Bielorus EO 2621

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
cont33

Re: Bielorus EO 2621

#4441 Nový příspěvek od cont33 »

Pozrite chytrolína... použiva naše fotky a rád by kupil lacno báger... nepredáte mu niekto ten svoj za takú super cenu????

http://stroje.bazos.sk/inzerat/49067750 ... elorus.php
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

cricket

#4442 Nový příspěvek od cricket »

Vie mi niekto povedat ake su jednotlive objemy naplni olejov ??? :-/
ked neodpovedam na fore 1-2 dni, tak piste do SZ.

pedro643

#4443 Nový příspěvek od pedro643 »

cricket píše:Vie mi niekto povedat ake su jednotlive objemy naplni olejov ??? :-/
Motor-16l
Prevodovka -55l
Hydr. nadrž mala-18l
veľká- asi 80l neviem presne

jirkasbk

#4444 Nový příspěvek od jirkasbk »

cont33 píše:Pozrite chytrolína... použiva naše fotky a rád by kupil lacno báger... nepredáte mu niekto ten svoj za takú super cenu????

http://stroje.bazos.sk/inzerat/49067750 ... elorus.php
vypada to jako ze koupim za 0,15e a prodam do srotu za 0,40 dobrej busemann 8) :)

roman79

#4445 Nový příspěvek od roman79 »

pedro643 píše:
cricket píše:Vie mi niekto povedat ake su jednotlive objemy naplni olejov ??? :-/
Motor-16l
Prevodovka -55l
Hydr. nadrž mala-18l
veľká- asi 80l neviem presne
Objem celej hydrauliky je 130-150l. Neviem presne. Ale 200l sud sa hodi aby bolo aj na dolievanie. Lebo ked je malo tak nekope a nekope a vydava skarede zvuky.

Killer Koly

#4446 Nový příspěvek od Killer Koly »

mam nejakou slabou hydrauliku. po cca pulhodine kopani nejde zvednout normalne ani prazdne rameno, musim si pomahat zrychlenim. nezda se, ze by to nekde teklo, jen je to proste slabe, nedokazu nabrat ani pisek. pokousel jsem se zvysit tlak tim ventilem na rozvadeci, ale ani to nepomohlo. kdyz se ohreje, bagr to proste nezvlada a musi tocit prakticky na plny plyn. kde bych mel hledat zavadu? pomuze pretesneni rozvadece? mam dvoucerpadlovou hydrauliku. dekuji za rady.
Ferda Mravenec, práce všeho druhu

Johny1490

#4447 Nový příspěvek od Johny1490 »

V rozadzači neni velice čo pretesnit, ale može byt prasknuta pružina v retlakovom ventile alebo take niečo. Čerpadlo by nemalo odist dorazu

jirkasbk

#4448 Nový příspěvek od jirkasbk »

Killer Koly píše:mam nejakou slabou hydrauliku. po cca pulhodine kopani nejde zvednout normalne ani prazdne rameno, musim si pomahat zrychlenim. nezda se, ze by to nekde teklo, jen je to proste slabe, nedokazu nabrat ani pisek. pokousel jsem se zvysit tlak tim ventilem na rozvadeci, ale ani to nepomohlo. kdyz se ohreje, bagr to proste nezvlada a musi tocit prakticky na plny plyn. kde bych mel hledat zavadu? pomuze pretesneni rozvadece? mam dvoucerpadlovou hydrauliku. dekuji za rady.
mel jsem kdisi podobnou zavadu slo to pomale a nejak divne to piskalo jako ze olej v trubkach zavada byla kousek ulomene manzety z pistu zvostal zaseknuty pod ventilem rozvadece a tim padem nedovrel a cely okruh nefungoval prisel sem na to uplne nahodou nevedel sem kam sahnout tak sem povolil privod do rozvadece a tam uz to bylo videt.co dodat preji peknou zabavu pri hledani.

branoth

#4449 Nový příspěvek od branoth »

Zdar bielorusaci zase mam jednu otazku :D zase budem pisat asi ako hotentot :D ako je rozdelovac hydrauliky z vonkajsej strany su sroby velkost asi 35mm (nemam foto) .... tak odtial mi od jednej s tych 4 srob strieka olej .... je pod tou srubou neake tesnenie (AKE?)? a este ci je neake tesnenie v kovovych trubkach ktore vedu hydrauliku (Odtial mi to slzi)?

