UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
- Barty6945
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
Zdar chlapi použiváte chladiče oleje u vyvážecích vleku? Pokud ne, tak kolik litrů velkou máte nádrž? A jakou nejvyšší teplotu by mohl mít olej. Mám čerpadlo 65litrů/min, nádrž 50 litrů a zda se mi že se to dost hřeje.
-
vyvozka z UHNZ 500 davam tam 30l a nikdy nebol problém teplota oleja cca 45 st C
Čerpadlo U32-s převodovkou UNHZ 500,nádrž cca 70 l ,chladič oleje mám a používám ,ale vydrží pracovat i bez větráku. Dřív se na to vyprdnu já a jedu domů. Máme v revíru cizáky, páč prej nestíháme a ti dělají přez noc ,aby se jim nepekli mašiny a oni v nich. Jsou to všechno zánovní nejvejš tříletý mašiny JD a tušim jeden Equlus.
Říkají že jim to při těch hicích padá do nouzáku kvůli teplotě,jak vody tak oleje.
Říkají že jim to při těch hicích padá do nouzáku kvůli teplotě,jak vody tak oleje.
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....
No to je ale hodně divný, nový mašiny by měly bezproblému pracovat při jakékoli teplotě. Co má říkat takovej kombajn.
To jsem se taky divil,kdyby to byli starý paštiky ,ale tohle? Vono to bude asi rukama. Na druhým úseku jedou nonstop na směny a nic se nehřeje,jo a ty mašiny i míň kurví cestu ,míň vodírají zdravý stromy a mají lepší skládkoviště a roztříděný sortimenty.
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....
JD 1210E 13000mth 7let. Žádné problémy s přehříváním nejsou. Akorát dneska zdechlo dobíjení. Uhlíky v regulátoru.
Ponsse Elk 15tis/mth r.v. 2010 taky problém s přehříváním nemam,jen obsluze je občas teplo a shodou okolností mi včera taky odešel altík
Zdravím chlapci taháte někdo na živnost pro firmu??? A jestli ano jak se to platí od kubíku nebo od hodiny??? Docela o tom uvažuji. Díky za info.
Ahoj chlapi, sháním Zetor - UKT nejlépe dvojnaviják. Spechá, můžete mě kontaktovat na čísle 602 742 099.
a co kurovec jak jste na tom u nas se teprve rozjizdi zatim nejak zadne velke paseky skody nenadelal teda spon na nasem reviru
kamarád revírník psal že náklady na vytěžení ted převyšujou cenu dřeva
malej traktorista v malým traktoru
Si myslim ze není uplne k smichu todle.
Mě to k smíchu nepřijde.Sadra17 píše:kamarád revírník psal že náklady na vytěžení ted převyšujou cenu dřeva
Někdo se tady na jaře ptal jestli začal už žrát kůrovec.Tak u nás ne.U nás od loňska ještě nepřestal.
Roční objem těžby na správě je cca 100 000 m3.K červenci bylo vytěženo 115 000 m3.Těží se pouze smrk.Aktuální odhad na revíru co mám u baráku 20 - 30 000m3.Další revíry netuším.
Že nejsou dělníci se ví, ale u nás už nejsou ani harvestory.
Od dubna tady spadlo kolik? 60 mm srážek?Úplný prd.
Na revíru Třebíč sever je to taky katastrofa,nemáš ani kde ve stínu posvačit. Stromy jsou fuč,díry do lesa v řádech desítek hektarů . Kolem řeky Jihlavy to údolí celý suchý. Ze středy na čtvrtek trochu pršelo,smočenej prach byl fajn,od desíti hodin to vyschlo a zase jak na poušti,práší se jen když jdeš pěšky. Na vytěženejch pasekách neroste ani plevel. Hajnej říkal že nás objíždí a odváží jako kafilerka, páč by tě ani nemělo co zežrat, v bejvalím lese nejsou už ani mravenci. Dělám tam na tom hicu tejden a mám z toho pohledu deprese, nepoznávám linky, bez stromů je to jinačí .