Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
Možno skusit pozret okružky v pretlakovom ventile na rozvadzači. A manometer pasuje z autogenu....
- Killer Koly
OK, zkusim. a kam ho mam presne pripojit? po te skrince, co by tam mela byt, mi zustaly jen diry na blatniku a nemam tuseni, do ceho se pripojiJohny1490 píše:Možno skusit pozret okružky v pretlakovom ventile na rozvadzači. A manometer pasuje z autogenu....
Ferda Mravenec, práce všeho druhu
No neviem teraz aki typ bielorusu maš, ale predpokladam že ešte gulata kabina.... Tam by mal byt vzadu v rohu taka rozdelovacia kocka na ktorej je origo merak. Pokial tam tu rozdelovaciu kocku nemaš tak musiš pozret po trubkach vzadu pod rozvadzačom odkial boli tie male trubky do tej kocky napajane a podla toho zavitu si spravit nejaku redukciu na merak a mozes merat. Takto z hlavy ti neviem povedat presne kde tie 4 meracie body su ale myslim že ich najdeš.OK, zkusim. a kam ho mam presne pripojit? po te skrince, co by tam mela byt, mi zustaly jen diry na blatniku a nemam tuseni, do ceho se pripoji
- Killer Koly
ano, mam kulaty typ, ale je to takova skladacka. rozvadec vypada takto http://asoffi.rajce.idnes.cz/nastenka/# ... e-0028.jpg
jediny vstup, ktery jsem nasel, je ve skutecnosti serizovaci ventil tlaku (za pakou zvedani ramene). kolik tech vstupu by tam melo byt? a je na kazdy okruh (tj. rameno, výloznik, lzice, otoc) zvlastni serizovaci ventil tlaku?
jediny vstup, ktery jsem nasel, je ve skutecnosti serizovaci ventil tlaku (za pakou zvedani ramene). kolik tech vstupu by tam melo byt? a je na kazdy okruh (tj. rameno, výloznik, lzice, otoc) zvlastni serizovaci ventil tlaku?
Meraci bod by mal byt na hornom rozvadzači, na dolnom a na otoči (steluje sa brzda otoču, ventil pri pravom kolesi) Pretlakovi ventil je na rozvadzači tim sa steluju rozvadzače. Je to taka velka kricia matka asi 36ka kluč a ked to vytiahnees cele tak tam sa daju menit tie gumičky vnom
presnejšie je ta matica na 32klúč,vytiahol som prepúšťaci ventil von vymenil tie 3 gumičky rozmer 28x2 a nastavil tlaky.Konečne to fakči ako ma
tak super!!!!Casey píše:presnejšie je ta matica na 32klúč,vytiahol som prepúšťaci ventil von vymenil tie 3 gumičky rozmer 28x2 a nastavil tlaky.Konečne to fakči ako ma
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Len upozorním že su asi staršie a novšie typy rozvadzačov a ja som mal na spodnom ine okružky ako na vrchnom takže asi robili z dvomi rozmermi.presnejšie je ta matica na 32klúč,vytiahol som prepúšťaci ventil von vymenil tie 3 gumičky rozmer 28x2 a nastavil tlaky.Konečne to fakči ako ma
Som rad že ti to funguje lebo hydravlika ked si postavi hlavu tak neni nadto
- Killer Koly
gumicky jsem vymenil, trochu jsem to pritahnul a porad to nefunguje. pisty na vylozniku jsou dokonce bez tlaku, takze se muzou volne hybat a dlouho trva, nez to zabere. muze byt chyba jeste nekde jinde?Johny1490 píše:Meraci bod by mal byt na hornom rozvadzači, na dolnom a na otoči (steluje sa brzda otoču, ventil pri pravom kolesi) Pretlakovi ventil je na rozvadzači tim sa steluju rozvadzače. Je to taka velka kricia matka asi 36ka kluč a ked to vytiahnees cele tak tam sa daju menit tie gumičky vnom
mal si celý pretlakový ventil vonku???Killer Koly píše:gumicky jsem vymenil, trochu jsem to pritahnul a porad to nefunguje. pisty na vylozniku jsou dokonce bez tlaku, takze se muzou volne hybat a dlouho trva, nez to zabere. muze byt chyba jeste nekde jinde?Johny1490 píše:Meraci bod by mal byt na hornom rozvadzači, na dolnom a na otoči (steluje sa brzda otoču, ventil pri pravom kolesi) Pretlakovi ventil je na rozvadzači tim sa steluju rozvadzače. Je to taka velka kricia matka asi 36ka kluč a ked to vytiahnees cele tak tam sa daju menit tie gumičky vnom
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
- Killer Koly
ne, jen tu tycku, jsou tam asi 2 tycky, 2 gumicky a kulicka
povol tie 4 skrutky a vytiahni to celé von, tam vymeniš gumičky potom nastaviš tlaky a bude to šlapať jak ruské hodinky...Killer Koly píše:ne, jen tu tycku, jsou tam asi 2 tycky, 2 gumicky a kulicka
Zdarec!Tož sem dovezl Bělorusa.Zakopil sem ho na severo v Raspenavě... Akorád sem dal 9 litru za převoz sem mohl mět novó pneu .... Co nevidět sem vhodim nejaky foto... O nás temo řikáme "maslostroj..." Furt z teho sere mastny... asi to nejak přetěsnim ,ešle se k temo dokopo....
Nejak do teho Jebni!!!!
Páni pribudol k nám další ,prípad,