UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
Jediný co mě napadá je Třeboń
Pár fotek
Koukám,že kůrovec vede. Mě ta kur.a žere smrky 15let starý. To by se jeden posral! Co to dalo práce a můžu začít znova
Tak už zase jezdím jupí ja héééj jen doufám, že to vydrží.
Tak Pegošu ,pomalu ,po straně, jen tak na dvojku a hlavně radši nic nezapřihej aby se valtřici neudělalo špatně .
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....
Jo ,ale já musel taky zajet do dílny,nebylo to nic velkýho spíš něco narovnat něco vohnout,něco dolejt ,ale dva dni práce to taky sežralo.
Vyměňoval jsem olej ve vyvážečce,po cca třech tisících MTH ,s tím samo filtry. Voda v něm vysrážená nebyla,ale toho bordelu tam bylo dost. Mám možnost nádrž rozdeklovat a vytřít vnitřek. Na dně bylo usazeno asi pět mm písku, jako prachu a bahna. To ani filtry nepoberou a lítá to v soustavě pořát dokola.
Vyměňoval jsem olej ve vyvážečce,po cca třech tisících MTH ,s tím samo filtry. Voda v něm vysrážená nebyla,ale toho bordelu tam bylo dost. Mám možnost nádrž rozdeklovat a vytřít vnitřek. Na dně bylo usazeno asi pět mm písku, jako prachu a bahna. To ani filtry nepoberou a lítá to v soustavě pořát dokola.
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....
Jen dotaz-jakou objemovou hmotnost má štěpka ze sucharů? Dík
Dle tabulek 1m3 dřeva = 2,43m3 štěpkytomous píše:Jen dotaz-jakou objemovou hmotnost má štěpka ze sucharů? Dík
Zeman není můj prezident. http://www.youtube.com/watch?v=UEHkoHZg50M
-
ahoj když vozim klest tak kolik je z 1 kubiku štěpky řikaji že se pocita pulka je to tak dekujimirous píše:Dle tabulek 1m3 dřeva = 2,43m3 štěpkytomous píše:Jen dotaz-jakou objemovou hmotnost má štěpka ze sucharů? Dík
A ako sa kúbikuje klest
-
říkaji že když se vytěži třaba 50 kubiku dřeva tak je tam 50 kubiku větví.a pri je s toho 25 m3 je to možneharijaro píše:A ako sa kúbikuje klest
Jooooooooooj. Tieto opravy su najhorsie.
Na detailech je pěkně vidět že toho masa tam není,jistě je to kruhový profil atd..,ale podvázání je v těchto podmínkách takřka nezbytné.