UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
Tak se podívej jak vypadá zbytek .Jen se to neodlouplo.
Myslím tu zadnější.
Tak takhle.
Ty špalky jsou shnilý, proto byly odříznutý z těch kulatin za tím co jsou úplně holý.Fakt tam ta kůra zůstala jen proto že se z porostu vezly ve lžíci.Brouk tam není.
Ty špalky jsou shnilý, proto byly odříznutý z těch kulatin za tím co jsou úplně holý.Fakt tam ta kůra zůstala jen proto že se z porostu vezly ve lžíci.Brouk tam není.
Pak je to v pohodě.
Brouk už je dávno pryč tohle dřevo leželo v lese skoro měsíc co byl traktor v opravě. Jinak na useku je cca 3000 m dřeva co by potřebovalo vytěžit vytahat a odvézt. Bohužel není kdo by to pokácel a i když tahám cca 40 m denně je to pořád málo.
-
tušim 2007-8 sme cestou z dovoleny v austrii zastavili u valtřího prodejce měli N-čtr hrnky 40tis ojro x 25
japak chodily fortery s dojčem šest hrnkem jedna bude v bavarii na prodej az ji bude 20 bude mit 2tis hodin bude čas to obmenit prej
japak chodily fortery s dojčem šest hrnkem jedna bude v bavarii na prodej az ji bude 20 bude mit 2tis hodin bude čas to obmenit prej
Nevím s čím jezdit ono je to dneska všechno zbytečně přetechnizované. Naviak má 4 čidla na vývodák převodovka má tři spojky a tak bych mohl pokračovat. Pak něco vysadí a je problém servis má čas až cca za týden no a pak něco dělej.
Se klepu aby to zas nějakou dobu vydrželo a to ho šetřím. Balík mám cca 2,5 max 4 kubíky a to už musí být. Žádné rasování žádná jízda po zadních a pod. hezky pomaloučku polehoučku.
Mě to došlo až z fotky podle loga na dveřích kde jezdíš.
Jak to dopadlo tenkrát s těma dvěma Valtrama ve vyvážečkách?Prej to Vaši chtěli vracet?
Jak to dopadlo tenkrát s těma dvěma Valtrama ve vyvážečkách?Prej to Vaši chtěli vracet?
Nevracelo se to jelikož je to na dotace a to musí tuším že 3 roky jezdit. Jinak jedna vcelku jezdí jen občas zablbne vyvážecí vlek. Druhá čas od času v servise také se to pere furt s vyvážečkou. No teď se tuším vzal Staer tak jsem zvědavej jak to bude šlapat.
-
to cumim jak puk ja zdycky slisel ze moji lkt 80 by valtřice zadupala pod parez
2,5-4 to tu taha děda se suprem
2,5-4 to tu taha děda se suprem
Tak ono by to utáhlo víc já to jen šetřím, aby se to zas nerozbilo a v podstatě mi stačí těch cca 30 - 40 m na den vytahat stačí. Ale LKT je LKT hned bych ho bral raději když vezmu už jeho obratnost. Ta Valtra je i delší než LKT a když zatáčíš tak rampovač jede ještě nějakou dobu rovně což je někdy spíš k zlosti a ke škodě.
peter9: Pěkný Jelen, ale jsme v roce 2018, bez hydraulické ruky do lesa nelez. Takhle je to jen Zetor UKT s klimou.
-
Pegos ja vim dyt je macek kolega ji a zdycik slintam jak pes po fene
tohle by se mi libylo na proximku druha fotka na tom acku nejde mi do hlavy ze to u nas zatim nikdo nemontuje
https://www.pfanzelt-maschinenbau.de/fi ... uwinde.pdf
tohle by se mi libylo na proximku druha fotka na tom acku nejde mi do hlavy ze to u nas zatim nikdo nemontuje
https://www.pfanzelt-maschinenbau.de/fi ... uwinde.pdf