Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
Zajtra jak budem mat cas sa pojdem spytat jedneho nech mi to nasení kolko by vysli tie polyuretanove manžety a uvidim. Chcem ich dat aspon na otoč lebo tam sa to tak chujovo robi tak nech sa ktomu nemusim vracat.
Zdravim.Dnes som kupil russka..zatial sa iba spoznsvame ale vsimol som si ze ma smerovky bez prepinaca.je to bexne na tychto strojoch?je mozne to spravit ako to je na zetoroch?
Ahoj,
po několika prvních dnech práce s EO 2621 jsem zjistil, ze motor tzv. "sere olej" - tedy od vyfuku z hora je nekolik olejovych steklych skvrn k odstredivemu cistici oleje. Mam se u tohoto motoru a jeho stari neceho obavat, nebo to mam jen obcas utrit, aby to nehyzdilo muj traktor? Dodam, ze z vyfuku se krome startu a prudkych pridani plynu nijak nekouri.
Jinac jsem to psychicky nedal a vymenil palivovou nadrz za novou (made in Polska, firma Atex), pro kterou jsem svaril drzak, ktery jsem nasadil a prisrouboval k puvodnim drzakum dna stare nadrze... A uz to neblbne a nechcipa a cely den v pohode jelo :-)
Dikes
Risa
po několika prvních dnech práce s EO 2621 jsem zjistil, ze motor tzv. "sere olej" - tedy od vyfuku z hora je nekolik olejovych steklych skvrn k odstredivemu cistici oleje. Mam se u tohoto motoru a jeho stari neceho obavat, nebo to mam jen obcas utrit, aby to nehyzdilo muj traktor? Dodam, ze z vyfuku se krome startu a prudkych pridani plynu nijak nekouri.
Jinac jsem to psychicky nedal a vymenil palivovou nadrz za novou (made in Polska, firma Atex), pro kterou jsem svaril drzak, ktery jsem nasadil a prisrouboval k puvodnim drzakum dna stare nadrze... A uz to neblbne a nechcipa a cely den v pohode jelo :-)
Dikes
Risa
Ahoj chlapy, pročítal jsem si toto formum a jsou tu opravdu užitečné rady. Taky jsem se stal majitelem bělorusa, ale momentálně mě přivádí k šílenství. Hned jak jsem ho dovlekl domů, začaly opravy, přetěsnění všech pístnic, výměna hlavního čerpadla, přetěsnění předního rozvaděče no a podotahoval jsem co šlo.Podle návodu, který je tady napsaný se mi podařilo bez problémů nastavit tlaky.Přestože mám nastavené tlaky jak mají být, nedokážu se podkopem zvednout. Bagr se začne zvedat a pak něco zasyčí a spadne zase na zem. Jestli víte čím to je prosím pomozte začínám z toho být zoufalý...Už jsem tomu obětoval spoustu práce a peněz, tak doufám, že to nebylo zbytečné..
Drsnáček čo vyjde taká nádrž? Podarilo sa mi na mojej povodnej odtrhnut hrdlo tak by sa mi zišla nová.
Je to P-6 100 a vyjde asi na 3 400,- Kč.
to je zrejme reducak asi mas typ 2621B ze ja mam jeste A a ten se krasne zvedne:-)no apretesnovani to je takovej sport u rusu cas od casu to nekde proste zacne propoustet.petrvytek píše:Ahoj chlapy, pročítal jsem si toto formum a jsou tu opravdu užitečné rady. Taky jsem se stal majitelem bělorusa, ale momentálně mě přivádí k šílenství. Hned jak jsem ho dovlekl domů, začaly opravy, přetěsnění všech pístnic, výměna hlavního čerpadla, přetěsnění předního rozvaděče no a podotahoval jsem co šlo.Podle návodu, který je tady napsaný se mi podařilo bez problémů nastavit tlaky.Přestože mám nastavené tlaky jak mají být, nedokážu se podkopem zvednout. Bagr se začne zvedat a pak něco zasyčí a spadne zase na zem. Jestli víte čím to je prosím pomozte začínám z toho být zoufalý...Už jsem tomu obětoval spoustu práce a peněz, tak doufám, že to nebylo zbytečné..