Dakujem za rady...

jirkasbk

#4450 Nový příspěvek od jirkasbk »

branoth píše:Zdar bielorusaci zase mam jednu otazku :D zase budem pisat asi ako hotentot :D ako je rozdelovac hydrauliky z vonkajsej strany su sroby velkost asi 35mm (nemam foto) .... tak odtial mi od jednej s tych 4 srob strieka olej .... je pod tou srubou neake tesnenie (AKE?)? a este ci je neake tesnenie v kovovych trubkach ktore vedu hydrauliku (Odtial mi to slzi)?

Dakujem za rady...

no jestli myslis ty prutokovy srouby tak tam je o krouzek a v kovovych trubkach uz zadny tesneni neni pokud ti to slzi mas to proklepany nebo rezavy staci jen zavarit samozrejme po predchozi demontazi

Killer Koly

#4451 Nový příspěvek od Killer Koly »

jirkasbk píše:
Killer Koly píše:mam nejakou slabou hydrauliku. po cca pulhodine kopani nejde zvednout normalne ani prazdne rameno, musim si pomahat zrychlenim. nezda se, ze by to nekde teklo, jen je to proste slabe, nedokazu nabrat ani pisek. pokousel jsem se zvysit tlak tim ventilem na rozvadeci, ale ani to nepomohlo. kdyz se ohreje, bagr to proste nezvlada a musi tocit prakticky na plny plyn. kde bych mel hledat zavadu? pomuze pretesneni rozvadece? mam dvoucerpadlovou hydrauliku. dekuji za rady.
mel jsem kdisi podobnou zavadu slo to pomale a nejak divne to piskalo jako ze olej v trubkach zavada byla kousek ulomene manzety z pistu zvostal zaseknuty pod ventilem rozvadece a tim padem nedovrel a cely okruh nefungoval prisel sem na to uplne nahodou nevedel sem kam sahnout tak sem povolil privod do rozvadece a tam uz to bylo videt.co dodat preji peknou zabavu pri hledani.
pekne dekuju. jinak pisty samotne tesni, vydrzi to i 24 hodin bez hnuti. jedine, co funguje dobre, je otoc
Ferda Mravenec, práce všeho druhu

branoth

#4452 Nový příspěvek od branoth »

jirkasbk píše:
branoth píše:Zdar bielorusaci zase mam jednu otazku :D zase budem pisat asi ako hotentot :D ako je rozdelovac hydrauliky z vonkajsej strany su sroby velkost asi 35mm (nemam foto) .... tak odtial mi od jednej s tych 4 srob strieka olej .... je pod tou srubou neake tesnenie (AKE?)? a este ci je neake tesnenie v kovovych trubkach ktore vedu hydrauliku (Odtial mi to slzi)?

Dakujem za rady...

no jestli myslis ty prutokovy srouby tak tam je o krouzek a v kovovych trubkach uz zadny tesneni neni pokud ti to slzi mas to proklepany nebo rezavy staci jen zavarit samozrejme po predchozi demontazi[/quote

no asi tie..... je ich tam 8 kusov ....hore 4x dole 4x kde sa da kupit o kruzok u bohusa?
tie velke matky mam privarit k tim trubkam ? a ked by som to demontoval a dal neaku tesniacu hmotu?

branoth

#4453 Nový příspěvek od branoth »

branoth píše:
jirkasbk píše:

Dakujem za rady...

no jestli myslis ty prutokovy srouby tak tam je o krouzek a v kovovych trubkach uz zadny tesneni neni pokud ti to slzi mas to proklepany nebo rezavy staci jen zavarit samozrejme po predchozi demontazi[/quote

no asi tie..... je ich tam 8 kusov ....hore 4x dole 4x kde sa da kupit o kruzok u bohusa?
tie velke matky mam privarit k tim trubkam ? a ked by som to demontoval a dal neaku tesniacu hmotu?
tuto sadu mam kupit http://www.ndstrojov.sk/Sada-tesnenia-z ... -d1608.htm

branoth

#4454 Nový příspěvek od branoth »

branoth píše:
branoth píše:
jirkasbk píše:

Dakujem za rady...

tuto sadu mam kupit ???? http://www.ndstrojov.sk/Sada-tesnenia-z ... -d1608.htm

cont33

#4455 Nový příspěvek od cont33 »

ked jeden zhodiš dolu tak budeš vedieť aký tam ide a kupiš len o- kružky aké potrebuješ a kolko kusov potrebuješ.. Predeavaju to aj v SLS...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“