Johny1490 píše:A to odkial ti drbe tlak? Mne teče predny rozvadzač kolo pák, tam si tušim hovoril stači vymenit tie Okružky medzi timi polgulami že? Musim to spravit ked bude este cas chvilu lebo mi to nateče aj do bagancov zachviluvčera mi zase vydrbalo tesnenie na rozdelovači pod volantom... v časti kde vôbec nema byť tlak... filtre vyčistené pretlakový obtokový ventil na filtroch funkčný... chvilku bol klud a zase to urobilo už asi 6 krát... kde sa tam ten tlak zoberie a odkial a prečo som z toho jelen... budem sa musieť poriadne povenovať tej hydraulike...
Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
na to predni rozvadec se da koupit takova sada v sacku jsou tam krouzky a plastove misky delal sem to loni cenu uz nevim ale par kacek to bylo taky mi to teklo do bot ted uz okjirkasbk píše:Johny1490 píše:A to odkial ti drbe tlak? Mne teče predny rozvadzač kolo pák, tam si tušim hovoril stači vymenit tie Okružky medzi timi polgulami že? Musim to spravit ked bude este cas chvilu lebo mi to nateče aj do bagancov zachviluvčera mi zase vydrbalo tesnenie na rozdelovači pod volantom... v časti kde vôbec nema byť tlak... filtre vyčistené pretlakový obtokový ventil na filtroch funkčný... chvilku bol klud a zase to urobilo už asi 6 krát... kde sa tam ten tlak zoberie a odkial a prečo som z toho jelen... budem sa musieť poriadne povenovať tej hydraulike...
-
tak tahle radost mi dnes přišla, chlapík prodával na bazoši, ještě se vstřikem, náhradní tryskou a dvěma spojkama na řetěz otoče a i s poštovným mě to vyšlo na 1200kč čerpadlo je funglovka. Jinak nevíte kolik se leje oleje do čerpadla?
super cena za cerpadlo gratuluji k dobremu kseftuwonder.xxx píše:tak tahle radost mi dnes přišla, chlapík prodával na bazoši, ještě se vstřikem, náhradní tryskou a dvěma spojkama na řetěz otoče a i s poštovným mě to vyšlo na 1200kč čerpadlo je funglovka. Jinak nevíte kolik se leje oleje do čerpadla?
Gratulujem, to sa malokedy podarí taki obchod. Ja sa len smejem ked vidim v inzerate stare čerpadlo za 2000 a podobne srandy. Ja by som tiez potreboval aj čerpadlo aj trisky lebo mi podimuje nepeknetak tahle radost mi dnes přišla, chlapík prodával na bazoši, ještě se vstřikem, náhradní tryskou a dvěma spojkama na řetěz otoče a i s poštovným mě to vyšlo na 1200kč čerpadlo je funglovka. Jinak nevíte kolik se leje oleje do čerpadla?
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
- Killer Koly
abych nahodou neco nepohnojil, mohl bys mi prosimte poradit, ktery ventil to je? moc se v tom nevyznamAtlan píše:Na zadnych rozvadzacoch su pod krycimi maticami nastavovacie skrutky tlaku, a pod nimi supatko ktore ovalda poistny ventil, Ak mas manometer na meranie tlaku ta kto rozober pozri ci tam nieco nespadlo a poskladaj a NASTAV tLAK. Pred emntazov doporucijem umyt rozvadzace aspon na vrchy aby ti tam nenaletel bordel. P.S. moze byt prasknuta pruzinka, ak ti nejde tlak ani na jedno mzo zadnych rozvadzacou, pzri najskor ten v pravo (pohlad ako ked kopeš)Killer Koly píše:diky moc. ja tam totiz zadne filtry nemam, budu je muset koupit. a co ta sila? muze to byt tim, ze je to nekde ucpane?
http://asoffi.rajce.idnes.cz/nastenka/# ... e-0028.jpg
Ferda Mravenec, práce všeho druhu
za tu lavu pačku ta velka krytka, je to tak na cca 32jku kluč. Je to len krytka a pod tim je štelovanie, princip pochopiš....
- Killer Koly
Toto je pohlad na vstup cerpadla. Podla toho zistis do akej strany sa ma tocit. Pootacaj hriadelkou tak, aby na tej strane vstupu salo. Princip cerpadla ti je urcite jasny tak to nie je problem.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Mas tam napisane VCHOD
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Pánové kolik tak bielorus váží? mám možnost ho koupit za cenu šrotu a je docela v pěkným stavu.
5,8 tony kompletny