Bielorus EO 2621

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
cont33

Re: Bielorus EO 2621

#4006 Nový příspěvek od cont33 »

o akej ekokatastrofe hovoriš??? :D ropa je zo zeme, olej z ropy a pojde nasäť do zeme kam patrí.... :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: jediná ekokatastrofa je ked svokra zožere to čo nechcel zjesť pes... :ano:
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

petrvytek

#4007 Nový příspěvek od petrvytek »

cont33 píše:o akej ekokatastrofe hovoriš??? :D ropa je zo zeme, olej z ropy a pojde nasäť do zeme kam patrí.... :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: jediná ekokatastrofa je ked svokra zožere to čo nechcel zjesť pes... :ano:
No to je pravda akorát to řekni našemu trávníku... :) Doufám, že udělám tady toto a už to pojede jak má, nebaví mě pořád lítat s klíčema kolem rusáka...Už mám pro něj nachystáno kopu práce, samé kopání a srovnávání

petrvytek

#4008 Nový příspěvek od petrvytek »

Ještě mě napadla jedna věc, možná je to blbost, ale nefungovalo by to i bez toho ventilu? Kdybych ho úplně odstranil

Johny1490

#4009 Nový příspěvek od Johny1490 »

Hoši ja mam na novom rusakovi taki jeden problem. Ked je studeny tak kope relativne dobre ale ked sa zohreje olej tak je to katastrofa a vobec sa mu nechce darebakovi. Tak reku nadstavim tlaky myslel som ze budu padnute, ale poistny ventil na rozvadzači už neni kde pritiahnut a budik ukaže 80 a pri plnom plyne max 100atm.
To znamena že asi bude v haji čerpadlo (piesty su pretesnené) , a mam v regali fungel nove ale stoho staršieho typu iba 100litrove a toto ma 140, ma zmysel ho tam davat, bude mat večšiu silu len bude pomalšie , alebo mam zohnat 140 litrove?????
Tlaky chcem nadstavit aspon na 120 pripadne aj 140 , kamarad hydravlikar (ma tiez bielorusa) a hovori ze to co je na štitku čiže 100atm že to je malo že veselo možem dat 140 že to bude lepšie kopat ze nemusim sa bat.

cont33

#4010 Nový příspěvek od cont33 »

ved hej kludne daj aj 160 ak maš dobru zváračku a čas stale niečo utrhnuté opravovať... :vysmech:
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

Kapo
Kontaktovat uživatele:

#4011 Nový příspěvek od Kapo »

Tiež sa mi zdá občas rusák slabý. Ale keď na Vétiresku šlahnem štyri žufanky, a je kopcom si vždy vravím, že asi má čo robiť s tou kubíkovou lyžicou... :rohy:
V3S S3 HR3001, Bielorus EO 2621, Gaz 69, PK26, Patrol GR, MT365, HDJ80...
http://www.4x4nazory.sk

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#4012 Nový příspěvek od Atlan »

Johny1490 píše:Hoši ja mam na novom rusakovi taki jeden problem. Ked je studeny tak kope relativne dobre ale ked sa zohreje olej tak je to katastrofa a vobec sa mu nechce darebakovi. Tak reku nadstavim tlaky myslel som ze budu padnute, ale poistny ventil na rozvadzači už neni kde pritiahnut a budik ukaže 80 a pri plnom plyne max 100atm.
To znamena že asi bude v haji čerpadlo (piesty su pretesnené) , a mam v regali fungel nove ale stoho staršieho typu iba 100litrove a toto ma 140, ma zmysel ho tam davat, bude mat večšiu silu len bude pomalšie , alebo mam zohnat 140 litrove?????
Tlaky chcem nadstavit aspon na 120 pripadne aj 140 , kamarad hydravlikar (ma tiez bielorusa) a hovori ze to co je na štitku čiže 100atm že to je malo že veselo možem dat 140 že to bude lepšie kopat ze nemusim sa bat.
Tlaky sa nastavuju pri teplom oleji, skontrolovat pruzinky v rozvadzaci ci niesu prasknute. Hlavne cerpadlo no nemalo by mu nic byt, rozobrat vyrobit gumicky. Ale pozor je tam taka finta ak nemas origo vyrob z gumy a potom ich prepichni hlavne tie co su v strede cerpadla. Ale to by chcelo foto aby si vedel co myslim
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

Johny1490

#4013 Nový příspěvek od Johny1490 »

Fuf, ked sa pri studenom oleji nedostanem cez 80atm tak pri teplom nehrozi ani tolko. A olej sa hreje až moc (uplne horuci, to sa mi na starom nestavalo) to znamena že niekde ten tlak uteka a podla všetkeho v čerpadle. Nemam predstavu ake su tam gumičky ani kde ich hladat, olejove čerpadlo som ešte nerozoberal.

