UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
Čo čakáš pri Valtre za cenu?
Neviem, načo to chceš, ale bral by som N radu, aj keď to bude dosť drahé. Na tom A sa mi nepáči prevodovka.
Neviem, načo to chceš, ale bral by som N radu, aj keď to bude dosť drahé. Na tom A sa mi nepáči prevodovka.
-
to je fak dyz se jednolitrový auta prodavaj za pul mega nemuzu chtit v traktoru ctyry hrnky pod 1,5 asi zacinam starnout
Ony se ty mašiny dělají asi ze zlata, přitom to hovno vydrží. Když jsem zjišťoval cenu Fenda s lesní frézou s pancířem, byl jsem na 9-ti milionech...
Posraný traktor s trochu lepším mulcovacem
Jo hold jede se v dotacích a tomu odpovídají i ceny, aby ty prachy dostali zpět, ovšem už to nekoresponduje s cenama za služby.
Posraný traktor s trochu lepším mulcovacem
Jo hold jede se v dotacích a tomu odpovídají i ceny, aby ty prachy dostali zpět, ovšem už to nekoresponduje s cenama za služby.
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Tieto lepšie značky sú od tých ,,bežnejších" niekedy až prehnane drahšie. Ale je fakt, že tie traktory za posledné roky poriadne naberajú na cene. Ako vravíš, u vás sa to berie na dotácie, u nás na splátky a ono to nie je moc rozdiel, či máš splátku 25000€ alebo 27000€, ale v reále je ten stroj hneď o 6000€ drahší.
Jak kdo v nich jede. Já kupuji techniku a naftu za celé peníze a ještě musím obhajovat své ceny a kvalitu práce, protože dotační podvodníci mají ve zvyku ty ceny ve službách podlezat a kurvit...
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Jezdím s UKT Valtrou N 124 a docela mě zklamala. Že začátku pořád blbnul náhon na naviak to se po několika opravách dalo do pořádku a teď na 1000 Nh odešla převodovka. Vypadla tam nějaká segrovka a celá převodovka šla do kopru. A to nemluvím o drobnostech jako protékající brzdové válečky a pod.
-
no ja pořidil proximku 70 8v poslední z tech zlejch jedovatejch nez sem ji vodvez do lesa myslel sem ze tam snad ani nedojede kolik sem na to slisel hany hlavne vod kolchozníku co kolem chalupy natocej 200 za rok skutecnot je taková ze za ní taham vozíček cca 5-7kuba jezdí 16h deně krom voken a dveří co vobcas necham na vetvi tam leju jen naftu a volej budu mít 2tis ale tech zetorackejch,takže 3 az si nasetrim na celni navijak a sundam ty sehy co maj záber jak letnaky na ledu a dam tam radialky mozna zapomenu i na lkt
No jo ,ale co tam vobout místo SEHA? Aby to nestálo ledvinu a vydrželo to jezdit přez pařezy a klest a jinej bordel.
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....
Pokud máš rozměr 16,9-30 mitas TL-1
-
no pokud bych měl 30 tak triali neváham,mam ale 34 tak tam pudou zpatky mitasky radialky na predku zustali mitas r a zatim bez defektu,mimochodem ty predky vypadaj jak nový zadní k pláči
Hoši tento filter ke tlakový? Je to typ FG11. Vydrží 120atm? Je to z hydraulickej ruky HR3001 ale vraj sa montuje aj na LKTčka
Zetor 4011
Tento mikrofilter ide aj do Lkt,ale ku ovladaniu navijakov a tam ide tlak cca 30atm. Kedysi sme donho pustili 100atm a v pohode to zdrzal.
Tento filtr je určen do max.tlaku 60 barů.
Já mám FG 11 na malý štípačce,čerpadlo mám jihostroj 6 ti litrový,tlak 160 atm a je to funkční asi 15 let. Hydraulická jednotka je ze zvedání pluhu na sypáku a prapůvodem je z letadel na zatahování podvozku. Na 6718 ho mám předřazenej před rozvaděčem na čelňák a taky dobrý.
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....