UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
-
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
zdar skušenosti mam dovez sem vicero věcí vždy vše ok naposled sem pres mascus koupil vyvažečku ve švedsku poslal prachy objednal spedici a za 14dni byla dom neboj se řict o slevu už jen to že to platiš bez dph je plus nikdy sem nic nereklamoval a zaruka u nás budes mesic cekat na vymenu pistu kterej ti do druhyho dne za dopledni vejdelek opravej
ted uvazuju o navijaku cena u nac 340 v rakousku 260 tam je skladem u nas na objednavku mesís socializmu hurá
ted uvazuju o navijaku cena u nac 340 v rakousku 260 tam je skladem u nas na objednavku mesís socializmu hurá
Dík za info. A jak to že to platím bez DPH?
-
pokud si platce tak bez,pokud ne taky bez ale doplatis ho v čr financum tak to je nad 10tis eu musi bejt platba bezhotovostni,jen doplnim vzdycky sme kupovali starsi veci je třeba si tu nabidku overit taky sme dysi overovali a cena nebyla shodna s tim co bylo na foto
- Juraj Suhaj
Juraj Suhaj
Nevieš, kedy už bude na predaj LKT 60?
Nevieš, kedy už bude na predaj LKT 60?
Nevíte za kolik se tet pohybujekubík jedle?
Ten, co máš v avataru, prosímJuraj Suhaj píše:Páni, tak ktorí
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
- lukisek 099
mám krpan 5SI za 6945 a předělány na vzduchové ovládání to sem si překopal sám doma za pár korun a pro mě super máme cca 10ha lesa a sem tam jedu na nějakou menší fušku. neživím se tím takže nějaký naviják v elektro hydraulice vubec cenově nepřicházel v uvahu....Sysllak píše:Čau, jdu se nachytřit ohledně navijáku, kupoval jsem 6945, ke kterýmu plánuju pořídit naviják (na cca 15 ha lesa). Z hlediska ceny by nejlíp vycházel 40TUN, ale kvůli případnýmu využití traktoru i mimo les chci spíš nějakej tříboďák, otázka je ale kterej (nemyslím tim značku, spíš parametrově), v případě krpanu 4SI nebo 5SI? Neplánuju s nim sice tahat tísíce kubíků ročně, ale když už bude, tak bych rád, aby něco zvlád a nemusel sem kvůli 3-4m3 smrku shánět někoho na stažení. Díky.
-
lkt 60 no ted spis lkt 260 taky se u vas ted zacla loupat kůra z uplne zelenejch borovic to už asi jina nenaroste
-
Nazdar Juraj chtěl bych sa zeptat jaké a kde majú uložené baterky ty dvě novější LKT ?Nevíte nekdo o někom kdo by mě na LKT předělaný vzduchový naviják Irum?
- Juraj Suhaj
Taky nakonec budu brát 5SI, jen ještě uvidím, jestli se spodní kladkou nebo bez.lukisek 099 píše:mám krpan 5SI za 6945 a předělány na vzduchové ovládání to sem si překopal sám doma za pár korun a pro mě super máme cca 10ha lesa a sem tam jedu na nějakou menší fušku. neživím se tím takže nějaký naviják v elektro hydraulice vubec cenově nepřicházel v uvahu....Sysllak píše:Čau, jdu se nachytřit ohledně navijáku, kupoval jsem 6945, ke kterýmu plánuju pořídit naviják (na cca 15 ha lesa). Z hlediska ceny by nejlíp vycházel 40TUN, ale kvůli případnýmu využití traktoru i mimo les chci spíš nějakej tříboďák, otázka je ale kterej (nemyslím tim značku, spíš parametrově), v případě krpanu 4SI nebo 5SI? Neplánuju s nim sice tahat tísíce kubíků ročně, ale když už bude, tak bych rád, aby něco zvlád a nemusel sem kvůli 3-4m3 smrku shánět někoho na stažení. Díky.
-
- Kontaktovat uživatele:
My ho máme :-)Petr T píše:Nazdar Juraj chtěl bych sa zeptat jaké a kde majú uložené baterky ty dvě novější LKT ?Nevíte nekdo o někom kdo by mě na LKT předělaný vzduchový naviják Irum?
-
Žeriku trochu sa rozepiš a porovnaj ho s klasickým dvojbubnem.Síla ,rychlost,vytahování lana.Jak ho máte hnaný,jakým systémem je ovládaný,co jste všecko mosely předělat.Díky Juraj ,ale to nebudú dvě klasické 145Ah.