UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
Já mám přesně takovou soupravu(crystal s vyvážečkou) a sedačku jsem koupil na kardanka cz ,značka SEAT. Je s točnou a vzduchová a byla určo do těch dvaceti. Táta ti ,nebo teda Ježíškovi určitě poděkuje,páč oproti origo marsce je to nebe a dudy
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....
Na sesly se šetřit nevyplatí.Pak si to domarodíš se zádama.
Já mám tuto
http://www.skservis-eshop.cz/Sedacka-Gr ... .),82.html
Já mám tuto
http://www.skservis-eshop.cz/Sedacka-Gr ... .),82.html
Vyhadzuje mi to nejaký error
Ahoj Sirone,
hlavne mi jde o otoceni a ten schudek v zadu. Je to oravdu v pohode?
hlavne mi jde o otoceni a ten schudek v zadu. Je to oravdu v pohode?
No k dokonalosti to má daleko ,ale sedíš venitř.
Můj plán je takovej,že až budu přehazovat převodovku(mám novou a je na 40km/h),tak vyhodím víko hydrauliky, diferák zadekluju plechem a tím se dostanu o cca 13 cm níž,potom spustím zadní plech co mám místo spodního okna kolmo dolů a získám tím místo na nohy. Takže je nebudu muset mít skrčený a posaz bude taky lepší. No to je plán,ale kdy na něj dojde nevím ,páč práce je zaplať pánbůh moc,takže můžu bejt v lese klidně tahem přez vánoce.
Zatím to řeším tak že si při otočení do zadu přifouknu sedadlo vejš nebo nějakej kompromis mezi tím.
Můj plán je takovej,že až budu přehazovat převodovku(mám novou a je na 40km/h),tak vyhodím víko hydrauliky, diferák zadekluju plechem a tím se dostanu o cca 13 cm níž,potom spustím zadní plech co mám místo spodního okna kolmo dolů a získám tím místo na nohy. Takže je nebudu muset mít skrčený a posaz bude taky lepší. No to je plán,ale kdy na něj dojde nevím ,páč práce je zaplať pánbůh moc,takže můžu bejt v lese klidně tahem přez vánoce.
Zatím to řeším tak že si při otočení do zadu přifouknu sedadlo vejš nebo nějakej kompromis mezi tím.
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....
Já mám Crystalu také sedačku z Kardanky,měl jsem shnilé podběhy udělaly senové o 10cm na každou stranu je více místa.Jezdím s kolama otočenýma na široko.
Jo taky je mám na široko,uvažoval jsem i o tomhle,ale spíš jde o to kam při otočení vzad dát nohy. Zvyknout se dá na všechno ,ale když nepotřebuju hydrauliku takt to udělám jak jsem psal výše. Ještě mi ubude ovládání hydrauliky na pravo a bude mi to stačit.Já jsem skromnej ,jako Lenin.
Viděl jste někdo v akci toto https://www.vyvazeckadreva.cz/kreisi-me ... jussi-320/ ??????? Pořád přemýšlím jestli železného koně nebo tohle. Chtěl bych brát zakázky malého rozsahu cca do 7 kubíků na den co nikdo nechce dělat. Roztroušená těžba vývraty a podobně a tak hledám a špekuluji co nejlépe aby to mělo využití. Sám si to pokácet a rovnou rozmanipulovat a vytahat na odvozní místo.
-
Pegos ni první ni druhý první je pičovin á železnej to je dobrý na jen určitou práci,traktor bo malotraktor lesy řidnou bohužel
Pepo to tobě to číst a domyslet si co tím vlastně autor chtěl říct, to je zábava na celej večer.
-
no ále řekni sám svažej nahodilky na kylak železnakem bo za motorkou tahej vozejk z tvarohu to je to bych vymluvil i čertovi
Ano kilak za žel. konem je blbost to bych nedělal ani jsem to nezamyslel. Proto mě napadla ta čtyřkolka která se dá sprahnout s litevskou vyvazeckou která má nostnost 2 tuny.
Pepo já rozhodně nerozporuji co jsi napsal.pepikorliklocal píše: no ále řekni sám svažej nahodilky na kylak železnakem bo za motorkou tahej vozejk z tvarohu to je to bych vymluvil i čertovi
Já se jen pozastavil nad formou