Bielorus EO 2621

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
jirkasbk

Re: Bielorus EO 2621

#4066 Nový příspěvek od jirkasbk »

vladi píše:Zdravím pánové, potřeboval bych poradit. Nevíte o někom ve středních Čechách (nejlépe Mělník, Kladno, Praha, Litoměřice) kdo dělá vstřikovací čerpadla na Běloruse? :-/
jdi do noveho ja je koupil za necelych 5tis kc funglovku a vstriky taky nebyly drahy do toho mukla z pelhrimova posila i postou a je s nim skvela domluva :)

Johny1490

#4067 Nový příspěvek od Johny1490 »

No čo majstri, nekopete nič? Ja som bol dnes po dlhej dobe jedno odvodnenie otvorit lebo nefungovalo..... Budem muset asi vymenit olejove čerpadlo jakosi mi to ide pomaly, stary bielorus fungoval rychlejsie. Mam nove čerpadlo v regali, ale to slabšie asi by bolo lepsie zohnat to viac litrove ze, aby to fachalo rychlo.

Killer Koly

#4068 Nový příspěvek od Killer Koly »

bagr mi slape jako hodinky, ma ale jednu zahadnou zavadu: pokud zvedam pomalu rameno (jen malo pohnu pakou), motor to nezvlada a temer ho to udusi. kdyz s pakou pohnu vic, tak je to OK. taky se mi obcas nedari zvednout predni radlici, nevite cim by to mohlo byt? predem dekuji
Ferda Mravenec, práce všeho druhu

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#4069 Nový příspěvek od Atlan »

Predna radlica spina v rozvadzaci. Prepusta poistny ventil.

Nevie niekto priemer zavitu (kde sa dava ta cast z manzetami)na hlavnej piestnici tej najhrubsej, lebo viem ze na tych dvoch co dvihaju nasadu je 35mm. Bol by som rad keby mi to niekto zistil. Dakujem
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

Killer Koly

#4070 Nový příspěvek od Killer Koly »

dik. a to rameno bys nevedel?
Ferda Mravenec, práce všeho druhu

pedro643

#4071 Nový příspěvek od pedro643 »

Vie mi niekto povedať v akom stave môže byť motor na rusákovi ktory stojí pod strechov 10 možno aj 15 rokov. Mám taky pocit že motor bol občas pretočený ale niesom si istý.

Johny1490

#4072 Nový příspěvek od Johny1490 »

Nebude mu nič neboj. 8) Horšie sme rozchodili....

pedro643

#4073 Nový příspěvek od pedro643 »

Tak to je super. A ako ho treba rozchodiť? Vybrať vstreky a naliať do valcov nafty alebo petrolej nechať postať a potom s ním začať hýbať??

Johny1490

#4074 Nový příspěvek od Johny1490 »

Jak pojde pretočit tak aj nič. MI sme z brachom rozchodili motor ktori stal na daždi Xrokov a nesiel ani pretočit a pajsrom sme ho za zetrvak rozchodili a išiel jak bulo.....

pedro643

#4075 Nový příspěvek od pedro643 »

Tak to je super a čo kovcovky vo vstrekoch a palivove čerpadlo nebudú po smrti?

Johny1490

#4076 Nový příspěvek od Johny1490 »

Hoši zdravím, kedisi sme sa tu bavili o tom odlahčovacom ventile. Je to taki šulec ktori je napojeni k tej prepojovacej trubke medzi rozvadzačmi (trubka, hadica vedie k hlavnemu piestu) a ide to do spátečky ? Lebo na tomto bieloruse ked pritlačim rameno do zeme tak citim jak začne niečo prepuštat pravidelne. a to bude asi ono ze? Mam to vyhodit alebo to tam treba? Zo starim ked som kopal v riadnej suchej ilovici tak som sa kolko razi aj celi zavesil na rameno aby som stoho odkopol kusok :D

A ešte mam taki problem ktori som nemal kedy vyrisešit a uz som sa ktomu konečne dostal, lava brzda brzdi krasne, ale s pravu mam patálie.... ked ju stlacim tak začne brzdit a zrazu tak nechutne kopne do pedalu naspet, čo to može byt? dnes som brzdu rozobral obloženie je v pohode ina mechanicka zavada neni videt, kamarad mi povedal ze moze byt buben zdeformovaní. Alebo to moze mat suvi z nefunkčnou uzavierkoum, pedal uzavierky mam padnuty na podlahe, ked ju dvihnem tahlo ide takze zajtra asi budem muset pozret do diferaku čo sa tam deje :(

ipo

#4077 Nový příspěvek od ipo »

