Bielorus EO 2621

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
Johny1490

Re: Bielorus EO 2621

#4306 Nový příspěvek od Johny1490 »

Možno skusit pozret okružky v pretlakovom ventile na rozvadzači. A manometer pasuje z autogenu....

Killer Koly

#4307 Nový příspěvek od Killer Koly »

Johny1490 píše:Možno skusit pozret okružky v pretlakovom ventile na rozvadzači. A manometer pasuje z autogenu....
OK, zkusim. a kam ho mam presne pripojit? po te skrince, co by tam mela byt, mi zustaly jen diry na blatniku a nemam tuseni, do ceho se pripoji
Ferda Mravenec, práce všeho druhu

Johny1490

#4308 Nový příspěvek od Johny1490 »

OK, zkusim. a kam ho mam presne pripojit? po te skrince, co by tam mela byt, mi zustaly jen diry na blatniku a nemam tuseni, do ceho se pripoji
No neviem teraz aki typ bielorusu maš, ale predpokladam že ešte gulata kabina.... Tam by mal byt vzadu v rohu taka rozdelovacia kocka na ktorej je origo merak. Pokial tam tu rozdelovaciu kocku nemaš tak musiš pozret po trubkach vzadu pod rozvadzačom odkial boli tie male trubky do tej kocky napajane a podla toho zavitu si spravit nejaku redukciu na merak a mozes merat. Takto z hlavy ti neviem povedat presne kde tie 4 meracie body su ale myslim že ich najdeš.

Killer Koly

#4309 Nový příspěvek od Killer Koly »

ano, mam kulaty typ, ale je to takova skladacka. rozvadec vypada takto http://asoffi.rajce.idnes.cz/nastenka/# ... e-0028.jpg

jediny vstup, ktery jsem nasel, je ve skutecnosti serizovaci ventil tlaku (za pakou zvedani ramene). kolik tech vstupu by tam melo byt? a je na kazdy okruh (tj. rameno, výloznik, lzice, otoc) zvlastni serizovaci ventil tlaku?

Johny1490

#4310 Nový příspěvek od Johny1490 »

Meraci bod by mal byt na hornom rozvadzači, na dolnom a na otoči (steluje sa brzda otoču, ventil pri pravom kolesi) Pretlakovi ventil je na rozvadzači tim sa steluju rozvadzače. Je to taka velka kricia matka asi 36ka kluč a ked to vytiahnees cele tak tam sa daju menit tie gumičky vnom

Casey

#4311 Nový příspěvek od Casey »

Obrázek

Casey

#4312 Nový příspěvek od Casey »

presnejšie je ta matica na 32klúč,vytiahol som prepúšťaci ventil von vymenil tie 3 gumičky rozmer 28x2 a nastavil tlaky.Konečne to fakči ako ma :wink:

cont33

#4313 Nový příspěvek od cont33 »

Casey píše:presnejšie je ta matica na 32klúč,vytiahol som prepúšťaci ventil von vymenil tie 3 gumičky rozmer 28x2 a nastavil tlaky.Konečne to fakči ako ma :wink:
tak super!!!! 8)
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

Johny1490

#4314 Nový příspěvek od Johny1490 »

presnejšie je ta matica na 32klúč,vytiahol som prepúšťaci ventil von vymenil tie 3 gumičky rozmer 28x2 a nastavil tlaky.Konečne to fakči ako ma
Len upozorním že su asi staršie a novšie typy rozvadzačov a ja som mal na spodnom ine okružky ako na vrchnom takže asi robili z dvomi rozmermi.
Som rad že ti to funguje lebo hydravlika ked si postavi hlavu tak neni nadto :D

Killer Koly

#4315 Nový příspěvek od Killer Koly »

Johny1490 píše:Meraci bod by mal byt na hornom rozvadzači, na dolnom a na otoči (steluje sa brzda otoču, ventil pri pravom kolesi) Pretlakovi ventil je na rozvadzači tim sa steluju rozvadzače. Je to taka velka kricia matka asi 36ka kluč a ked to vytiahnees cele tak tam sa daju menit tie gumičky vnom
gumicky jsem vymenil, trochu jsem to pritahnul a porad to nefunguje. pisty na vylozniku jsou dokonce bez tlaku, takze se muzou volne hybat a dlouho trva, nez to zabere. muze byt chyba jeste nekde jinde?

cont33

#4316 Nový příspěvek od cont33 »

Killer Koly píše:
Johny1490 píše:Meraci bod by mal byt na hornom rozvadzači, na dolnom a na otoči (steluje sa brzda otoču, ventil pri pravom kolesi) Pretlakovi ventil je na rozvadzači tim sa steluju rozvadzače. Je to taka velka kricia matka asi 36ka kluč a ked to vytiahnees cele tak tam sa daju menit tie gumičky vnom
gumicky jsem vymenil, trochu jsem to pritahnul a porad to nefunguje. pisty na vylozniku jsou dokonce bez tlaku, takze se muzou volne hybat a dlouho trva, nez to zabere. muze byt chyba jeste nekde jinde?
mal si celý pretlakový ventil vonku???
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

Killer Koly

#4317 Nový příspěvek od Killer Koly »

ne, jen tu tycku, jsou tam asi 2 tycky, 2 gumicky a kulicka

cont33

#4318 Nový příspěvek od cont33 »

Killer Koly píše:ne, jen tu tycku, jsou tam asi 2 tycky, 2 gumicky a kulicka
povol tie 4 skrutky a vytiahni to celé von, tam vymeniš gumičky potom nastaviš tlaky a bude to šlapať jak ruské hodinky...

Sele

#4319 Nový příspěvek od Sele »

Zdarec!Tož sem dovezl Bělorusa.Zakopil sem ho na severo v Raspenavě... Akorád sem dal 9 litru za převoz :silly: :silly: sem mohl mět novó pneu .... Co nevidět sem vhodim nejaky foto... O nás temo řikáme "maslostroj..." Furt z teho sere mastny... :idea: :idea: asi to nejak přetěsnim ,ešle se k temo dokopo....
Nejak do teho Jebni!!!!

ipo

#4320 Nový příspěvek od ipo »

Páni pribudol k nám další ,prípad, :smich:

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“