jirkasbk píše:to je zrejme reducak asi mas typ 2621B ze ja mam jeste A a ten se krasne zvedne:-)no apretesnovani to je takovej sport u rusu cas od casu to nekde proste zacne propoustet.petrvytek píše:Ahoj chlapy, pročítal jsem si toto formum a jsou tu opravdu užitečné rady. Taky jsem se stal majitelem bělorusa, ale momentálně mě přivádí k šílenství. Hned jak jsem ho dovlekl domů, začaly opravy, přetěsnění všech pístnic, výměna hlavního čerpadla, přetěsnění předního rozvaděče no a podotahoval jsem co šlo.Podle návodu, který je tady napsaný se mi podařilo bez problémů nastavit tlaky.Přestože mám nastavené tlaky jak mají být, nedokážu se podkopem zvednout. Bagr se začne zvedat a pak něco zasyčí a spadne zase na zem. Jestli víte čím to je prosím pomozte začínám z toho být zoufalý...Už jsem tomu obětoval spoustu práce a peněz, tak doufám, že to nebylo zbytečné..
Ahoj no právě mám taky 2621A. Vůbec nevím, kde hledat chybu.Je tam ještě nějaký jiný ventyl, než ten přetlakoví?
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Podkopom nemas co zdvihat traktor !!! (mas na ten bager vobec papiere ?) Neviem presne aky typ mas ale jeden bezpecnostny ventil je hned za cerpadlom spaja vtstup z cerpadla s spatnym potrubim. Poistny ventil ma kazdy rozvadzac, a este je jeden odlahcovaci ventil na rozvadzaci pre zdvih ramena ak dobre pametam.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Papíry??? Pokud si to tady dobře pročteš, tak se podkopem můžeš normálně zvednout.Přečetl jsem to snad celé a příspěvky od conta mi pomohli nejvíc. A ten píše, že se normálně zvedne a třeba překládá přes výkop...Nejde mi o to, že se chci nutně zvedat, ale když to nejde, tak je asi něco špatně..Atlan píše:Podkopom nemas co zdvihat traktor !!! (mas na ten bager vobec papiere ?) Neviem presne aky typ mas ale jeden bezpecnostny ventil je hned za cerpadlom spaja vtstup z cerpadla s spatnym potrubim. Poistny ventil ma kazdy rozvadzac, a este je jeden odlahcovaci ventil na rozvadzaci pre zdvih ramena ak dobre pametam.
Ještě jedna věc, která by možná mohla pomoc při identifikaci mého problému..Nastavil jsem tlak na horním rozvaděči na 100at tak, že jsem povolil první šroub nejdále od toho manometru, dal jsem píst na doraz a tlak ukazoval 150, tak jsem ho snížil na 100at. toto jsem udělal doufám správně. Když mi nešel zvednout bagr na podkopu, tak mě napadlo, že povolím zase ten první šroub a podívám se jaký ukazuje tlak. držel jsem páku zdvihu, bagr jen pulzoval a tlak ukazoval 50at. Nevím, kde dělám chybu, za každou radu budu vděčný...
musiš pri nastavovaní tlak zvyšovať a nie povolovať....
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
cont33 píše:musiš pri nastavovaní tlak zvyšovať a nie povolovať....
no já ho dal na 100at tak jak má být
Když dám píst nadoraz směrem k sobě, tak ukazuje 100at, ale když se zapřu o zem tak se nedostane přes 50atpetrvytek píše:cont33 píše:musiš pri nastavovaní tlak zvyšovať a nie povolovať....
no já ho dal na 100at tak jak má být