Johny ten odlahčovací ventil tam musí byt. Myslím že cont písal že bez neho to nejde. Ja som zatial nespozoroval že by mi fungoval :-/ ked kopem v tvrdom tak musím ja povolit a ked sa aj zdvíham na ramene tak nič tiež neprepúšta. Ale mám ho tam. A z brzdami sme natom tiež podobne. Ked som ho kupil tak brzdilo jedno koleso slabo a druhe vobec. Otec mi to robil ja som nebol pri tom ale to jedno teraz brzdí dobre a to druhe takto ,kope, !!! Ked idem pomaly tak v poho ale keby som skocil na brzdy v ,rychlosti, tak asi niečo odtrhnem alebo čo, proste dava to take rany do pedalu.

jirkasbk

#4078 Nový příspěvek od jirkasbk »

Johny1490 píše:Hoši zdravím, kedisi sme sa tu bavili o tom odlahčovacom ventile. Je to taki šulec ktori je napojeni k tej prepojovacej trubke medzi rozvadzačmi (trubka, hadica vedie k hlavnemu piestu) a ide to do spátečky ? Lebo na tomto bieloruse ked pritlačim rameno do zeme tak citim jak začne niečo prepuštat pravidelne. a to bude asi ono ze? Mam to vyhodit alebo to tam treba? Zo starim ked som kopal v riadnej suchej ilovici tak som sa kolko razi aj celi zavesil na rameno aby som stoho odkopol kusok :D

A ešte mam taki problem ktori som nemal kedy vyrisešit a uz som sa ktomu konečne dostal, lava brzda brzdi krasne, ale s pravu mam patálie.... ked ju stlacim tak začne brzdit a zrazu tak nechutne kopne do pedalu naspet, čo to može byt? dnes som brzdu rozobral obloženie je v pohode ina mechanicka zavada neni videt, kamarad mi povedal ze moze byt buben zdeformovaní. Alebo to moze mat suvi z nefunkčnou uzavierkoum, pedal uzavierky mam padnuty na podlahe, ked ju dvihnem tahlo ide takze zajtra asi budem muset pozret do diferaku čo sa tam deje :(
kdyz kopou brzdy tak vecinou jde o krivy kotouc nebo buben zkus dat do soustruhu a lehce stahnout uvydis jak jsi na tom

Johny1490

#4079 Nový příspěvek od Johny1490 »

Máš pravdu, dal som bubem sustružnikovi a 1,5mm sneho zobral lebo ze hadzal jak hovado. Takže može byt aj tim. Ja mam bubne a obloženia nachystane fungel nové ale povodne oblozenie je este dobre tak tam dam ten stočeny bubon a uvidime, nove si ešte pošanujem.

Ale mam ini problem, jak je ten naboj čo drži bubon tak spodneho mi tiekol olej tak som vyhadzal podlahu, zaroven som zistil prečo mi nešla uzavierka , bolo utrhnute take liatinove tahlo na tom dekliku. A cez deklik som pozrel do vnutra ze ci mozem vytiahnut celu tu hriadel aby som to pod tim nabojom bubna pretesnil a ked som ju vytiahol tak som zistil ze tam mam vylomeny zub. Neviete niekto o nejakom bieloruse na diely? Nove sa mi to nechce kupovat lebo to by bol majlant.

Inak som zvedavi ked to zlozim či to kopanie do pedalu bolo tim bubnom. Brzdy musia brzdit na 100% lebo rus je tazky a na jednej brzde je to bieda. Stary bielorus mi brzdil bez problemov.

jirkasbk

#4080 Nový příspěvek od jirkasbk »

Johny1490 píše:Máš pravdu, dal som bubem sustružnikovi a 1,5mm sneho zobral lebo ze hadzal jak hovado. Takže može byt aj tim. Ja mam bubne a obloženia nachystane fungel nové ale povodne oblozenie je este dobre tak tam dam ten stočeny bubon a uvidime, nove si ešte pošanujem.

Ale mam ini problem, jak je ten naboj čo drži bubon tak spodneho mi tiekol olej tak som vyhadzal podlahu, zaroven som zistil prečo mi nešla uzavierka , bolo utrhnute take liatinove tahlo na tom dekliku. A cez deklik som pozrel do vnutra ze ci mozem vytiahnut celu tu hriadel aby som to pod tim nabojom bubna pretesnil a ked som ju vytiahol tak som zistil ze tam mam vylomeny zub. Neviete niekto o nejakom bieloruse na diely? Nove sa mi to nechce kupovat lebo to by bol majlant.

Inak som zvedavi ked to zlozim či to kopanie do pedalu bolo tim bubnom. Brzdy musia brzdit na 100% lebo rus je tazky a na jednej brzde je to bieda. Stary bielorus mi brzdil bez problemov.

1,5mm :shock: takto je teda hodne jak slozis urcite bude po problemu.o nd nevim.

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“