeci, ale ani to nepomohlo. kdyz se ohreje, bagr to proste nezvlada a musi tocit prakticky na plny plyn. kde bych mel hledat zavadu? pomuze pretesneni rozvadece? mam dvoucerpadlovou hydrauliku. dekuji za rady.
Zdar bielorusaci zase mam jednu otazku zase budem pisat asi ako hotentot ako je rozdelovac hydrauliky z vonkajsej strany su sroby velkost asi 35mm (nemam foto) .... tak odtial mi od jednej s tych 4 srob strieka olej .... je pod tou srubou neake tesnenie (AKE?)? a este ci je neake tesnenie v kovovych trubkach ktore vedu hydrauliku (Odtial mi to slzi)?
Dakujem za rady...
Dakujem za rady...
branoth píše:Zdar bielorusaci zase mam jednu otazku zase budem pisat asi ako hotentot ako je rozdelovac hydrauliky z vonkajsej strany su sroby velkost asi 35mm (nemam foto) .... tak odtial mi od jednej s tych 4 srob strieka olej .... je pod tou srubou neake tesnenie (AKE?)? a este ci je neake tesnenie v kovovych trubkach ktore vedu hydrauliku (Odtial mi to slzi)?
Dakujem za rady...
no jestli myslis ty prutokovy srouby tak tam je o krouzek a v kovovych trubkach uz zadny tesneni neni pokud ti to slzi mas to proklepany nebo rezavy staci jen zavarit samozrejme po predchozi demontazi
- Killer Koly
pekne dekuju. jinak pisty samotne tesni, vydrzi to i 24 hodin bez hnuti. jedine, co funguje dobre, je otocjirkasbk píše:mel jsem kdisi podobnou zavadu slo to pomale a nejak divne to piskalo jako ze olej v trubkach zavada byla kousek ulomene manzety z pistu zvostal zaseknuty pod ventilem rozvadece a tim padem nedovrel a cely okruh nefungoval prisel sem na to uplne nahodou nevedel sem kam sahnout tak sem povolil privod do rozvadece a tam uz to bylo videt.co dodat preji peknou zabavu pri hledani.Killer Koly píše:mam nejakou slabou hydrauliku. po cca pulhodine kopani nejde zvednout normalne ani prazdne rameno, musim si pomahat zrychlenim. nezda se, ze by to nekde teklo, jen je to proste slabe, nedokazu nabrat ani pisek. pokousel jsem se zvysit tlak tim ventilem na rozvadeci, ale ani to nepomohlo. kdyz se ohreje, bagr to proste nezvlada a musi tocit prakticky na plny plyn. kde bych mel hledat zavadu? pomuze pretesneni rozvadece? mam dvoucerpadlovou hydrauliku. dekuji za rady.
Ferda Mravenec, práce všeho druhu
jirkasbk píše:branoth píše:Zdar bielorusaci zase mam jednu otazku zase budem pisat asi ako hotentot ako je rozdelovac hydrauliky z vonkajsej strany su sroby velkost asi 35mm (nemam foto) .... tak odtial mi od jednej s tych 4 srob strieka olej .... je pod tou srubou neake tesnenie (AKE?)? a este ci je neake tesnenie v kovovych trubkach ktore vedu hydrauliku (Odtial mi to slzi)?
Dakujem za rady...
no jestli myslis ty prutokovy srouby tak tam je o krouzek a v kovovych trubkach uz zadny tesneni neni pokud ti to slzi mas to proklepany nebo rezavy staci jen zavarit samozrejme po predchozi demontazi[/quote
no asi tie..... je ich tam 8 kusov ....hore 4x dole 4x kde sa da kupit o kruzok u bohusa?
tie velke matky mam privarit k tim trubkam ? a ked by som to demontoval a dal neaku tesniacu hmotu?
tuto sadu mam kupit http://www.ndstrojov.sk/Sada-tesnenia-z ... -d1608.htmbranoth píše:jirkasbk píše:branoth píše:Zdar bielorusaci zase mam jednu otazku zase budem pisat asi ako hotentot ako je rozdelovac hydrauliky z vonkajsej strany su sroby velkost asi 35mm (nemam foto) .... tak odtial mi od jednej s tych 4 srob strieka olej .... je pod tou srubou neake tesnenie (AKE?)? a este ci je neake tesnenie v kovovych trubkach ktore vedu hydrauliku (Odtial mi to slzi)?
Dakujem za rady...
no jestli myslis ty prutokovy srouby tak tam je o krouzek a v kovovych trubkach uz zadny tesneni neni pokud ti to slzi mas to proklepany nebo rezavy staci jen zavarit samozrejme po predchozi demontazi[/quote
no asi tie..... je ich tam 8 kusov ....hore 4x dole 4x kde sa da kupit o kruzok u bohusa?
tie velke matky mam privarit k tim trubkam ? a ked by som to demontoval a dal neaku tesniacu hmotu?
branoth píše:tuto sadu mam kupit ???? http://www.ndstrojov.sk/Sada-tesnenia-z ... -d1608.htmbranoth píše:jirkasbk píše:branoth píše:Zdar bielorusaci zase mam jednu otazku zase budem pisat asi ako hotentot ako je rozdelovac hydrauliky z vonkajsej strany su sroby velkost asi 35mm (nemam foto) .... tak odtial mi od jednej s tych 4 srob strieka olej .... je pod tou srubou neake tesnenie (AKE?)? a este ci je neake tesnenie v kovovych trubkach ktore vedu hydrauliku (Odtial mi to slzi)?
Dakujem za rady...
ked jeden zhodiš dolu tak budeš vedieť aký tam ide a kupiš len o- kružky aké potrebuješ a kolko kusov potrebuješ.. Predeavaju to aj v SLS...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.