Tych tlakov by som sa snad ani nebal, tie novšie hranate mali pisane tlaky na 140 myslim, a rameno je furt jednake. Dost zle sa nato pozera ked tahaš nasadu k sebe a žufana je 5 10 čisel v zeemi a nevladze to potiahnut a musis furt pridvihat a dokopy nič nenaberieš. A to kopem prevažne z 50ku. Tim padom ked sa to pomaly trápy tak sa aj olej viac hreje otem sa nemusime bavit.....

cont33

#4014 Nový příspěvek od cont33 »

čerpadlo ti inak relativne ticho, alebo šromoce??

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#4015 Nový příspěvek od Atlan »

NO bud zozenie opravnu sadu s tymi gumickami alebo to skusis sam, alebo nove cerpadlo :D

V cerpadle je jeden o kruzok na tom zadnom kryte, dalej treba vyrobyt vytahovak z m8 stiftu a m12 sruby, to ti viem nafotit ak to najdem. A ked rozoberies cerpadlo v mosadznych polmesiacoch je 6 gumiciek, ak mas doma gumu vystrihnes okruhle gumicky pekne zabrusis na bruske aby mali okruhle hrany osadis ich vlozis do cerpadla a elektrodou cez otvory prepichnes 4 kusy.... potom vyrobis dallsie 6 gumicky a osadis ich do hlinikoveho odliatku, ale mozno budu tieto dobre. A POZOR zle su len gumicky ktore su totalne rozbite, tie ktore maju dierku 5mm su OK tie nemen.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

Johny1490

#4016 Nový příspěvek od Johny1490 »

čerpadlo ti inak relativne ticho, alebo šromoce??
Ide praveže tichučko. Tie gumičky by som si mohol opozret, mam jedno take staršie čerpadlo a nemienim ho tam davat tak by som sa donho mohol pozret.

Dneska mi pre zmenu praskla retaz, to asi aby som sa nenudil :D Na starom mi ani raz nepadla a ani raz sa neutrhla, je to nachuja robota. A mam aj jednu novu a nepasuje mi budem ju muset prerobit. Tak som nakonec s 3 starych robil jednu, aj tak maju rozne hrube tie čapy som nevedel ze je viac typov. :-/

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#4017 Nový příspěvek od Atlan »

Hlavne ten valcek sa blbo vybija na koncoch kde ide skrutka...

roman79

#4018 Nový příspěvek od roman79 »

niesu tie silnejsie 140l cerpadla pravotocive?

A neviete niekto cim to moze byt, ked chcem pomaly zatvorit lyzicu, pomaly taham paku k sebe a najprv mi da plny tlak tak, ze prepusti poistny ventil a az ked paku taham dalej, tak zacne zatvarat lyzicu. Nemozem kopat ani na volnobehu, lebo by mi to zadusilo motor s musim rychlo zatvarat lyzicu. U Bohusa mi poradili otocit supatko v rozvadzaci o 180 stupnov, ale nepomohlo to.

Peter768

#4019 Nový příspěvek od Peter768 »

roman79 píše: A neviete niekto cim to moze byt, ked chcem pomaly zatvorit lyzicu, pomaly taham paku k sebe a najprv mi da plny tlak tak, ze prepusti poistny ventil a az ked paku taham dalej, tak zacne zatvarat lyzicu. Nemozem kopat ani na volnobehu, lebo by mi to zadusilo motor s musim rychlo zatvarat lyzicu. U Bohusa mi poradili otocit supatko v rozvadzaci o 180 stupnov, ale nepomohlo to.
Toto isté robí aj mne a tiež neviem čím to je :-/

petrvytek

#4020 Nový příspěvek od petrvytek »

Nazdar chlapi tak jsem vše udělal podle vašich rad a konečně to funguje jak má :potlesk: :potlesk: Ale momentálně řeším problém se lžící: Mám lžíci 30cm, ale špatně to zní leze ven.Říkal jsem si, že tam dodělám výtěrák, ale řeším kam to opřít, aby to vytlačilo ven. Nemáte stím někdo zkušenost? Mám starý typ ramena

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“