Bielorus EO 2621

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
roman79

Re: Bielorus EO 2621

#4426 Nový příspěvek od roman79 »

Tiez som ho brusil a striekal. Ale aj tak je to pracovny stroj a uz je znova od oleja a ma kde tu skrabanec.
Nechcem tym povedat ze nieje pekny. Ale to by sa s nim nemohlo nic robit aby bol co najdlhsie pekny.

Juraj Belobrad

#4427 Nový příspěvek od Juraj Belobrad »

Zdravím vás ....
chlapi neviete mi náhodou poradiť, alebo z vás niekto nepredáva vrchné ramená hydrauliky? Potreboval by som to aj s tou oskou...pretože keď som to nepotreboval, tak toho boli plné bazare a teraz akoby sa po tom zlahla zem, mám len spodné časti, ale vrch nie a nie zohnať. Pretože za dobrú cenu som doviezol Bielorusa a bude z neho traktor....ďakujem velmi pekne. Keď prídem na to ako sa sem dávajú fotky tak ich sem zavesím :D

Baky

#4428 Nový příspěvek od Baky »

Bagrista píše:Baky, fajná robotka, pekne vyzerá, ešte keď bude komplet to bude super :potlesk:
Ahoj-no dalo to trochu práce ale už skoro finišuju 8)

Baky

#4429 Nový příspěvek od Baky »

roman79 píše:Tiez som ho brusil a striekal. Ale aj tak je to pracovny stroj a uz je znova od oleja a ma kde tu skrabanec.
Nechcem tym povedat ze nieje pekny. Ale to by sa s nim nemohlo nic robit aby bol co najdlhsie pekny.
Já to taky nestříkal někam na výstavu :tyty: přesně jak píšeš je to dělník ale bylo to v hrozným stavu a pro POLICAJTY žně na pokuty :driver: tak jsem to jen na oko udělal aby to trochu vypadalo a nedráždil jsem hada bosou nohou :typek:

jirkasbk

#4430 Nový příspěvek od jirkasbk »

Baky píše:
roman79 píše:Tiez som ho brusil a striekal. Ale aj tak je to pracovny stroj a uz je znova od oleja a ma kde tu skrabanec.
Já to taky nestříkal někam na výstavu :tyty: přesně jak píšeš je to dělník ale bylo to v hrozným stavu a pro POLICAJTY žně na pokuty :driver: tak jsem to jen na oko udělal aby to trochu vypadalo a nedráždil jsem hada bosou nohou :typek:
no a mas zmaknutou legislativu v cr?jako na silnici jen s zelenou kartou nebo mas prukaz stroje a spz? zajima mne to z toho titulu ze myslim zelena karta je malo aja osobne prukaz ani spz nemam zak nevim jak by na to kdo hledel jeste ke vsemu jak se to pri praci klepe vyklepaly se mi sroubky ze svorkovnice pod volantem a vypadly asi 2/3vsech dratu takze ted uz ani nesvitim to bude pekna makacka do dat dohromady

ipo

#4431 Nový příspěvek od ipo »

To bude tým kladivom :smich: ale ajtak by som ho bral 8)

jirkasbk

#4432 Nový příspěvek od jirkasbk »

ipo píše:To bude tým kladivom :smich: ale ajtak by som ho bral 8)
:smich: jojo to kladivo tomu dava peknej zahul jen co je pravda letos to chcu uz doklepat do konce tak tak snad se mi to nerozpadne ta masina ruska:D

Bagrista

#4433 Nový příspěvek od Bagrista »

Tak nejaké fotky z natierania kabína a ostatné vidno na fotkách, podkop sa natrie až keď pretesníme piestnice, aj tak to treba najprv odmastiť. A, čo je dôležitejšie už nás čaká prvý kšeftík pre výrobný závod potrebujú upraviť terén. Tak postupne ho dáme do kopy. Najprv sme ho chceli striekať, ale nakoniec padlo rozhodnutie ho natrieť štetcom, farba je syntetika namiešaná , 1kg vyšlo na 11 eur, zobrali sme 2kg.
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Interiér tam treba tiež ešte porobiť určité veci, hlavne nová sedačka :smich: Vyhádzal som všetku gumu z podlahy, bol tam riadny bordel, ešte ho dosť ostalo nad prevodovkou, len to musím zhodiť plech, čo je na podlahe aby som to očistil.
A ešte otázka, keď som chcel cúvať nešla zaradiť žiadna rýchlosť ani dopredu a ani dozadu, tak som najprv to skúsil vyradiť pomalú tá tam bola a dať rýchlu a už to šlo. Zaujímavé, že tak mi to potom zaskočila bez problémov. Inak aj, keď 2x som vymáčkol tak nepomohlo, len vtedy ako som písal vyššie, keď som zakvaltoval buď rychlu alebo pomalú tak potom už išli normálne radiť rýchlosti, zvláštne :vztek:

Bagrista

#4434 Nový příspěvek od Bagrista »

A ešte tam nie je tá kulisa s tými dráhami môže byť v tom problém, prosto nie tam ten pliešok, z tými výrezmi ako sú rýchlosti.

Killer Koly

#4435 Nový příspěvek od Killer Koly »

me se stava, ze zustane viset rozepnuta spojka. podivej se, jestli se ti vraci pedal
Ferda Mravenec, práce všeho druhu

pedro643

#4436 Nový příspěvek od pedro643 »

Killer Koly píše:me se stava, ze zustane viset rozepnuta spojka. podivej se, jestli se ti vraci pedal
Mazal si v poslednej dobe spojkove ložisko? mohlo by pomôcť

roman79

#4437 Nový příspěvek od roman79 »

pedro643 píše:
Killer Koly píše:me se stava, ze zustane viset rozepnuta spojka. podivej se, jestli se ti vraci pedal
Mne obcas zostane zatlacena spojka, lebo to tiahlo co ide hore na ten blokovac zaradenia rychlosti pri nezoslapnutej spojke, prejde cez mrtvu polohu a uz ho to nepusti naspat.
Povodny majitel to mal riesene ohnutim toho tiahla do obluka, ale nezda sa, zeby to bolo nejako ucinne.

Bagrista

#4438 Nový příspěvek od Bagrista »

roman79 píše:
pedro643 píše:
Mne obcas zostane zatlacena spojka, lebo to tiahlo co ide hore na ten blokovac zaradenia rychlosti pri nezoslapnutej spojke, prejde cez mrtvu polohu a uz ho to nepusti naspat.
Povodny majitel to mal riesene ohnutim toho tiahla do obluka, ale nezda sa, zeby to bolo nejako ucinne.

Ďakujem chlapi pozriem to.

Killer Koly

#4439 Nový příspěvek od Killer Koly »

roman79 píše:
pedro643 píše:
tak to bude asi i muj pripad. porad jsem nevedel, proc se to zasekava. vzdycky to vydalo takovy neprijemny kovovy zvuk, myslel jsem si ze tam je nekde kamen
Ferda Mravenec, práce všeho druhu

loftlv
Kontaktovat uživatele:

#4440 Nový příspěvek od loftlv »

Našiel som staršie video, tak som ho pridal na youtube https://www.youtube.com/watch?v=I6WEGpKLsVo

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“